115

циника

преди 8 години

201, естествено, че окупираният плаща на окупационните войски. Кога и къде е било окупационните войски да си плащат сами престоя? Да не говорим, че в случая става дума за последствията от участието ни в най-просташкия съюз в световната история - Тристранният пакт

114

Край

преди 8 години

До циника - ще прочетеш книгата на Н Генчев Левски революцията и бъдещия свят и тогава пак ела да коментираш колко невежа е Левски.

113

Путлер

преди 8 години

Е...те това е то...Българските русофилистични *** се радват на руските шовинистични наклонности. Четете внимателно бе...руски свинчоци. Основното в изказването на този "експерт" , а знами и на Кремъ, е, как да бъде разпадната и разделена България, за да бъдат обслуженифболните амбиции на диктатора Путин?

112

Румбо

преди 8 години

Изглежда вече *** и пульо е "експерт"!И не само в Русия!У нас е същото,а и на Запад-експерт до експерта,мила майнольо!Само посоката на разсъждение е различна,иначе всички плямпат глупости!По-добре да гледаме сами суровата реалност и да си правим изводите!А основния е такъв:"На вълкът врата му е дебел,защото си върши сам работата!"Трябва да си имаме собствена доктрина за развитие и отбрана и чак след това според изгодата да се приспособяваме към околната среда!А сега ни подритват отвсякъде....

111

Анонимен

преди 8 години

Тези не се научиха след литър водка да си лягат

110

Анонимен

преди 8 години

Истината е че,така наречените русофили в България са национални предатели и мекерета.

109

Анонимен

преди 8 години

Русия има домейни на кирилица за разлика от нас! ФАКТ! Напишете президент.ру и ще се убедите сами!

108

Край

преди 8 години

Когато бяхме в т.н. соц лагер. България беше една от витрините наред с Чехия, ГДР и Унгария. В България се живееше по добре отколкото в СССР /всички републики/ отколкото в Полша, и Румъния. 25 г.по- късно България най-бедния член на клуба на богатите. В България се живее по-бедно от всички посочени по-горе страни. Един украинец бежанец няма в България.БЪЛГАРИТЕ МАЙ НЕ СМЕ НА ПРАВ ПЪТ. ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ да каже.

107

циника

преди 8 години

195, я ми кажи, тогава какво и къде го е завършил Левски. Защото той освен втори клас, друго няма завършено. И то си и личи по изключително бедното му идеологическо наследство. Два реда за "демократската република" и за "извършителната и законодателната власт", които е чул от Каравелов или Раковски и това е:)). Аз какво съм виновен, че Левски не е бил начетен и следовтелно е смешно да се четат опитите му в полето на геостратегията:)))

106

без коментар

преди 8 години

*** Василева

105

демократ

преди 8 години

Над 133 милиарда лева, или около 300 млн. тогавашни долара, е струвала окупацията на България от Съветската армия през 1944 г. До тази огромна сума достигат съвременни изследователи на архивите на БНБ. Издръжката на съветските окупационни войски е изключително тежко натоварване за българския бюджет и значително надхвърля наложените на България следвоенни репарации. През 1944-1947 г. около 600 000 съветски войници и офицери пребивават на българска земя за различен период от време. Секретни междуправителствени споразумения уреждат тяхната издръжка за наша сметка. Нещо повече - всички заплати,

104

Минзухар

преди 8 години

Доста манипулативна статия България винаги е била и ще бъде с Русия!

103

циника

преди 8 години

Съветската армия е страж на мираТова е абсолютната божествена истина. А за абсолютната божествена истина няма никакво значение какво мисли някой ***, който си е позволил да я отрича:)))

102

Анонимен

преди 8 години

Ура ...ще има най-накрая евтин ток и газМоже даже пак да си отворим заводите

101

52766

преди 8 години

До българинНе смяташ ли, че ако не са руснаците, няма кой друг да запази за бъдещите поколения нашата кирилица? Ние отдавна сме абдекирали и от нея. Дори 24 май се отбелязва вече по-подобаващо в Русия, отколкото у нас.

100

да свалим альоша

преди 8 години

ДА ОСВОБОДИМ АЛЬОША ОТ НАРЯДСъветската армия е страж на мира-тази лъжа се насаждаше в главата на българина от буквара на първолака до вестника на пенсионера. Песни се пееха и стихосбирки се тиражираха в прослава на легендарната Червена армия Не знам друга нация да е възпявала така окупатора си и да му е издигала мегаломански паметници, по-високи от телевизионната кула. България го е правила.Гнусотата на голяма демагогия изискваше не само да се подчиниш, но и да обожаваш този, който ти носи робството. А там, където е стъпил ботушът на Альоша, друго, освен робство,хората не са узнавали.

99

Одисей 1

преди 8 години

182 а бе ти се нлагодари че не сме зверпве лато вас иначе трябеаше да прилшючич с вас още преди 25 години само че ние ви простохме а вие дори не се пакаяхте защото сте си безмозучни варвари

98

Русия враг №1

преди 8 години

Да не забравяме кой свали Тотор Живков(советския гражданин Луканов и сие) и наложи руската гурбачова перестройка която направи от комунистите и васалите на Москва свирепи капиталисти чрез ограбване на държава и народ!! ;)МНОГО ВАЖНА ПОДРОБНОСТ ,нали! ;)

97

циника

преди 8 години

176, Левски не е бил лош човек, но човекът не е бил особено грамотен, за да парви геостратегически анализи:)))

96

oeruio

преди 8 години

Споко бе хора! Днес в Баренцово море руснаците са осъществили успешен запуск на ракета "Калибър" от подводна лодка, в потопено положение , към морска цел на няколкостотин км от нея. Но най-интересното е, че подводната лодка е произведена за техния Черноморски флот. Значи от Черно море ще могат да поразяват водни цели да речем в Средиземно море...