39

Анонимен

преди 8 години

тука се пропихме от чакане на справедливост и спирането на реваншизъм от страна ,,господата,, важни и мазни уж независими от чужди страни.Наздраве, честито братя българи ,става все по мазно и гадно

38

Анонимен

преди 8 години

Хора, уморих се и да коментирам вече тази абсурдщина в България.Просто имам само сили да си пусна на Дългия " Нема такава държава", да си налея едно вино и да се отпусна! Нямам сили наистина за друго, защото виждам, че няма смисъл от каквато и да е битка срещу системата.

37

Анонимен

преди 8 години

Какво ли е в главата на Волен?

36

Анонимен

преди 8 години

СИДЕРОВ ПАК СИ ПРАВИ БЕЗПЛАТНА РЕКЛАМА!!!СА ВСИЧКИ МЕДИИ СЕ ЗАНИМАВАТ С НЕГО И ТО НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО !!!!!

35

ХХХ

преди 8 години

Кога ще се осъзнаете че подобни неща няма да променят хала на държавата ни . Залъгват ви медиите с подобни незначителни глупости ! Сидеров и да е вън от парламента какво ? Ще заживеете по немски стандарт ли ? Онея горе ви затриват и ви хвърлят подобни теми за отклоняване на вниманието от истинските проблеми . Сидеров никога не е бил премиер , дали ще е вътре или вън .....се тя простолюдие ...вие винаги ще сте на дъното и *** на Европа !

34

Анонимен

преди 8 години

ЗА ТОВА ЧЕ Е ПРОТЕСТИРАЛ СРЕЩУ НАРКОТИЦИТЕ ПРОКУРАТУРАТА ОЖИВЯ? МАЛЕ !!!!! АМИ НА ТЕЗИ КОИТО Я ПРОДАВАТ И ПЛАСИРАТ ? А ТАМ ПОЛИЦИЯТА И ПРОКУРАТУРАТА СА СЛЕПИ И ГЛУХИ

33

Анонимен

преди 8 години

Оная Луна от Брадъра не за Бойко, а за Волен трябва да се омъжи! Двамата ще си паснат идеално. Толкова лудост едва ли има някъде!

32

<><>

преди 8 години

Много ми напомня тази случка и дереджето в България на една песен . "За милиони няма закони , за кокошка няма прошка" Никой не разследва контрабандата кой от властта я държи , никой не разследва кой и защо разпродаде заводите в България, никой не разследва кой ограби КТБ и къде отидоха 16-те милиарда заем който народа ще плаща .....а се хващат за такива като Сидеров или Босия .....След 2 дни няма да има и помен от адската катастрофа на Витиня ...ама още ще се лае с пълна сила за тази случка !

31

анонимен

преди 8 години

изобщо не ме интересува никакъв имунитет бой до дупка

30

ТОВА Е УМИШЛЕН ЦИРК!

преди 8 години

ПРАВИ СЕ СЪВСЕМ СЪЗНАТЕЛНО ---ЗА ДА ОТБЛЪСНЕ ЕВРОПА И ЕВРОПЕЙЦИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ , И ДА НИ ВКАРА В РУСЛОТО НА АЗИАТСКАТА РУСКА СФЕРА НА ВЛИЯНИЕ!!!!БЪЛГАРИТ----КАЗВАМЕ "НЕ", на простотията, гадостите и руската азиатщина НА СИДЕРОВ И ПОКЛОННИЦИТЕ МУ!

29

славянин

преди 8 години

Колко имунитета има Сидеров, нали вече му го взеха преди година!?

28

:D

преди 8 години

Болен Псидеров упорито се прави на луд. Според парагараф 22 въобще не е луд. Явно иска да е пред камери човекът,защото така е казал императорът-жуже. Интересно колко ли ще получи за поредното треторазредно актьорско етюдче? Смях се от сърце как се намести пред камерата ,когато интервюираха полицая.

27

Бай Ганьо

преди 8 години

А с оня Цв Цв ли Ц Ц ли какво стана ? Той отказа да си даде имунитета и до там ?! Ни в затвора влезе да си излежи присъдата ни нищо ! И то при него ставаше дума не за хулиганство ами за баш престъпление и то организирано !

26

Анонимен

преди 8 години

до 33Младеж, дрегер се иска само за водач на МПС!

25

г-н, Борисов....

преди 8 години

....ЗАЩО се ДОПУСКА , ПИЯНИ ДЕПУТАТИ ДА СЕ ПОДИГРАВАТ С ГРАЖДАНИТЕ И ДА УНИЖАВАТ ОРГАНИТЕ НА РЕДА от МВР..???ТОВА В КОЯ ДЪРЖАВА ОТ ЕС , МОЖЕ ДА СТАВА..??!!!ИМА ЛИ ПРАВДА, ЗАКОНИ И СЪД В ТАЗИ УЖ,...".ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА"....??!!ТОВА ДЪРЖАВА НА "ХУЛИГАНИ И НЕГОДНИЦИ"... ЛИ Е...??!ТОВА,..... В ЕВРОПА ЛИ СТАВА??!!!

24

Анонимен

преди 8 години

Сидеров не се нуждае от коментар. НО хора, там сте били доста хора, защо не викахте в един глас "дрегер, дрегер". Полицаите да викнат катаджии с дрегер и Сидеров ако е трезвен да го надуе!!! Ако откаже, то всички свидетели да повтарят в показанията си, че е бил във видимо нетрезво състояние! Също и за Чуколината дето е до него!

23

Анонимен

преди 8 години

в тази държава няма и един селски кмет осъден,че камоли депутат и лидер на партия,много приказки на празно.

22

Анонимен

преди 8 години

Явно според Сидеров българската мафия се крие в този клекшоп. Не стига това, ами и пристигналата полиция започнала да опъва чадър над мафиотския клекшоп :) Съответно един огромен заговор се изправил с цялата си мощ срещу Волен, накърнил интересите на клекшоп-ската международна организирана престъпност.

21

Анонимен

преди 8 години

Това е абсолютна провокация от страна на Сидеров,за да влезе в медийното и обществено пространство в предизборната кампания.Ефектът който търси е да бъде задържан или полицията да му повдигне някакво обвинение в дребно хулиганство което ще се точи с години.На него му е нужна публична изява за която да се шуми,а той да твърди,че властта го репресира и да го използва в предизборната си кампания.

20

д-р Радева

преди 8 години

От лудницата не могат ли да се заемат? Имунитета си е имунитет.. шизофренията си е шизофрения!