96

dp

преди 9 години

Тружениците от кремълската тролеферма пак сте се напъвали неуморно, над 10 пъти повече постове под руската тема сравнено с всички останали.Не е изненада - за това ви хрантутят.Не е изненада и резълтатът от напъните - пак сте се изпонасрали до над ушите.Продажни гадини.

95

Nalivach

преди 9 години

Европа е водила и пропагандни, и реални войни с РУСИЯ и винаги е губила!По времето и на Наполеон и на Хитлер пропагандата е била също толкова мощна колкото и сега, и никога не забравяйте какво се случи с "великата" Наполеонова армия и с "непобедимия" Вермахт!Историята учи, но дали ние сме достатъчно умни за да се учим от уроците й?

94

насо

преди 9 години

Споразумението от Минск не е нарушено, но те пак разширяват санкциите.... науми ли си нещо човек *** го спри...

93

Анонимен

преди 9 години

***,трепериме ли ?

92

Анонимен

преди 9 години

САЩ губят информационната война срещу Русия. Aудиторията на Russia Today наброява 630 милиона души в повече от 100 държави. Над 2 000 сътрудници осигуряват 24 часа в денонощието излъчвания на 4 езика: руски, английски, арабски и испански. Във Великобритания RT се гледа от 2 милиона зрители - заедно с Ал-Джазира там това е най-популярният чуждестранен телевизионен канал.

91

Анонимен

преди 9 години

Някакъв призрак "броди " не само из Европата,а и из света- на страх ли,на революция ли,на комунизъм ли... не знам,но щом и във ФАЩ правят учения,значи някъде нещо "ще става"- през гугъла: Что-то неладно в "датском королевстве"...А и в Лондонград ще става нещо- не само с руските,а може би и с други "комунистически" пари: през гугъла: Валентин Катасонов. Лондонград: зачистка русских активов началась?

90

Генерал Гадорян

преди 9 години

Пропаганда ли е , не ми я хвали!!! Няма значение кой я инспирира. ЕС е една послишна булонка на питбула САЩ, ама Мечо ще им избие зъбките!!!

89

Влади-Мир

преди 9 години

От Чарли Дарвин - форум на "Сега"Авторът и произведението, предполагам че се сещате кои са.....Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна...

88

Анонимен

преди 9 години

До до 216хе хе хе. хе хе хе. а американската пропаганда е основана само на истини...хе хе хе. хе хе хе.

87

Генерал Гадорян

преди 9 години

Абе накрая ще почне кютека, ама да видим кога и кой кого?? Като ги гледам западняците как им се воюва и мре. Не смеят даже с ИДИЛ да се сборят, а срещу Мечо хич не им давам шанс!!

86

Влади-Мир

преди 9 години

обесени публично през последния ден на празниците, тълпата без съмнение щеше да ги разкъса на парчета точно в този момент бе обявено, че Океания в края на краищата не воюва с Евразия. Океания воюва с Изтазия. Евразия е съюзник.Естествено официално не бе признато, че е настъпила промяна. Просто съвсем внезапно и едновременно навсякъде стана известно, че врагът е Изтазия, а не Евразия.

85

Влади-Мир

преди 9 години

На шестия ден от Седмицата на омразата, след парадите, речите, крясъците, песните, знамената, плакатите, филмите, восъчните фигури, непрекъснатото биене на барабаните, пищенето на тромпетите, тропота на маршируващите крака, скърцането на гъсеничните вериги на танковете, грохота на ескадрилите самолети, военните салюти след шест такива дни, когато големият оргазъм вибрираше към кулминацията си и колективната омраза към Евразия бе стигнала до такова изстъпление, че успееше ли да се добере до двете хиляди евразийски военнопленници, които трябваше да бъдат обесени публично през последния ден на

84

до 216

преди 9 години

Много лесно ще преборят руската пропаганда, защото тя е основана единствено на лъжа. Просто всяка руска лъжа трябва да бъде незабавно разобличавана и хората сами ще спрат да се интересуват от руската пропаганда, както стана с тоталната съветска пропаганда преди 25 години, която беше тотално разобличена от западните радиостанции и никой себеуважаващ се човек в съветския лагер не вярваше на грубата комунистическа пропаганда. Така ще стане и сега.

83

Влади-Мир

преди 9 години

Из цял Лондон отведнъж се беше появил нов плакат. Нямаше надпис и изобразяваше чудовищна фигура на евразийски войник, три или четири метра висок, крачещ напред с безизразно монголско лице и огромни ботуши, с насочен от хълбока автомат. От какъвто й ъгъл да погледнеш плаката, увеличеното от скъсената перспектива дуло на автомата се прицелваше право в теб. Беше разлепен по всяко празно място на всяка стена и по брой превишаваше дори портретите на Големия брат.

82

Влади-Мир

преди 9 години

Подготовката за Седмицата на омразата вървеше с пълен ход и служителите на министерствата работеха извънредно. Шествия, митинги, военни паради, лекции, изложби на восъчни фигури, кинопрожекции, телепрограми всичко това трябваше да се организира; да се издигат трибуни, да се издялат статуи, да се измислят лозунги, да се напишат песни, да се разпространят слухове, да се фалшифицират фотографии.....Из цял Лондон отведнъж се беше появил нов плакат. Нямаше надпис и изобразяваше чудовищна фигура н

81

до 212

преди 9 години

С хора които не следят нещата в детайли в само пишат глупости и простотии не споря. Но контролно мога да те попитам. Защо цената на газа в САЩ е 85 долара за 1000 куб. м. а на границата на Русия цената е 300 долара?

80

Анонимен

преди 9 години

не желая от моите данъци еврогейовете да финансират такива *** кампании

79

путин капут

преди 9 години

Самото заглавие (абсолютно невярно и подвеждащо) показва колко дълбоко нашите медии са поразени от руската пропаганда, която всъщност води такава война.Много по-точно е да се каже, че ЕС най-сетне ще предприеме мерки срещу пропагандната война на Русия.

78

ПУТИН

преди 9 години

КОЙТО ОБИЧА УБИЕЦ.... ВСИЧКО ЩЕ МУ СЕ ВЪРНЕ, НА ДЕЦАТА !!!!!!!

77

ПУТИН

преди 9 години

АЗ СИ УБИВАМ, А ТУК ВСИЧКИ МЕ ОБИЧАТ :)))))))))))))))))))))ТРОЛОВЕТЕ ДЕ !!!!!!!!!