138

Анонимен

преди 9 години

До Василев: Страно как за 45г. не успяхме да вземем залъка на българина и от 4,5 млн го направихме на 9 млн?

137

до 210 от славянин

преди 9 години

Ами така е, ''демократът'' - капиталист наяждане няма!

136

Анонимен

преди 9 години

Господа русофили, един *** въпрос. Според вас логично ли е някакви шахтьори в Източна Украйна да оказват успешна съпротива на редовната украинска армия ? Да управляват танкове, ракетни установки ? Без външна подкрепа от друга държава. . Ако не бяха руските войници, щяха да бъдат разгромени за 2-3 седмици.И още един въпрос. Ако утре турското малцинство в Родопите си спретне един референдум и реши да се присъедини към Турция? Ще го признаете за нормално и естествено в 21-ви век ли?

135

да

преди 9 години

Азиатско-африканско е великата Русия.

134

до 198 от славянин

преди 9 години

Съвсем естествено е всички те да лъжат, защото от това живеят - лъжите са Слънцето и въздухът им!

133

Анонимен

преди 9 години

За последните дни долара е загубил около 20% от стойността си спрямо рублата.

132

Анонимен

преди 9 години

Изключително интересен факт е, че откакто я освободиха от "комунизма" и руското влияние и после стана член на НАТО и ЕС, България се превърна в смърдящ гнусен евроатлантически *** (дори и в Брюксел я изобразиха като ***), смърдящ *** където пенсионерите роват в кофите за *** и където цари мизерия, болести, престъпност, наркомания и проституция.

131

Анонимен

преди 9 години

Френското разузнаване заяви, че вашингтон лъже за руската офанзива.

130

Анонимен

преди 9 години

Погледни класацията на танковете и ще видиш, че танка на пиндосите е дори след този на Бразилия, така че не се отваряй много

129

славянин

преди 9 години

Цитати от Талмуда:Тези, които любопитстват да разберат еврейската религия, да получат смъртно наказание. Евреите се наричат хора, християните не са хора. Невинен си в убийство, ако намерението ти е да убиеш християнин. Раждаемостта на християните трябва да се намали осезателно. Изгнание за този евреин, който продаде земя на християнин. Забранено е да учите християнин на търговия.

128

славянин

преди 9 години

Омразата и отвращението, които еврейската религия проповядва на последователите си против другите нации, отива толкова надалеч, че Ебен Хаезер слага в устата на израелския Бог следната фраза - ???Какво е ***? - Всяка жена, която не е еврейка. Съгласно този цитат е възможно да обясним защо евреите са най-големите търговци на така наречената плът в целия свят. И потвърждавайки тези заповеди и морални правила, Вавилонският Талмуд споменава следната заповед, която едадена на евреите от техния Бог - ???Избийте най-избраните между езичниците. Евреите обосновават правото си да изтребват и

127

Анонимен

преди 9 години

До Василев: Да не стане така, че по-голямата част от българския народ е против фашизма и соросоидщината, тогавада да видим, как той ще търпи теб. Правото е на мнозинството, така че не се знае кой кого.

126

славянин

преди 9 години

Талмуда се употребява от равините за фанатизиране на младите евреи, превръщайки ги в закоравели расисти и империалисти - ???Душите на евреите имат привилегията да бъдат части от Бога, да бъдат съществото Божие.???Еврейската душа е най-ценната и най-приятната на Бога от всичките души на другите хора по света, които произхождат от дявола и са еднакви с душите на животните.

125

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 198За ресурсите на Русия започва войната Хитлер. Затова става и революцията ,затова и САЩ започнаха война с Русия. Елементарно е.

124

без коментар

преди 9 години

"Фашингтон Таймс" лъже. Както Обама лъже за Украйна. Както Хитлер лъжеше за нападението над Полша. Както Кенеди лъжеше за Куба. Както Джонсън лъжеше за Виетнам. Както Никсън лъжеше за Уотъргейт. Както Форд лъжеше за Камбоджа. Както Картър лъжеше за Иран. Както Рейгън лъжеше за Пиночет. Както Клинтън лъжеше за стажантката. Както Буш лъжеше за Саддам.

123

честна скаутска

преди 9 години

Има ли смисъл да питам за доказателства или Вашингтон както винаги дава честната си дума и се заклева три пъти *** ако лъже?

122

Say NO to UKIP

преди 9 години

"Пет скандинавски държави обявиха Русия за най-голямата заплаха за сигурността в Европа и декларираха, че засилват отбранителното си сътрудничество срещу руската агресия.Декларацията е подписана от министрите на отбраната на Швеция, Норвегия, Дания, Исландия и Финландия. Текстът бе публикуван на страниците на авторитетнтия всекидневник Афтенпостен в Осло."

121

Анонимен

преди 9 години

хм, най-обикновена пропаганда..

120

славянин

преди 9 години

...Тук трябва да напомним, че евреите делят човешкия род на две части. Едната се състои от евреите - избраните от Бога да завладяват, да придобиват богатства и да заробват. Другата част е от всички останали, които се наричат гоим (животни).Човечеството се потиска от един свръхрасистки, безчовечен, престъпен, ненавистен, империализъм под претекст, че това са заповедите на Бога на Израел. Никой освен лудите не може да оправдае масовите убийства на незащитените жени й невинните деца, за да може избраният народ на Бога, народът на Израел да господства над нациите.

119

лъжа и измама

преди 9 години

Моля, за доказателство, Нато да публикува поименен списък на руските войници на териториите на ДНР и на ЛНР! В противен случай, натовските думи са лъжа и измама.