31

Анонимен

преди 9 години

Но иначе кавалкадата на Фандупкова и самия *** си летят с 150 км в час в градски условия и карат в постоянно нарушение

30

Анонимен

преди 9 години

Борисов, ако не знаеш, джигитите са 99% навършили 18 год., пълнолетни са и са самостоятелни по нашите закони. Да търсиш отговорност за действията на пълнолетни лица от родители, баби, дядовци, означава да признаеш пълната липса на държава. Но да, Ти си държавата, Ти си Слънцето, ти давашбпари, ти, ти, ти,....

29

Анонимен

преди 9 години

Mи те нали и родителите на тия комплексари са там на пистата. Същите ***. Точно такива ли ще ги възпитават? По тая логика Тиквата трябва да пита защо родителите на всеки рецидивист са допуснали еди кое си престъпление да се случи. Абе направо тия половин милион милиционера да пият биричка цял ден най-добре.Решението е просто: камери и глоби до дупка. Работеща система на МВР и КАТ, тоест ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА. За 2 месеца ще спрат гонките както и останалите каруцарски изъпнения по пътищата.

28

Избирател

преди 9 години

Много по добре и най вече по ефикасно е ако се поставят камери. Но има един голям проблем камерата подкупи не взема и таз камера, ще снима и наШти хора.Но пак повтарям, докато не се промени процедурата за събиране на сумите от глоби, нищо няма да се промени в тази държава.

27

абе Борисов

преди 9 години

Я се стегни малко и наритай Бъчварова да си върши работата или я сменяй и после критикувай родители и тн... Аз не съм родител и искам МВР да работи нормално, и после заедно с теб ще обясняваме, че родителите имат вина също...

26

Аз

преди 9 години

ПРОСТА ТИКВА!!!!!

25

Георги

преди 9 години

Контролира ли Борисов собственото си дете за да отправя този въпрос към другите родители? Нарушителите са пълнолетни хора и санкционирането им е ЗАДЪЛЖЕНИЕ на държавата! А колкото до гонките има елементарно решение! След като не могат да бъдат спрени от униформени полицаи какво пречи цивилни да направят това? Ако няма такива правомощия полицията чие е задължението да и ги даде?

24

Анонимен

преди 9 години

Вмедто да говори без да е помислил,да вземе да осъществи контрол върху телевизиите относно част от програмите.Пример-"Бързи и яростни"1,2,3 епизода.Хамериканската "култура"носи по света насилие и зверства.Идва време когато изтрещялите човеци ще се стрелят по улиците свободно.За какви родители говори тоя хамерикански васал?

23

Анонимен

преди 9 години

Граждани за Европейско Разграбване на България никога не носят отговорност, винаги други са виновни, по принцип очаквах, че ще са предишните или по-по-предишните или по-по-по..., но този път бях изненадан наистинина с включването на родителите към оправданията за некадърното им упрваление. И още нещо не съвсем по темата, наистина ще останат свързани с магистралите в историята, особено с откриването им през километър на платно, безбройните ремонти и космическите цени.

22

222222

преди 9 години

Боче,знаем че си ***!Не е нужно постоянно да ни го показваш ...

21

Анонимен

преди 9 години

А държавата кога ще си влезе в ролята и ще спре да произвежда и толерира престъпници и убийци, бре *** с *** ти!

20

244255

преди 9 години

не тръгнали са дс видят какво може да се открадне....

19

X

преди 9 години

След 18 годишна възраст са шофьори и пълнолетни.

18

Анонимен

преди 9 години

Явно водата с нитрати е увредила мозъка на банкянския убавец. Чуйте го какви ги дрънка само. Но то е така, аз съм *** и вие сте прости, затова се разбираме.

17

цинизъм

преди 9 години

Циркаджия! Полицаите, съдиите, прокурорите - ето кои трябва "да си влязат в ролята". Какво прехвърляш товара от здравата на болната глава!?

16

Анонимен

преди 9 години

Сериозно ли този човек се опитва да ни каже, че ако държавата си влезе в ролята ще ги обвинят в тормоз? Явно не е само за джигите, ами и за всички престъпници които получават условни присъди и след това излизат и продължават да си вършат мизериите. Ще ги обвинят в "тормоз". А не е ли тормоз това що млади хора си отидоха заради някакви въздухари и заради това, че не давате на виновните ефективни присъди, а ги задържате само за по 48 часа и пак ги пускате. Почнете да ги затваряте ефективно просто.

15

Анонимен

преди 9 години

Родителите отговарят по закон за децата си до 18 гПосле стават съучастници и пак отговарят по законТова Бойко някак го е схваналТова което казва е , че каквато и да е прсъдата ,той нама да я издаде,защжто ще го обвинят в "тормоз"Спазването на законите няма да е приоритит на това управление

14

Мариета Димитрова

преди 9 години

Много просто премиер....следовалтелно няма и умни закони. Престъпления-без наказания. Как не го е поне малко срам от родителите, изгубили децата си?

13

-_-'

преди 9 години

Ми те джигитите са на по 30 в повечето случаи. Какво да им кажат родителите ?

12

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 7който е възпитан добре