78

Анонимен

преди 8 години

До До 72 Сталине ГРУЗИНЕЦ а не руснак.

77

Bulgarin ot Germania

преди 8 години

Хайде да свършвам с писанията, че трябва да бъркам и наливам бетона... тук в Германия се работи, ей..Само едно изказване на Ото фон Бисмарк: "Зная много начини да изкарам Руската Мечка от бърлогата и, но не зная нито един начин да вкарам после обратно" - това да е урок за войнолюбците.

76

Одисей 1

преди 8 години

109 Така ли бе комуниде , а нещо за хотелиера Гоце няма ли да напишеш , нещо за валката Златев и неистовите опити, гледам и днес от страна на всички да омаловажат руският рекет през Лукоил

75

Анонимен

преди 8 години

Тук пак се подменя темата. Дори не става въпрос за Крисия уважаеми приятели. Става въпрос за дебилството на една шепа псевдодемократи, които лапаха дълги години на държавната трапеза. След като отново изпълзяха от дупките - забележете, благодарение на Бойко Борисов, отново започнаха с полуидиотските си закани и обиди към Русия. В случая Крисия няма нищо общо, а е само повод на този *** Йорданов.

74

Рюхо

преди 8 години

Ха ха. Тоя надмина идеята за празноглавие, в неговата глава сигурно има антимозък.

73

Одисей 1

преди 8 години

101 Какво ще рече еднополюсен свят , нещо не мога да го разбера , кое го прави еднополюсен и колко полюсен според трябва да бъде .Не говори ако обичаш от името на германците защото съм германофил и знам твърде добре какво е отношението им към Путин . Изобщо кой е имал нещо против Русия , украинците искаха евроинтеграция , нищо повече , кой е Путин че да им нарежда

72

аз

преди 8 години

Крисия above all !! Йорданов да ходи орална да върти на Обама

71

До 72

преди 8 години

До Българин от ГерманияПич а ти знаеш ли защо украина се присъединява към хитлер по време на WW2 Ясно е че не знаеш! Но малко преди хитлер да ги изтрепе украинците ги е колил другарят сталин! Та мое да се каже, че украйна не е видяла добро ни от хитлер ни от русия малко преди и по време на WW2!

70

до Одисей 1

преди 8 години

от Германия: Не искаме да сме предатък към Русия, но НЕ искаме и ЕДНОПОЛЮСЕН СВЯТ с един нов световен ред. България ще бъде уважавана когато се отнася с уважение към ВСИЧКИ и НЕ Е ВАСАЛ на НИКОЯ велика сила.

69

Вутов

преди 8 години

Без да съм фен на Крисия, този нагъл *** Йорданов е за разстрел. Как смее да посяга на едно талантливо дете и на певчески конкурс, нямащ нищо общо с гнусните политически игри. Независимо от това кой е крив и кой прав, в Крим няма нито една жертва БЛАГОДАРЕНИЕ на руската "окипацуя", а 7-те жиляди цивилни в Донбас са убити предимно от киевските войски, тръгнали да ги "освобождават" от руската "агресия". Русия е кофти, но аман вече от лицемерни лъжи, направихте всички здравомислещи хора русофили.

68

Одисей 1

преди 8 години

95 След Империята на Чингиз хан , чийто пряк наследник е Московията нейните завоевания са най- големи на земята .

67

Стар комунист

преди 8 години

Е от седерас какво да очаквате

66

Одисей 1

преди 8 години

Хелзинкски заключителен акт (на английски: Helsinki Final Act),в международно-правовата област: затвърждаване на политическите и териториални резултати от Втората световна война и изложение на принципите на взаимоотношения между държавите-участнички, включително нерушимост на границите, териториална цялостност на държавите, ненамеса във вътрешните работи на другите държави;

65

до Одисей 1

преди 8 години

от Германия: За евразийството си напълно прав. Миналото лято направих 3-седмично пътишествие с влака "Zaren Gold" от Пекин през Улан Батор, Улан Уде, Байкал, Иркутск, Новосибирск, Екатериненбург, Казан до Москва, а след това и една седмица в Санкт Петербург.Огромна страна, преливаща от азиатски черти и характери до европейски. Само който е направил подобно пътуване може да си представи тази огромни разстояния и многоликост и да има респект към народа (по точно националностите) на Русия.

64

Одисей 1

преди 8 години

Заключителният акт на Съвещанието по сигурност и сътрудничество в Европа, известен също като Хелзинкски заключителен акт (на английски: Helsinki Final Act), Хелзинкски споразумения/съглашения (на английски: Helsinki Accords) и Хелзинкска декларация (на английски: Helsinki Declaration) е международно споразумение, подписано в Хелзинки, столицата на Финландия, на 1 август 1975 г от ръководителите на 35 държави (33 от Европа, САЩ и Канада), членки на Съвещанието по сигурност и сътрудничество в Е

63

пфф

преди 8 години

Изпратете я и за ИДИЛ да пее щом не виждате проблем.

62

stamenov

преди 8 години

Сега е ред да попее и на Башар Асад и Ким Чен Ун. Ислямска държава няма ли да организират концертче нещо ?

61

Одисей 1

преди 8 години

До колкото знам Русия не е нападала Украйна. Ти ако живееш в паралелната вселена на соросоидната пропаганда си е лично твой проблем.--------------------------------84 А окупирането на Автонома Решублика Крим и град Севастопол какво е Значи утре ако турския аскер без опзнавателни знаци премине Капитан Андреево и окупира Родопите това няма да бъде нападение така ли Разберете веднъж за винаги УКРАЙНА И РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НЕ СА ЕДНА ДЪРЖАВА ОТ 1991 ГОДИНА НЕ СА И В ЕДИН СЪЮЗ .

60

Анонимен

преди 8 години

Ой Сашко, арабия Сашко, *** откъде изпълзя, малко ли ви сърбахме попарата на времето на цялата онази тогавашна менажерия.

59

Окупатора

преди 8 години

Г-н Йорданов , това дете за 1 година направи много повече за доброто име на страната си отколкото вие пез целият си " свински " живот . Живо изпълнен с ядене , пиене и ходене до тоалетната . НЕ ве ли е срам да говорите толкова глуспоти ? Явно не ви е срам , но поне сега се скриите някъде в някой ъгал и си трайте .