18

Анонимен

преди 8 години

Най-новата гореща новина от западните агенции.Путин забрани на руснаците да се хранят и да акат!

17

Анонимен

преди 8 години

По същия начин Вермахта за дълъг период от време 1938-1945 беше разположил военните си бази из цяла Европа,както сега се готви да направи Пентагона."Единствената поука от историята е,че никой не си взима поука от нея"Хегел

16

Анонимен

преди 8 години

Наистина как се промениха нещата - педи братушките разполагаха сили из нашите *** страни, сега "цивилизования" краварски запад ни окупира...явно наистина материяла ние лош и все някой трябва да ни стриже и пасе!

15

Анонимен

преди 8 години

Само с кактуси и крави в Кравария трудно се живее наистина...И мъкненето на безплатен петрол от заробени страни от другия край на света също...Ама и това е до време...Сметнали са краварите че тяхните ресурси по-бързо ще свършат от руските и давай война да правим...Ще си счупят главите из руските степи...

14

Анонимен

преди 8 години

Всъщност САЩ вече нямат истински съюзници, освен няколко заблудени пудели от Източна Европа. Истината е, че си спечелиха омразата на всички и вече не могат да си позволят да покажат никаква слабост, съюзниците им са само на хартия, никой не иска да мре за САЩ.

13

Анонимен

преди 8 години

Пентагонът иска война. Колкото по-голяма толкова по-добре за него.Слепи ли сте как САЩ провокират и Русия и Китай с голяма война? Поне четете малко от старите пушки на американската журналистика да ви се изясни това просто нещо - САЩ ИСКАТ ГОЛЯМА ВОЙНА!!! По друг начин те не могат да излязат от блатото, в което все повече затъват.

12

Forsa

преди 8 години

Do : Pazel.Da.:))

11

Анонимен

преди 8 години

Преди СИВ, сега НАТО - къде му е различното?Все някой ни пасе!

10

Анонимен

преди 8 години

Хубавото на историята е че винаги за добро или за лошо се повтаря...Цикличността в желанието на Запада да се докопа до руските ресурси и до унищожението на тази велика страна също...Ще гледаме поредната серия в тези изпълнения...Не виждам само Обама и европейските мижитурки покрай него къде е сигурен че този път ще успеят...

9

Антисоросоид®

преди 8 години

Не полярна, а ядрена зима трябва да скове САЩ, че да си седнат на трибуквието!

8

Пъзел

преди 8 години

Питат Обама-Какво разделя *** от човека?-Милиони години еволюция-отговорил Обама- НЕ. Тихия океан !

7

тодор

преди 8 години

До АнонименДа ,твоя заден двор от мен.

6

АТАКИСТ

преди 8 години

Човекът отляво на снимката говори на Обама, а той се прави на голямата работа, понеже си е *** и по манталитет!

5

Пъзел

преди 8 години

До 2:Черно и слабо !

4

Гошо...Тъпото

преди 8 години

250 танка,пръснати в 3-4 държави от алианса,включително и България.Ейй,американците ще...уплашат Путин,че няма да може да спи.По...добре да ни ги дадат всичките на нас,за да може Плевньо да е горд,че е пръв...хамерикански щурмовак.

3

Решението

преди 8 години

Русия става член на ЕС и САЩ завинаги се прощават с позицията си на водеща сила.Германски технологии плюс руски природни ресурси.Припомнете си какво казваше Де Гол и го повтаряше до края на живота си: "Европа свършва до Урал!" Но и Сибир не бива да се изпуска.

2

Forsa

преди 8 години

Kak se opredelia kafe ''Obama''?Znaete li?

1

Анонимен

преди 8 години

Матушка Русь ще бъде публично обезчестена от черната ракета на Обама.