55

НАТО

преди 9 години

Каквото почукало, такова се обадило. След като алчния Путин заграби земи от половината си съседи, съвсем нормално е НАТО да предприеме контра мерки. И България ще си остане цяла!

54

До 90 и 94

преди 9 години

Хапчетата се пият по няколко пъти на ден. Включително и сутрин.

53

РОДЕН НЕ на 4 юли

преди 9 години

НЕ ИСКАМ УСА ВОЙНИЦИ В БЪЛГАРИЯ

52

ЩЕ ИМА МЪСТ

преди 9 години

за НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ, докарали КРАВАРИТЕ на РОДНА ЗЕМЯ

51

ОСТАВКА ТИКВО ПРОСТА

преди 9 години

ОСТАВКА ПЛЮВНАЛИЕВНАРОДЕН СЪД за СОЛОМОН, ПЪРВАН и всички вкарали БЪЛГАРИЯ в ЗМИЙСКОТО ЛЕГОВИЩЕ - НАТО Най-Агресивната Терористична Огранизация

50

до 105

преди 9 години

Роден сте след 1989 г. и нямате право да се изразявате по тази тема, можете да пишете единствено за наркоманизираната софийска седерастия

49

SS

преди 9 години

Ученията Operation Atlantic Resolve на НАТО целят да демонстрират, че САЩ са ангажирани със сигурността на партньорите си в НАТО.Българите определено не се притесняват от агресиня на Русия, така че ако обичате по машините и марш обратно там от където сте дошли.

48

Хахаха

преди 9 години

Тези, които влюбено се обясняват как Русия ни е освободила от чиста любов и братство, вие сериозни ли сте? История нещо?

47

Анонимен

преди 9 години

С тези инкасо автомобили могат да плашат само гаргите...Или да снимат тук Лудия макс 4...За друго не стават...

46

Третополови от НАТО

преди 9 години

Ние с Руснаците сме съседи и ще се разберем по съседски. Какво правят в държавата ми хора които родината им е на десетки хиляди километра от тук. КОЙ ВИЕ ПОВИКАЛ А?

45

Членска карта №7

преди 9 години

до 79Ааа, ще видим! Колкото видяхме референдум за който Каракачанската овчарка събра подписи!Не ме пращай там от където се връщам! Престанете да говорите от името на народа. С американски пари се поддържа един политически елит, който ще прегази всеки закон, без да му мигне окото.

44

Анонимен

преди 9 години

Няма нищо по-прекрасно да слушаш русофилски вой :) Ревете другари :)Путин, kiss my ЕС!

43

до 66

преди 9 години

Господа сорсоиди, дайте ми поне един пример за нещо хубаво, което сме видели от новите си "братя" американци. Кораба развалена ГМО царевица и бомбите през ВСВ не се броят--Веднага давам примери - ограбват ни с по стотици милиони лева годишно чрез американските тецове, загубихме милиарди от забранаха на САЩ да се строи Южен поток, губим милиарди годишно от ембаргото на САЩ срещу Русия. Америка съсипва българската икономика през последните години.

42

citizen

преди 9 години

Абе анонимният икономист, поне си измисли някакъв ник, че се губи нишката така.Имам предложение за теб даже - "*** Червен Плондер"? Ко ша кайш селски?

41

До тоя дето беси

преди 9 години

Както е казал БОТЕВ - срещнеш ли ВРАГ със сабя да го поздравиш

40

zeus

преди 9 години

До citizenТези, които сме служили и ще бъдем мобилизирани сме се клели да пазим Родината, а не да защитаваме американските интереси. Гарантирам ти, че българската армия никога няма да воюва с Русия, по-скоро ще има кръгом и към София да изчистим ***.

39

А бе друго си е

преди 9 години

да лижеш УСА ***. И да викаш УСА, УСА, *** НЕБЪЛГАРСКИ ***. Вас не ви е раждала БЪЛГАРСКА МАЙКА. Сигурно сте турчета на каишка в ДПС

38

citizen

преди 9 години

хаха, почнело ли война ще се записват в руската армия.Абе калъфчета селски. Да ви питам, като гръмна новината, че има мобилизация колко от вас пищяха, че ще бягат в Турция.

37

СМЕШКИ

преди 9 години

Дори по времето на комунизма в България не е имало чужди войски. Не е имало руски войнициКОЙ ВИ ПОВИКА ТРЕТОПОЛОВИТЕ В БЪЛГАРИЯ .ОТ КОГО ЩЕ МЕ ЗАЩИТАВАТЕ ОТ РУСИЯ ЛИ ?

36

Анонимен

преди 9 години

Който и да кацне,накрая ние пак ще кацнем на грездея.....