144

САНДО

преди 9 години

Господ да му дава здраве и на братска Русия,всички истински българи обичат Русия

143

Анонимен

преди 9 години

абе то от шопски хитрости сме на тоя хал

142

Анонимен

преди 9 години

освобождението на българия е грешка на русияподлоги не се освобождават - това го знаят англичаните затова всячески са пречели за независима българияи после се видя с управление от кръчмарския син стамболов дето е единствен оцелял апостол - що лии дитирамбите дето му пеят щото и след него са същите продажни тюфлецищо ли гърци и руманци си взеха свестни царе а стамболов ни докара изгонен от армията на австрия педепрас да си го командва а той му кръцна тикватанещастен индиански резерват сме

141

Анонимен

преди 9 години

добре е да си сътрудничим.Ето южен поток,ако се беше пръкнал трябваше да платим на руснаците 7 милиарда,за търците щеше да е безплатно само да се навият.Къде ще намери такива хубави хора като нас.

140

КГБ

преди 9 години

Планът е Черноморския флот на Русия да се премести във Варна, първо ще ни плащат по 100 милиона годишно, след 10 години вече няма да има нужда на плащат наем, щото ще се наместят окончателно на безплатна софра

139

слушай ся

преди 9 години

Товариш ***, първо ни продавай газ на нормални цени и после затвори фабриките за ***, пишещи денонощно против България. После вземи върни заграбевчния Крим и нещата могат да започнат да вървят към нормализация.

138

Атлас

преди 9 години

Е то всичко е ясно,само едно ме мога да схвана.......-къде ще се скрият про-хАмериканските джуджета когато съвсем скоро Руснака дойде ПАК тука и ни освободи???????

137

АТАКИСТ

преди 9 години

ДРУГАРЮ ПУТИН---,,СБЬРКАЙ ,И СЗПРАТИ ЕДНА С--300 В СОФИЯ ТАМ СА ОСИТЕ ОСТАНАЛИТЕ ГРАДОВЕ СА ГОТОВИ ЗА ДА ТЕ ПОСРЕЩНАТ КАТО ОСВОБОДИТЕЛ ОТ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКО РОБСТВО

136

за 181...

преди 9 години

...ами те други не останаха ,бе брато....ха,ха,хааааааааааа...Това гдето е кадърно --БЕГА НА ЗАПАД!За Русия --нема желаещи....даже и от *** атакисти, бе...!

135

TPE3BEH

преди 9 години

Аз съм много доволен от членството ни в НАТО. Лека полека всички руски агенти и потомствени комунисти губят почва под краката си, когато големия капитал навлиза в страната.Путин да си гледа работата и собствения си двор и да не припарва повече той и приятелчетата му тук. Когато в Русия стане революция и хората се надигнат и изринат цялата КГБ *** и внуците на болшевиките, тогава ще може да се сътрудничи с тази страна. Дотогава русия си остава ядрена държава управлявана от престъпници.

134

АНТИ

преди 9 години

Крим...Крим...Крим...От Соросоиден плачне можем да спим!

133

Анонимен

преди 9 години

путин маладец, дай миня газ и жигули, пиздяц!

132

Анонимен

преди 9 години

..."влязоха във властта прости селяни и загубени милиционери". Много добре казано. Само няма обяснение, защо сега при новите ни покровители във властта са пак проси селяни и *** милиционери.

131

pet

преди 9 години

Истината боли, а истината е че всички наши Управници са д...давци и за това сме зле и с Русия и с САЩ!!!

130

Анонимен

преди 9 години

Нито ,Ботев ,нито Левски , нито А.Кънчев нита който и да било от БРЦК-- са били за "Освобождение" на България , чрез Русия"!Русия влиза преди това общо 4-пъти в България за да граби и заплашва Турция , през кримските войни--НО НЕ Я "ОСВОБОЖДАВА" , ВЪПРЕКИ ,ЧЕ СТИГА ЧАК ДО СТ.ЗАГОРА!"ОСВОБОЖДАВА" Я , --КОГАТО СЕ ОТКРИВА НЕФТ В КАВКАЗ...за да го превозва през Дунава до Централна Европа по линията Варна -Русе!!!!!

129

Анонимен

преди 9 години

Потекоха им сълзите на 90% от пишещите тук от щастие и получиха ускорено сърцебиене от тази новина. ХаахахИначе матйтапът настрана- нека, няма лошо да сме в добри отношения с всички държави... И без това не сме цъфнали и вързали, че да си се оправяме сами. Всяка помощ и добри отношения с останалите държави са добре дошли.

128

Анонимен

преди 9 години

pazi boje ot tiq priqtelski otnosheniq.po-to4no sa 'vzemi otnosheniq' .rusnacite ni doiqt a nie vzemame toq debeliq.Putq e nai-bogatiq 4ovek ili ot nai-bogatite or rusofili-doverliviAko doide v BG mogo 'muje' koito imat poziciq protiv geiRopa biha mu pusnali.e to do 3 pati ne se broi.

127

Анонимен

преди 9 години

Цар Борис: "Винаги с Европа, никога против Русия" Жалко, че не поживя повече. Сигурно историята ни щеше да е друга.

126

Дядо Петър

преди 9 години

Всички беди за нещастната ни Родина от така нареченото освобождение та до днес произтичат от Русия.И от нейните агенги, шпиони и *** в България.За които трябва да има не съд, а ТРИБУНАЛ.За национално предателство.

125

Анонимен

преди 9 години

Тези комунистически ***, изтрепаха интелигенцията на страната, за да може да се набутат във властта прости селяни и загубени милиционери. Далече от пияните ***.