58

Моно

преди 9 години

Мале мале какви коментари , Бай *** докъде го бил докарал...да си призная че 80% от познатите ми говорят по-добре от него и не са евродепутати и този език не им е необходим в сферата в която работят. Не намирам също така разлика между неговата визия и тази на абитуриент след тежка тежка нощ.

57

Анонимен

преди 9 години

Хахаха чичо ви Алекс от далекото доказа, че и от Барека може по-зле. За иЗточно европейците почти няма труден език , защото славянските езици са ужасно сложни и английският и испанският например са в степени по-лесни. Аз доста пътувам и много често ми се случва по рент-а -карите в Европа да видя българи да работят именно, защото много бързо научават езици и свободно говорят 4-5 езика... За позицията му нивото е унизително.

56

s

преди 9 години

До Валентин, абе, ти случайно да не си патологичния 0лигофрен Синди от Австралия? Същия назидателен тон имаш. И много ясно, че ще се смеем на "родния" кретеноид Бареков. Що за бавноразвит ще застане да дава интервю на език, който решително не разбира?! Тоя ще е за е*вка е ЕП вовеки.

55

Ив

преди 9 години

Да се чете: "Не подкрепям Бареков и С малкото си пръстче"... (бях изпуснала 'С' от предния коментар)П.П. Английския на Стоичков не може да се повтори. По-зле от неговия нямаше :))))

54

Чичо Алеко/от далеко

преди 9 години

Типичен и нормален английски,говорен от българин.М/у другото го говори доста по-добре от повечето емигранти в англоговорящите страни,живяли над 10г. там.За источно европейците английският е много труден,дори и 20г. да живееш в агл.езична държава ще говориш смешно.Още след обичайният поздрав те питат ти от русия ли си?А колкото до това кой знае английският най-добре,никой,никой на този свят не знае целият английски език.Той е международен,за да могат хората от вси страни да комуникират по-лесно

53

Валентин

преди 9 години

Бай *** докъде го докара. Седи зад компа и се кефи, че някой не говори английски като роден. Ама все пак се оправя, нали? И което е по-лошо, в резултат на сервилен характер Бай *** се чувства гузен, че не владее езика на новия си господар. Даже не му минава и през ум някой друг дали би се опитал да научи български,

52

Ив

преди 9 години

Много ми е забавно обаче и коментарите да чета. В Бг така или иначе имаме ниска езикова култура, много млади хора НЕ знаят английски, и не говоря за роми и т.н., говоря за образовани българи. Работила съм в ИТ компании (международни) - 2/3 от колегите ми едва пелтечат на английски. И сега, излиза обаче че 57 коментара са написани от най-знаещите английски, които могат да се похвалят със сертификат вероятно. Едно да се знае - Не подкрепям Бареков и малкото си пръстче, и не коментирам англ. му.

51

Моно

преди 9 години

Да беше само английският му, изглежда като тежък махмурлия с дефицит на бръснарски пособия. Не е сериозно такъв човек да бъде там.

50

Анонимен

преди 9 години

Глупав, по-глупав, най-глупав.... нататък е ясно.

49

ТУПАН текно

преди 9 години

Толкова ли не можа на български да заеква, поне да го преведат правилно!

48

Анонимен

преди 9 години

това само показва колко са *** българските избиратели.за стойчков,какво ,напълно нормално,знае испански,английският му е без значение, обаче за политик не е така

47

Анонимен

преди 9 години

ANGLIISKIA NA BAREKOV E MNOGO ZLE-TOVA KAZAH...ZASHTO MI TRIESH KOMENTARA...MODERATORA...VNIMAVAI MNOGO...

46

Анонимен

преди 9 години

Вместо да предприемат незабавни мерки за неговото отстраняване от европарламента, за да не позори с поведението си цялото население на България, българите, като едни интелигентни и самоуважаващи се европейски граждани, просто ще се подиграват няколко дена и доволни от високия си интелект ще си кажат: "Гледай го тоя, че той по-*** и от мене, пък не му пука! Аз за какво да се тревожа, то в България всичките са едни такива..."

45

Анонимен

преди 9 години

То европейския парламент и без това е само за парлама, само да залъжат овцете, че има демокрация.

44

българин

преди 9 години

Боже , боже, боже , срам, срам голем срам. Дано не са разбрали,че този комичен човечец незнаещ нищо от анлийския е българин. Иначе ужасна неграмотност, впечатляващо ужасна неграмотност. Ужас и срам.

43

кики

преди 9 години

Тъпотията няма измерения!!!

42

Анонимен

преди 9 години

До Не съм фен Бареков 41 Ще ти го кажа съвсем просто, като за теб: Не зная японски, не се срамувам от това, но няма да дам интервю на японски!

41

Анонимен

преди 9 години

Честито на всички пратили тази плоска *** в Брюксел!

40

?!?

преди 9 години

"Молим?!?" както казваше Баш майсторът. Че то на всеки що годе свестен гимназист английският е по-добър. И с каква увереност говори, просто не е за вярване.

39

Анонимен

преди 9 години

Бареков беше избран с 180000 *** гласа.Срещу 30лв на калпак.Тия дето го пратиха за пет години в Брюксел нито знаеха кой е нито какъв е нито къде го пращат.