32

НЗ

преди 8 години

ТОЛЕРАНТНОСТ?!? НЕ ИСКАМ ДА СИ МИСЛЯ КАКВА ТОЛЕРАНТНОСТ ТЕ ЧАКА, ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ, АКО ТОВА НЕЩО СЕ СЛУЧИ В БЪЛГАРИЯ. САМО НА ТОЛЕРАНТНОСТ ЩЕ МИ СТАНЕТЕ ВСИЧКИТЕ МЕКОТЕЛИ. КАК МОЖЕ ДА СИ ТОЛЕРАНТЕН КЪМ НЯКОЙ ЧИЯТА ОСНОВНА ЦЕННОСТ И ЦЕЛ Е ДА УБИЕ ВСИЧКИ РАЗЛИЧНИ ОТ НЕГО?!? ТОВА Е РАВНОСИЛНО НА САМОУБИЙСТВО, ВСЕ ЕДНО СМЕ ОВЦИ НА ЗАКОЛЕНИЕ И ДА НИ ОБЯСНЯВАТ, ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЪПРОТИВЛЯВАМЕ. ЩО НЕ СИ....ЗАТВОРЕТЕ ГРАНИЦИТЕ И МОБИЛИЗИРАЙТЕ ВОЕНИЗИРАНИТЕ СТРУКТУРИ!!!

31

Мен

преди 8 години

Убиха повече от 400 невинни хора за две седмици и вика да сме толерантни. Няма място за такива работи с диваци.

30

??

преди 8 години

Това заглавие ,виц ли е или казано от човек,който не живее в този свят? Фалшивата демокрация и хуманизъм , докараха терористите в Европа!Посрещнаха ги с "хляб и сол", а те -изстребват невинни хора! Те не желаят демократична Европа, а ислямски халифат и за това не бива допускани тук!

29

Анонимен

преди 8 години

Ако те е обхванала смъртоносна зараза и някой те съветва да си "толерантен" към нея, вместо да вземеш екстремни мерки, то това не се ли води скланяне към самоубийство?

28

ало

преди 8 години

Бомбардировките в Ирак Сирия не е ли тероризъм. Много бързо забравихте за Северна ирландия, за баските, за сикгхите индианците в Америка. Всеки да си извоюва свободата си но да не се натрапва.

27

ес

преди 8 години

Те те бият и убиват, а ти ги почерпи и им плати. Това е толерантност.

26

Анонимен

преди 8 години

Да отговорим на терора с мощен гей-парад!

25

джакпот

преди 8 години

Ако свика КСНС, може да обърка плановете на господарите.Получил е заповед да не свива нищо, без да осъзнава какво значи това!Голяма греда ударихме с този "индивид", съответно господарите удариха "джакпот".

24

Анонимен

преди 8 години

Някои да ми преведе нищо не разбрах освен Толерантност !Кажете ми как да го разбера като приказва несвързано може ли да убиват и ти да си толерантен с УБЙЦИТЕ

23

цитат на президента

преди 8 години

Аз пък като държавен главадълбоко подчертавам,че съм щастлиФт от факта, че Ирландиялегализира гей браковете.

22

456

преди 8 години

Боже защо ни наказа с това нещо,така наречения прецедент???То мозъка му полиран до блясък!Кото иска толерантност защо снощи не излетя по спешност до париж и да влезе в концертната зала и там да е толерантен колкото му издържи халката!

21

тъпчо

преди 8 години

Предлагам да изпратим Плевналиев в Сирия да бори ИДИЛ с висок морал и толерантност. Като ги види, ще им каже да не правят така.

20

Анонимен

преди 8 години

Драги толерасти, защитници на новия идеал прегърни *** разнообрази си гена. Вашите болни фантазии за пъстра Европа се сбъдват със страшна сила.Днес има ли още някой, който да не е разбрал, че Европа се управлява от откровени ***?!А че Брюксел, на свой ред, се управлява дистанционно от Вашингтон като електронна играчка?!Още ли сте шарлита?!

19

Анонимен

преди 8 години

***, ти си такъв толераст че няма думи да се опишат твоите гафове - не бяха Скалистите планини, не бяха ордени за Вартоломейци, не беше Чехословакия... Гаф след гаф, ти самият си един голям гаф за народа. Така че, замълчи. Изглеждаш по-интелигентно като не говориш глупости

18

Анонимен

преди 8 години

Кой, кой, кой, кой го кара да говори? по-добре да мълчи.

17

Анонимен

преди 8 години

По - добре беще да не коментира

16

Анонимен

преди 8 години

Тоя до Плевнелиев не е ли оня посланик на Франция дето щеше да ни оправя правосъдната система? Да вземе г-н Кабан първо да си събере френски говорещите терористи!

15

Анонимен

преди 8 години

Знаете ли Аз как я разбирам думата Толерантност !?Като им свършат патроните на терористите да им занесеш още а те да те гръмнат.

14

Аааа

преди 8 години

Тоз човечец наистина се подиграва с бьлгарски народ....

13

Спец

преди 8 години

Вижте го нашия *** , те трепят хора като мухи , той зове за толерантност , Плевнелиев Вие в ред ли сте?Бой по главите с всички възможни средства !Целия свят да се обедини срещу това ЗЛО!Да бъде изкоренено един път за винаги!!!Плевнелиев като некадърник вън от България !