112

Анонимен

преди 8 години

Хлебопроизводителите вече заявиха, че ще се увеличи цената на хляба. Има я новината по други сайтове.

111

Анонимен

преди 8 години

Споко, поне сега има банани...Има по една *** за всички, щото пак ни пързалят на бананова ***...

110

Анонимен

преди 8 години

Някой може ли да ми каже кой е този кафяв индиец с розовата тениска?

109

Анонимен

преди 8 години

тиква -премиер ...абе кратуна

108

ужаст

преди 8 години

Нагъл, нагъл, мега нагъл. :-( Няма тука тън пън, Вервайте ми. Всяка година вдига тока, след това обяснява как го бил свалил. Нема такава държава. Беше се усмирил за малко порай коалиционните си партньори, но мина се не мина половин година година и глупостите пак започнаха. Не че съм се надявал на някаква промяна де.

107

дора

преди 8 години

При Тодор Живков оставях дома си незаключен, прибирах се късно вечер без придружител, ядях евтина храна, ходех два пъти в годината на почивка, през зимата ми беше топло във всички стаи на апартамента, карах велосипед по перфектни пътни настилки, спортувах безплатно, къпех се в басейн, имах винаги възможност да работя по специалността ми. Децата ми бяха приети срещу символична цена в детската градина, отгледах ги с любов и спокойствие до три годишната им възраст. Държавата ми осигури този шанс.

106

Анонимен

преди 8 години

166, не, не сте прав, има шанс и ема как. но първото условие е във властта да са хора, които имат истинско желание да се оправят нещата и са наясно, че няма вълшебна пръчица. Всеки, който обущава, че за Х години ще охрави България, само гледа как да ни оправи. Я за да влязат тия хора, първото е да повярваме, че може, второто е да пруследваме, кой с каквото може, всяка неправда.

105

Траян

преди 8 години

Хора, вие разбирате ли колко е нагъл този Боко ?Значи той говори за милиарда който го тегли Орешарски, и как той / като че ли ги вади от джоба си/, плащал лихвите...Абе ТИКВУН ***, а за твоите милиарди защо нищо не споменаваш, и кой ще ги плаща, тикво, или след вас и потоп ?

104

Анонимен

преди 8 години

До СтоянДобавям, при ДОБРИЯТ комунизъм някой спомня ли си да е имало намаление на цени? През периода 1944-1989 г. България беше под руско-комунистическо робство. Бяхме окупирани тогава от съветска /тогава руска/ армия. Ще дам пример колко е бил беден тогава българина- при заплати от около 100 лева килограм *** салам, който дори и кучетата не го искаха струваше около 5 лева, а хубавият беше над 10 лева. Киловат ел. енергия беше 10 стотинки, а сега нощната е толкова, но при 380 лв М.Р.З.

103

ТЪПИ МУТРИ

преди 8 години

ВСИЧКИ, КОИТО ПИШАТ:ПРИ БАЙ ТОШО БЕШЕ ХУБАВО, ЕВТИНО , НЯМАШЕ БЕЗРАБОТИЦА, НИСКА ПРЕСТЪПНОСТ, БЕЗПЛАТНО ОБРАЗОВАНИЕ И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ Е ВЯРНО, НО НЕ ПРИ БАЙ ТОШО, БАЙ ВЪЛКО ЧЕРВЕНКОВ И ПР.,А ПРИ СОЦИАЛИЗМА. НАЛИ НАРОДЪТ ИСКАШЕ ДЕМОКРАЦИЯ, СВОБОДА, ДОЛУ СОЦИАЛИЗМА И ПР.,А ПОЛУЧИ ДИВ КАПИТАЛИЗЪМ,БЕЗРАБОТИЦА,ТОТАЛНА НЕСИГУРНОСТ,НИКАКВА ДЕМОКРАЦИЯ-НАРОДЪТ Е ЗАВРЯН В МИША ДУПКА,УПРАВЛЯВАТ НИ НАГЛИ КРАДЦИ И *** МУТРИ ЧРЕЗ ПЛАТЕНИ ЖУРНАЛИСТИ,ПРОМИВАЩИ ЗАТЪПЕЛИТЕ ОТ БЕЗПАРИЧИЕ И БЕЗПЪТИЦА"НАРОДНИ"МОЗЪЦИ

102

Анонимен

преди 8 години

Е тва комуниста ако не излъже се едно днес не е живял ,а бе може ли такива тъпотии да пишите бе . Какви 20 миларда . Ми то нали сега от тия 16 миларда половината са за ония миларда теглени пак от вас през осемдесетте а друга част за последния ви подвиз ктб. Мизерници

101

Анонимен

преди 8 години

Искам да знам, г-н примиер , кога ВИЕ ще поемете ОТГОВОРНОСТ за нещо ,което е очевиден провал. НИКОГА,защото сте самовлюбен СТРАХЛИВЕЦ.Искам да ми дадете отчет като НА съветен данъкоплатец , защо изтеглихте заем,за да се разплатите с вложителите на КТБ.зАщО АЗ И ЦЕЛИЯ НАРОД ТРЯБВА ДА се жертваме за шепа алчни граждани,които сами са си направили рискования избор.

100

бай Петко

преди 8 години

...сега по 44 млн. лв. всяка година ПЛАЩАМ... Ти от джоба ли си ги плащаш бе л... Много ти лае балалайката с това твое "АЗ" Помни, че всяко начало има и край, само салама има два края !

99

Анонимен

преди 8 години

Е,,,,,си наглия комунист той ще ми разправя за живковите левчета ,как си купувал всичко със него. Ми защо тичъхте в либия бе връзкари ,или ставахте доносници за малко валутка . Айде са да ми отговориш . За какво ви бяха корекоми те ,та там с ленчета ли пазаруваше .наглец,наглец

98

Анонимен

преди 8 години

Само Жан Виденов и Николай Добрев щяха да оправят Б-ия, но мутрите не им дадоха тази възможност.

97

Анонимен

преди 8 години

наглия комунист па и тръгнал да агитира да гласуваме за бсп . А бе червен как не те е срам ,колко пъти вече я фалиралите тая клета държава бе. ***. то секи път като земите власт се с обещания за светло бъдеще толко и пъти се с камъни ви гонят ,я си седите там на бузлуджа и си играйте казъчок до припадък ,я не агитирай . Да не мислиш че сме забравили злините ви .той ще ми говори за робство ,дето точно те ни направиха роби и концлагеристи в собствената ни страна . Наглец .наглец наглец нагле

96

До 143

преди 8 години

*** си при бай ти тошо тогава, ако не беше демокрацията нито Европа щях да видя нито що е то свободен и устроен живот, а вие комунистите все от корекоми пазарувахте, и с покупки от Италия се хвалихте,а нас ни държахте на банички и боза, яжте ги вие сега.

95

Анонимен

преди 8 години

Напълно си заслужаваме премиера!

94

Анонимен

преди 8 години

Този дори не знае на кой са подчинени институциите, а управлява държавата, боже боже ....

93

Анонимен

преди 8 години

Борисов ,в очите на простолюдието и *** подобни приказки ги кефи и хваща дикиш....Но истината ,която се знае от грамотните хора вие сте смешен и жалък....Как може да стоварвате вината върху кабинет който е управлявал толкова малко. По същия начин ти стовари вината за състоянието на Гърция на сегашния премиер който е от няколко месеца премиер. Явно така ще свърши вашия земен път в лъжи ,полуистини и фантасмагории.