37

да запеем:

преди 9 години

Коментиращите,О, колко нещастни сте!

36

ivo

преди 9 години

До Ген. АлександровПроблема обаче е, че досега Милилитра не са яли бои от никой. Напротив,историята говорим друго

35

Анонимен

преди 9 години

Русия не можа да се оправи с Афганиста,Чечня едвам откърти от Грузия и сега Южна Осетия и е като камък на врата ,та едва ли ще има кой знае какви успехи с Украйна. Единствената цел на Руснаците е да заложат бомба със закъснител и да пускат дим от време на време .Те отдавна не са лидер и скоро такъв няма да бъдат не само в света ,Европа но и в Азия.

34

Ало

преди 9 години

Тоя шезофреник, какво очаква при положение, че всички се опитват с всички сили да доведат Русия до фалит и те да си траят, а отгоре на всичко им бяха предложени няколко варианта и те ги отказаха, а сега водели война вие ако водите истинска война ще бъдете заличени, Русия просто си играе с вас!

33

Анонимен

преди 9 години

Украинските депутати са в истинска война помежду си. Спикерът Гройсман след получения от Береза нокдаун ще трябва да си вземе болничен. Журналистите залагат за неговата продължителност.

32

Ген. Александров

преди 9 години

Проблема на западните страни е, че не разбират колко подъл, без морал, колко различен от тях е Путин, и си мислят, че нещо там с някакви преговори ... само санкции, до дупка, до фалит ! Подкрепа за Украйна, вкл. военна ! Мужиците само от бой разбират ! И никакви половинчати али-бали, договори и т.н. ... комуниста договор не признава, только приказ !!!

31

ivo

преди 9 години

Украйна е в истинска война с Русия, обаче Русия още не знае. Егати цирка

30

Брaнник

преди 9 години

Aмерикa сa нaши ( Укрaiнски) Брaтя, победa будет зa нaми!

29

NATO LEGION

преди 9 години

Подлостта е природата на чекиста. Кагебисткото джудже дори няма кураж дори да обяви, че води война, погребва тайно и анонимно собствените си войници и се отказва от тях. Така постъпват само терористи, диверсанти и кремълските нацисти!

28

Registriran

преди 9 години

Двама обсъждат международната политика:- Нещо ново?- Украйна води война с Русия.- И как е ситуацията?- Украйна губи дотук 2 милиона жители, Крим, няколко хеликоптера и самолета, няколко десетки бтр-а и танка, няколко десетки хиляди убити войници и в близко време се очаква две области да поискат отделяне.- А Русия?- Русия още не се е включила

27

Анонимен

преди 9 години

До ОсманА кой тегнеше 500 г. - 5 века - половин хилядолетие ПОД ОСМАНСКО РОБСТВО?Сус, да мълчиш, измекярин, че ни писна от такива, като вас!

26

Чекист

преди 9 години

До анализаторПомогни на Украйна да си плати борчовете първо...

25

Брaнник

преди 9 години

с пленените от ВСУ москaлски спецнaз се отнaсят мнооого хумaнно в Зaкaрпaтските трудови лaгери!

24

анализатор

преди 9 години

Болшевикът Путин е опасен за целия свят.Свободния свят трябва да разбере,че Путин е управляващ от типа на Сталин и всички които не харесват водената от него политика са обявени за фашисти.Ни повече,ни по малко.Враги и толкоз.Света трябва да помогне на Украйна по всякакъв начин, арогантно и подло нападната от Русия. Дори и това да означава война срещу Русия!

23

Анонимен

преди 9 години

Вчера един съсед изкара трактора си Беларус да оре нивите си.Обаче днес гледам,седи и пуши пред къщата си.Сетил се,че сателитите на НАТО могат да го снимат и после да го обявят по медиите за руски военнослужещ с подвижна артилерийска система окупиращ България,както миналата година медиите пуснаха сателитни снимки с руски оръдич,които се оказаха,че били жънещи комбайни.

22

Брaнник

преди 9 години

В интервюто Петро кaзa конкретно и ясно, докaто имa нa укрaiнскa земя и един *** солдaт, войнaтa ще продължи до победa! Укрaiни е дaлa 2000 жертви сред военнослужещите и 7000 цивилни до днес по винa нa руския поробител, ВСУ сa готови зa отбрaнa нa Родинaтa!Слaвa Укрaiни, Укрaiни це Европa! ПРО нa брaтскa Aмерикa нa Укрaiнскa земя!

21

анти путлер

преди 9 години

ЕС да спре издаването на визи на руски граждани! Тотална изолация трябва на разбеснелия се агресор ***, докато не го свали собствения му народ!

20

бай Вълчо от Хисаря

преди 9 години

Петро, май се е оакал като пеленаче.К' ва войнабре Петре или Петро, та те да пръднат си в Молдова и част от Румъния.

19

Анонимен

преди 9 години

Е не - държава праща войски на твоя територия, анексира територия *** не е война. Путинофилска, пияндурса логика...

18

Румбо

преди 9 години

Ех,Потрошенко,що не си гледа шоколадите,ами се хвана с това пусто президентство!Какво ли ти обещаха американците?Пари си имаш...Кофти е да си глава на разпадаща се държава!Добре поне,че разбра-войната само ускорява процеса и го прави необратим.Само прежалване на загубеното до сега може да доведе до запазване на останалото!