57

От чужбина

преди 9 години

А защо не казахте, че не искате да сте слуги на БСП-ДПС и Болен когато бяхте оградили и пазехте предишния парламент? Даже беззащитни хора бихте тогава, по заповед на господарите си! Е, значи сте си слуги и си заслужавате съдбата. Като не ви харесва напуснете, ама повечето от вас са с по "две леви вързани ръце". Нищо не умеете. Дори един акт като пишете го пишете с безброй правописни грешки.

56

Поп Грую

преди 9 години

Охранени толупи, ша ходите на работа още 5 годинки, и без това за ник'ъв *** не ставате!

55

аз

преди 9 години

Абе, полицаите допреди време бяха само прости, сега са и мързеливи. Значи, ще искаме да се пенсионираме рано, ще искаме и заплатите ни да са хубави, но ще искаме и службата ни да е лека. Няма да ходим на границата, а ще дремем в патрулките да чакаме за някое рушветче...***. Били служели на държавата... Търтеи. Вие сте военни, под пагон, бе, ***. Подписали сте договор, че и живота си ще дадете. В детска градина ли сте се надявали да попаднете?!

54

Валентин

преди 9 години

Айде напускайте като сте недоволни бе. Отидете на свободния пазар на труд и ще видите колко струвате. Ама знаете отговора нали. ***.

53

Анонимен

преди 9 години

Сега ми стана ясно, Тиквата е зодия близнаци. Това е най-отвратителната зодия. Днес са на едно мнение, утре на друго.

52

Валентин

преди 9 години

"Да служим на народа, а не да слугуваме на политицитее по-голяма гавра от този слоган надали. тези гнусни фуражки за толкова години накараха народа да ги мрази, но като замирише на съкращения и справедливост веднага развяват знамената и голословните лозунги. а истината е, че колкото и да уволнят от тях все ще има за какво, а колкото и да им увеличат времето за пенсиониране - няма да е достатъчно. Изривайте ги тия търтеи!!!

51

Анонимен

преди 9 години

Пенсионна възраст за всички да бъде една.Изключение само за тези, които работят:-под земята-във въздуха-под водата

50

Анонимен

преди 9 години

Погледнете снимките, егати и тюфлеците, това полиция ли е бе ? даже и в Румъния като отидеш и попиташ полицай за нещо той най-учтиво ти отгоавря, а нашите те глеадт нагло и люпят семки, да не говорим че навсякъде по севта та даже и в Турция полицай неможеш да станеш без да знаеш чужд език

49

Анонимен

преди 9 години

Корумпирани ***...

48

тими77

преди 9 години

тази жена май нищо не разбира от мвр то се вижда и от професионалното ръководство

47

timi77

преди 9 години

браво най после се осъзнаха тези хора а не само да ги използват политиците и разбраха че са хора а не маши в ръцете на политиците и на власта

46

Анонимен

преди 9 години

Който протестира да бъде освобождаван незабавно от служба. Не може да си немотивиран и да служиш на народа, каквато е основната задача на т.н полиция. Интересно е дали "полицаите" от 3-то РПУ във Варна протестират, заради това, че им разбиха каналите за ДМС.

45

Анонимен

преди 9 години

Пази боже сляпо за прогледне ! Не били слуги какви са тогава.

44

отвратен

преди 9 години

Живея в централната част на Пловдив. За последните 15 години ни крадоха 5 пъти - полицията не залови никой!!! Една вечер пияни *** бяха били баща ми в центъра, където е пълно с камери - пак никой хванат. Наркоман смъкна посред бял ден синджирче от врата на майка ми - познайте дали го хванаха?!! За какво стачкувате бе полицаи некадърни??? Разкривате ли поне 20% от престъпленията????

43

Анонимен

преди 9 години

Aми другари милиционери, като сме се ориентирали към западанека да правим като братята хамериканци - там милиционерите сеиздържат от бюджета на общината и сключват договор с общината.Ако общината има приходи, то може да се пенсионирате млади,ако става въпрос за регион на няколко села, то по филмите стевиждали шерифи на по 70 години. Не може всички да са едни.Само така ще бъдете независими от политиците

42

Анонимен

преди 9 години

Ами като неискате да сте слуги на НАРОДА, НИЕ НАРОДА Ви казваме гледйте си работата, както може в Дания и Белгия да се пенсионират полицаите редом с дугите граждани на 65 години, така и Вие, и е крайно време да се спрат тия 20 заплати

41

1

преди 9 години

До до 29Не знам кой кого лепва пиян, но знам, че полицай полицая око не вади. Убихте дете на пътя и се събрахте като мравуняк да пазите пияния си и дрогиран колега, кърмехте го с мляко, та да поници алкохолните индикации. Той не е арестуван, нали? Кое го спаси:А. Пагонът?Б. Парите на жена му (реално докарани от него с корупционни практики на границата)?С. Нещо друго?

40

1

преди 9 години

До Анонимен 47Дори по комунистическите години народните милиционери бяха втора категория труд. Само онези в Комитета за държавна сигурност бяха връзкари и бяха първа категория. Просто ги разглезихме до немай къде. Едновременно с това вижте в САЩ какво и как работят полицаите. Завчера един си изпуснал нервите, заснели го - уволнен. Днес от брониран автомобил са обстрелвали с автомати полицейски участък - вече се разследва къде са отишли двата полицейски куршума в отговор. У нас това е немислимо

39

Анонимен

преди 9 години

Като не сте слуги на корумпираните крадливи политици защо 2013г и на февруарските и на юнските протести ги пазихте от народната любов вместо да постъпите както 1934 българските военни са забранили крадливите партии и България е дръпнала напред!

38

работник

преди 9 години

Отговора на всички въпроси , които защитават т.н. полицаи е , не ти харесват условията и заплатата напускаш и край. Не е необходимо да се правиш на изтормозен , защото никой не вярва в полицията .