129

55

преди 9 години

До GENERAL GADORIANНе само Хитлер,и Сталин също..Двете армии правят парад на победата в Полша !!!

128

*/*

преди 9 години

До АнонименАми питай аверите си от САЩ, какви пари платиха за 12 ракетоносители.Те произвеждат това което другите не могат братле,коли и компютри се купуват с лекота.

127

МИЛКА

преди 9 години

Абе, а като е толкова зле Русия, защо като анексираха Крим лани, Меркелка, Камърън и Оланд отидоха първо до тоалетната от страх и после измислиха беззъби санкциийки, че ги е толко страх, че...А Обамата даже не се и чу...

126

ДЕМОКРАТ

преди 9 години

ЧЕСТИТ ДЕН НА ПОБЕДАТА НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!!!ЧЕСТИТА КЛИЗМА НА ВСИЧКИ *** !!!

125

Ген. Александров

преди 9 години

Само *** би празнувал "деня на победата" днес, ако е българин. Един режим пада, за да дойде друг, още по-лош и в пъти по-вреден за България. Да, краят на фашизма е празник. Героизмът на стотици хиляди войници, загубили живота си във войната е безспорен. Руски или американски - това са били храбри хора, борещи се срещу един безумен режим. Но уви, последствията от тази победа са безкрайно вредни за България. А комунизмът здраво ни такова отзад вече над 70 години...

124

Анонимен

преди 9 години

Найстина грандиозен парад!Русия показа военбата си мощ!Те руснаците само с техниката и войската от парада могат да превземат половин Европа!Найстина са велики!

123

ТОТО

преди 9 години

За мен тъпата Украйна е еквивалент на Македония: една част от най-простите и самовлюбени от населението се отделят и започват да обясняват, че са по-по-най.ЕС си развали заради тъпия украински продажен народ отнощенията с Русия.Нормално е, че сме толко бедни, прости сме много просто българите.На вас ви дай само магнолиите и лентите на Б. Б.И се дуем кат пауни колко сме велики... завалиите...Заробиха ви аутсорсинга с по някоя мизерна заплатка тука и ипотека за 30 години и вие умирате от кеф.

122

Анонимен

преди 9 години

Не знам аз ли не съм наред...но какво му е впечатляващото на това? Оръжия за масово поразяване! На кое се радвате по-точно - на танковете, които газят украински деца ли? За да хранят егото на едно самозабравило се джудже! Не само мужиците имат армия, и САЩ имат, дори по-впечатляваща, но не са тръгнали да парадират с нея! По-бих се зарадвал ако пияндурите измислят нещо полезно за човечеството, дори и нещо дребно да е - прахосмукачка, сешоар, кафемашина... айде с колите не им се получи...

121

Анонимен

преди 9 години

До АнонименКапитулацията на Германия се празнува на 08.05......Германия капитулира пред 3/4 от Съюзниците - Англия, САЩ и Франция, и потвърдена на 9.май пред последния Съюзник - СССР . Кога капитулира ?

120

руснак от Русе

преди 9 години

Не трябваше да се пръскат толкова пари за този парад.Можеше и по скромно,Жуков не е водил такъв грандомански парад през 1945г.

119

GENERAL GADORIAN

преди 9 години

Шапка им свалям на швабите за технологиите и най вече машиностроенето, но политиката им, както и на целия Запад е меко казано к.....ска. Пълнят Европа с хора нямащи нищо европейско и какво очакват Светло бъдеще ли? Надали ще е светло. Така като чета какво става всеки ден, май се очертава бая кърваво. И няма да се лее кръв заради руснаците. Но спирам дотук.

118

Анонимен

преди 9 години

До 140:Тази техника няма как да си е гледал преди 50 години,тъй като е абсолютно нова,и без аналог в света!Явно си поредния платен драскач срещу Русия,който и в казарма не е ходил и си няма никаква престава от оръжия и военна техника!9

117

Берлин

преди 9 години

Язък само колко рубли са потрошили за нафта и керосин! Вместо да направят един грамаден блин на площада и да нахранят гладното население с лопати. :)))

116

До брей от Симеон

преди 9 години

Не съм ***, а тази история е призната и от руснаците, и от цивилизованият свят, така че нищо не изопачавам.

115

Лапам на Обама

преди 9 години

Да обявим война на Русия. Сами с нашата "непобедима" войска. Да накажем жалките рубладжии и да им покажем какво са *** ценности.

114

юбералес

преди 9 години

29 милиарда рубли струваше промоцията на оръжие, която Путин направи на китаеца и индиеца. През цялото време на парада Путин и китаеца се пазаряха за отстъпки. За народа промоцията беше наречена Парад победьi

113

Анонимен

преди 9 години

Красната арммия е имала толкова "освободителна" мисия във войната, колкото немската армия е имала (при освобождаването на Украйна от комунизма напр.) И двете чуми са имали единствено окупателна такава!

112

Пиар агент

преди 9 години

И сега питам Позитано 20 за опорните точки- Асфалт не се яде , а танкове ядат ли се .

111

55

преди 9 години

До МАЙНАКато гледам тази техника беше на парада и когато бях дете,преди 50 години...

110

GENERAL GADORIAN

преди 9 години

Най странното е че войните водят до прогрес. Втората световна война създаде атомното оръжие и енергетика, реактивната авиция, ракетостроенето. Медицината дръпна напред. Парадоксално е, но е факт. Но по добре да се развиваме по бавно, без да умират милиони. Но явно няма как да стане. Ако изчезнат армиите и оръжията светът ще бъде почти перфектен. Но това е повече от утопия.