11

Анонимен

преди 9 години

Защо ли в Крим спират АТР(независимата телевизия на татарското малцинство),а примерно във Франция,Великобритания,САЩ изобщо няма независими телевизии на арабските и африканските,пакистанските,индийските,мексиканските и афроамериканските малцинства съответно в тези страни?

10

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"В Украйна пък спряха 20 руски телевизии."В Украйна имаше защо да ги спират. А сега няма защо.

9

Иванчо

преди 9 години

До 5 : не двойни стандарти , а просто спазват Стандарта! С голямо С. А той е, неговото име е... Батюшка Путин.

8

Румбо

преди 9 години

Тия за какви се мислят!?Това да не им е Ислямска държава....

7

Цветанка

преди 9 години

Браво на Русия,така се управлява и пази една държава! А не като при нас,геноцид на народа и права на криминалните престъпници,на чуждоземски племена,на предатели(знаете ги кои са) и на казино играчите и ***-масони!....

6

Анонимен

преди 9 години

В Украйна пък спряха 20 руски телевизии.

5

Анонимен

преди 9 години

Кво стана сега? На скапаните рускоговорящи в Украйна им били забранили да говорят на руски в държавна администрация и заради това изпищяха, че и война направиха. А сега на едни мирни хора им спират телевизията, забраняват им да общуват помежду си, въпреки че дойдоха неканени в тяхната собствена земя.Двойни стандарти спазва Русия!!!

4

123

преди 9 години

От кога Крим стана остров?????

3

Анонимен

преди 9 години

ТОВА НЕ Е ВЪЗМОЖНО, РУСКИТЕ ВЛАСТИ СА НАЙ-МИРОЛЮБИВИ, НАЙ-ДЕМОКРАТИЧНИ, НАЙ-СПРАВЕДЛИВИТЕ ВЛАСТИ В СВЕТА. ЯВНО СТАВА ВЪПРОС НА АМЕРИКАНСКА ПРОВОКАЦИЯ. ЗАПОМНЕТЕ - РУСНАЦИТЕ УБИВАТ ПО-ЧОВЕШКИ ПРИЯТНО И КРАСИВО. АМЕРИКАНЦИТЕ И НАТОВЦИТЕ СА ИСТИНСКИ УБИЙЦИ И ФАШИСТИ.

2

Анонимен

преди 9 години

Комплексираната джуджи е доказала че може само да руши. Нищо полезно не е сътворила до сега освен позьорство и комплексарщина.

1

ЕвроГеец:

преди 9 години

Санкции, санкции, санкции!