36

Анонимен

преди 9 години

Путин може да не е най симпатичния и демократичния но е прав. Потомците на европейските бандити унщожили един народ (индианците) разпалили десетки войни, ползвали атомно оръжие срещу цивилни (хирошима) не заслужават уважение.Путин е много хладнокръвен.

35

Анонимен

преди 9 години

Дали краварите са такива *** или нашите "журналисти" въобще не знаят къде се намират! Горките, между два стола, не знаят накъде ще задуха вятъра и дали няма да им се наложи утре пак да изваждат червените знамена. Пълно падение, а с техните усилия стават все повече симпатизантите на руснаците. След такива явни лъжи и изкривена действителнос, освен отвращение нищо друго не предизвикват.

34

Анонимен

преди 9 години

Нека да видим дали е лъжа следното:-Жителите на Крим никога не са искали да бъдат част от Украйна-Жителите на югоизточна Украйна имат руско самосъзнание и не искат да бъдат част от Украйна-Киев е завзет от неонацисти, които провеждат етническо прочистване на тези, които се чустват руснаци-След майдана настана анархия, огромна корупция, сриване на курса на гривната и икономически колапс в Украйна-Правителството на САЩ няма сметка от спиране на гражданската война - това е допълнително напрежение за Русия-ЕС няма икономическа изгода от войната, но европейските лидери са зависими от СА

33

МАНИЯК

преди 9 години

До Събудете се 35 Пич дай си адреса да ти изпратя един патрон за да се гръмнеш ...повече не ти трябва за *** като теб ..

32

ж.стоев

преди 9 години

Може би както и вие излъгахте света или може би не ви пукаше за друго мнение за Либия/за хим. оръжия/или може би бъркам.Така че не се прави на ощипана девственица лицемер мръсен

31

дядомраз

преди 9 години

До Събудете сеГазта стана 80ст. ,а бензина 2 лв.,кога тока от американските ТЕЦ ще падне? Я вземи *** и ни сметни колко хора изтрепа Путин и колко американците по света?

30

Анонимен

преди 9 години

Kakva solidarnost ima tuk. Ha-ha-ha.4ervenite svolo4i sa se subrali kato rabotlivi p4eli4ki.

29

Анонимен

преди 9 години

Българско народно опълчение шипка присъединете се! Единствената алтернатива за нова България!

28

Анонимен

преди 9 години

Ееееее тоз път не Издържах Разплакаме тоа Д. КЕРИ КАКЪВ ОБРАТ

27

Циганин

преди 9 години

Как Русия го е лъгала право в очите -това е или тъпо изказване или тъпо написано от Днес ,не мой цел народ да лАже един човек ,ИМЕНА ТРЯБВА ,А НЕ ДЕМАГОГИЯ .

26

12345

преди 9 години

До АнонименА ти какво ще кажеш за пражката пролет ,Афганистан,Унгария 1956,българските горяни Мурзилке

25

1234

преди 9 години

До ЛъжцитеКои сте това вие, бе, които ви лъжат? Сигурно си глупав, затова те лъжат.

24

Edin

преди 9 години

Хамериканците се изявяват като мамата на света и всяко техно детенце трябва да им се отчита и лъжещите трябва да се наказват! Вероятно братушките трябва да се отчитат кога ходят до тоалетна и кога си мият зъбите.

23

Събудете се

преди 9 години

Братя българи събудете се - путиновите фашисти се се опитват да поробят христяните по целият свят. Помнете какво стана в Грузия, Украйна, Донецка Република, Луганска Република, Крим , Приднестровието. Путин изтрепва невинни хора под предлог, че защитава руснаците в съответните райони. Руснаци има и тук, войските на Путин идват. Вижте какво подготвят червените путинови кхмери на Литва Латвия, Естония, Финландия .На какъв хал сме Българите, благодарение на отровната енергийна хватка на Газпром.

22

Анонимен

преди 9 години

Prodavam Lada Samara -zapazena.

21

Анонимен

преди 9 години

Кери е уродливото лице на американската дипломация.В пряк и преносен смисъл.

20

Анонимен

преди 9 години

Г-н Кери какво ще кажеш за Ирак, Сърбия, Афганистан, Либия, Виетнам? Стига ли или да продължа. Не знам какво те е лъгала Русия, но знам какво излъга САЩ и то без да се извини. Така че стига с полемика. И кулите си бутнахте вие и за никой не е тайна. Нещо за разпада на СССР и атентата в Чернобил ще кажеш ли?

19

1234

преди 9 години

Не се разбра от статията /написана неграмотно/ за какво е лъган тоя?

18

Анонимен

преди 9 години

Като заговорихме за лъжи, намерихте ли химическите оръжия на Саддам?

17

Анонимен

преди 9 години

Русия била лъжела... Божеее кой го каза ахахахах Припомнете ми кога САЩ са казали истината?