128

Смях

преди 9 години

До спец лингвист До спецаааааааааааа ИВРЕЙИН :)))))))))) То проблема не е само в езика ами и във държавността :))))До 1917.г няма такава държава наречена Украйна !!!!!! По тези земи е имало всякакви други кралства, но не и Украйнско !!!!! Благодарение на ЦИОНСТКАТА РЕВОЛЮЦИЯ от 1917.г има Украйнска държава.... Още един факт и допирна точка, през 1917.г 60% от комисарите са ЕВРЕИ, а днес от 430 депутати в Украйна едва 403-*** са ЕВРЕИ !!!!! НАМЕРИ РАЗЛИКИТЕ :)))))

127

колио

преди 9 години

До далеч от русияРуснак написа менделевията таблица американци хвърлиха атомна бомбаКьде е цивилизацията и кьде талибанщината.

126

Анонимен

преди 9 години

Туроператоре,ако много си загорел за един романтичен воайаж може да те повоза на промоция на моя змей!Нема да се притесневаш.Ще ти е гот!

125

туроператор

преди 9 години

До gandi.daow 276Ганди искаш ли един чартър с кожения самолет до Масква за да видиш на място как ЦРУ се разпорежда на Червения Площад и пред Кремъл и да спипаш западните убийци ?За 3-4 часаще те извози и ще питаш за още чартъри,вози много плътно и няма опасност от въздушни ями ,самолета е много здрав !

124

роза

преди 9 години

Америка не плаща на българи от Протесна мрежа,за да разпространяват слухове за фалити на български банки. Америка не плаща пари на българи от Протесна мрежа,за да всяват паника и да предизвикват банков колапс на цялата банкова система в БГ.Америка не плаща на протесна мрежа. Протесна мрежа не е искала ФИ Банк да тегли кредит от Американски банки.Протесна мрежа не командва Боко. Америка го прави и без Протесна мрежа. Днес.бг никога не е писала лоши неща за Протесна МРЕЖА,всъщносг никога не е писа

123

OT LONDON

преди 9 години

Haide da ne se basikame tuka, Putinkov i negovata mafia go ubiha. Tochks.

122

Смях до Най после

преди 9 години

Най после международните санкции започват да дават резултати и както се очакваше демокрацията пристигна в Америка. Дните на ЦИОНИСТИТЕ са преброени и както се случи и със другите големи КИБУЦИ разбирай /корпорации/ битката ще бъде до последно, докато не фалират всички ШИСТОВИ *** и "демокрацията" не победи :))))))

121

спец лингвист

преди 9 години

До Смях 275Чугунов,а отговори си защо трябва една държава да съществува само ако има език,защото ти се опитваш нещо такова да изкараш?Аз ще ти кажа,че в Бразилия говорят на португалски,в САЩ говорят на английски когато се отделят от Великобритания,за Мексико там пък е испански..ти кво искаш да закрием държавите'им и да ги върнем към империите ли?Звучите много тъпо с партенките ,че нямало украински език!А иначе има си украински език от векове!Езика не е причина да граби Мечока от Украйна!

120

Той е

преди 9 години

Немцов е бивш вицепремиер по времето на Елцин,отговарящ за нефта и природните ресурси,няма начин да не е настъпил нечии мазоли,в света на мафиотската олигархия нещата се забавят,но не се забравят!Той беше от т.н."реформатори",т.е. продажниците,управлявали Русия през 90те години,докарали я до просешка тояга,под благосклонния поглед и напътствия на същия този Запад,който сега, така истерично хули Путин!

119

Най после

преди 9 години

Международните санкции започват да дават резултати и както се очакваше демокрацията пристигна в Русия. Дните на кремълското джудже са преброени и както се случи и със другите големи диктатори битката ще бъде до последно, докато не го обесят на някой уличен стълб.

118

Анонимен

преди 9 години

nashite plateni nekadarni politolozi pak revat na chujd grob. Smqtaite , che sto procenta nqma da stane tova, koeto se prorokuva, da si smenqt kartite taro i profesiqta , zashtoto ne stavat.

117

gandi.daow

преди 9 години

Дали са го следели или не, точно вие сеирджии няма как да знаете:-) това, което е станало е ясно в чия полза работи и е близко до акъла кой би могъл да е поръчител. Наблюдавате как в близките няколко дни ще се сипе помия и после изведнъж ще млъкнат.. Точно както замълчаха за боинга, в който загинаха доста народ.

116

Смях

преди 9 години

Да попитам всички демократи що е то Украински език :))))) Ако има такъв език от преди 1917.г моля ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТИ !!!! Изсключвам област Галция във която говорят ПОЛСКО АВСТРИИСКИ диалект и твърдят че са Украинци !!!!!

115

do London i nazad

преди 9 години

ne be onaq Kralica na edna shepa anglichani ne parazitira varhu tqh , ne izobshto , tq sama si kopa kartofite i domatite, kato vsqka rodopska baba.

114

OT LONDON

преди 9 години

tolkova neshtastni miririzlivi gadni selenduri sa ostanali v mila balgaria koito podkrepiat terorista Putkinov. Sramota za spasilite se.

113

МОХАД е уполномощен

преди 9 години

СРУ и МОХАД са уполномощени да признаят циониста НЕМЦОВ се самоуби със два изстрела във гърба, и нямаше сили за КУЛЯ В ЛОБ (куршум в челото) на ПОЛСКИ !!!!

112

авиодиспечер

преди 9 години

до туроператор 229-и:внимавай много за захода на кожения самолет,че да не ти се приземи в задния двор.нали се сещаш на кое небе ще си от щастие!

111

gandi.daow

преди 9 години

Тия *** си мислят, че ще бутнат Путин със средствата, които използват в разни арабски държавици без дори за секунда да се опитат да разберат руснаците.. После се чудят защо се получава обратен ефект на желания. За сега напълно се провалиха и тепърва ще търпят поражения..

110

Priest

преди 9 години

Може ли някой да ми обясни какво точно ще се промени за обикновения българин, ако внезапно властта се смени в Русия ? Ако едни олигарси бъдат заменени с други олигарси ? Не ви ли е ясно, че винаги ще има враждуващи кланове ? Винаги ще има някакви ояли се Пи Ари, които ще нагнетяват идеологическата пропаганда толкова по-силно, колкото по-слабо се представя икономиката. Какъв според вас трябва да е идеалният олигарх, за да бъде уважан от вас ? Демократичен олигарх е дървено желязо, дами и господа.

109

дезинформация

преди 9 години

Статията е написана под диктовката и с любезното съдействие на отдел "Лъжа и дезинформация" на Цру! Цру най-голямата терористична организация в света!