66

Анонимен

преди 8 години

Средна заплата в Русия - 45 хил рубли = 900 долараСредна заплата в Българяи - 450 лева = 230 долара.

65

Анонимен

преди 8 години

Ми краварите са в Тец-1и Тец-3 и ни доят вече 4години.Анадънмо

64

Nikos

преди 8 години

До Кирил СофийскиКого хрантутиш ти бе, ***?!?! Ха-ха-ха...

63

Анонимен

преди 8 години

Три камаза рубли като хартия са по-ценни отколкото стойността на рублите в тях...1 рубла е 2.1 японски йени. Три камаза японски йени като хартия са много по ценни от стойността на йените в тях.

62

Кирил Софийски

преди 8 години

До Анонимен 117 към тия кърлежи спадаме и ние Българите ! Нали и от нас искат част от тия пари безочливите ивзантийци. Ние да не би да сме по-добре та да хи хрантутиме ?!?!

61

Анонимен

преди 8 години

До 107тея са от кремълската пропаганда, сами си цъкат +, а минусите ги цъкат дружно. имат особен речник-кравари, пиндоси, сороси и т.н. ( разни руски жаргони )лесни за разпознаване :)

60

тролгеносен

преди 8 години

До Анонимен 115рублата повиши............ай да не казвам, че ще е нецензурно

59

до 113

преди 8 години

Абе *** корабо-ствениците ги доведе Уназис , от САЩ и Канада.. Защото държава му даде преференции които и в офшорка ги няма

58

Анонимен

преди 8 години

Може би за Гърция е по-добре да се махне от ЕС. В началото ще е трудно, но поне ще се отърват от тия кърлежи.

57

107

преди 8 години

Попитах "почитаемия" съфорумник 100 кои са аджаба "краварите"? Нищо лично, сал да поясни за кой иде реч! И ко! Минусчета:))) Що бре, аз само питам! :))

56

Анонимен

преди 8 години

Рублата повиши стойността си спрямо долара с близо 30% и от месеци е стабилна на нива около 50 рубли за долар. В момента е напълно конвертируема и цената и се определя единствено от пазара без никаква намеса на ЦБ.---------Три камаза рубли като хартия са по-ценни отколкото стойността на рублите в тях. Тичай да купуваш "конвертируемата" валута.

55

Кирил Софийски

преди 8 години

Майната им на византийците ! Защо трябва да ги хрантутиме, като сме по зле и от тях ?!?!Това са нашите пари , а готованковците искат да опапат нови милиарди без и да си помислят да ги връщат!Да правят каквото искат, но да ни се махат от вратовете! Мъже- реваха охи и победа , а сега реват за пари! Що бе че са големи убавци ! Кажи грък и повече не го обиждай !

54

До 101

преди 8 години

Предците на корабните магнати имат огромна заслуга за независимостта на Гърция от Османската Империя. Те са пренасяли с флотата си оръжия за гръцкото освободително движение и са откупили Гърция с милиарди златни динари от Султана. След като Гърция става независима, Парламентът решава, че корабните магнати са изпълнили дълга си завинаги към Родина и Народ, и биват освободени от данъци по Конституцията. В замяна на това им е забранено да се месят в политиката. Правило, което спазват и до днес!

53

Бай ви Ганя

преди 8 години

Идеята "Европейски същз" се използва в момента от от сили, които искат да разбият силата на държавите и корпорациите да изкупят активите им. Така, че прочутата демокрация на набедените американци един розов параван за завладяване на света от банките, а САЩ изпълняват ролята на Яков или Голият, като искате го наречете.

52

Анонимен

преди 8 години

99 Отвори си очите и прочети.Единствената отстъпка на Ципрас е, че се съгласи някои предприятия да се приватизират. Не е пипнал пенсии и заплати. А МВФ най-много за това драпа. За това и не го искат в еврозоната.

51

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 101Кои са "краварите" всъщност??? Я поясни на аудиторията.

50

V. Katsolanis

преди 8 години

Kasax vece , ili germanica dava pari ili nii otiva v BRICS i na EU ste pravi panaxido a vsicko isnos i flot ptiva kam Kitai i Russia i bazi ste im dade !

49

Анонимен

преди 8 години

До говорит МоскваРублата повиши стойността си спрямо долара с близо 30% и от месеци е стабилна на нива около 50 рубли за долар. В момента е напълно конвертируема и цената и се определя единствено от пазара без никаква намеса на ЦБ.

48

Кратун

преди 8 години

Тригодишна програма - явно целта на Тсипрас сега е да върже мандата, а след това да се оправя кой как ще.

47

Мърмър

преди 8 години

Ципрас унижи и лъга Германия, Меркел и Шойбе. И тримата не прощават. Германия плюс Бенелюкс, плюс Иберийския полуостров, плюс източноевроопейците срещу жабарите..ммм интересно...Станишко pyk събира леваците в ЕС за да се чешат по главите, как да накарат тия тримата отгоре да изсипят едно 50-100 милиарда за да си ги делнат с Ципрас по комунистически. Ще им излезе през носа експеримента СИРИЗА на гърците и на тия зад тях.