11

Анонимен

преди 9 години

До 30 гладувал, а после много бързо захлебил. Как се случват тези работи? Това 90-те години ги няма за нищо

10

Анонимен

преди 9 години

Манталитет - селски! Това ли заслужава България! Срам ме е ! И по едно време се разсърди. Селското не си е отишло от него.

9

Анонимен

преди 9 години

И какво му е подготвеното ?!

8

Анонимен

преди 9 години

Не лъже !Говори самата истина.Бедността при комунизма , беше за обикновенните хора.Активните борци и партийците ...се снабдяваха в специални магазини на БКП, на съвсем други цени.На баровците им носеха храната , направо в къщи.На кадрите на ДС/бкп---им плащаха заплатите с %-валута от "второ направление"/кпиталистическа/, затова си пазаруваха редовно от "Кореком"!

7

Таня

преди 9 години

Чак сега ми стана ясно защо ББ се държи така леко просташки и има известен цинизъм в изказа му :) а то било от дълго гладуване..и постене като малък

6

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Аз интервюто на Боко не съм го гледал,защото имах по...важна работа,спах.От отзивите разбрах,че не съм пропуснал...нищо.

5

антикомпир

преди 9 години

Спирам да ям картофи. Компира вреден за интелекта.

4

Анонимен

преди 9 години

Лош или добър в момента няма по подходящ и подготвен човек за Премиер в България . Справка Станишев или Орешарски . Да си жив и здрав г-н Борисов .

3

ПОМООЩ

преди 9 години

Нагло излъга,че е гладувал 30 години. В БГ никога преди да дойде американската демокрация бг народ не е гладувал. Не може такъв човек да е премиер на БГ. Просто не е честно с 30 процента да издевателства над 7 млн души.

2

Анонимен

преди 9 години

Ако не е Бойко не знам ...Човекът осигурява работа на стотици хора само с появата си.Ако няма по 3-4 статии на ден за него , здраве му кажи ..журналистите няма да има за какво да пишат , а интернет троловете няма да има по кой да плюват .Това ще остави без прехрана стотици семейства .

1

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Може всичко да е било по време на комунизма, но НИКОЙ НЕ ГЛАДУВАШЕ !!!Само най-мързеливите и прости хора не умееха да си произведат нещо на село ли в двора на градската къща.Очевидно Бойко Борисов е бил измежду тях, щом е гладувал ....