94

Анонимен

преди 9 години

119 БРАВО !Сега ако не надигнем глава, утре ще е късно !

93

Анонимен

преди 9 години

Трябват ни нови заеми за АЕЦ Белене и Южен поток за евтин ток и газ и да заработи производството за да върнем заемите. Иначе се трупат нови заеми и дългове и накрая неизбежен фалит ако няма опрощаване както на гърците,

92

Край

преди 9 години

България пример за това как ПАРТИИТЕ обраха държавата, провалиха идеята за демокрация и експлоатират народа си. ДОЛУ ПАРТИИТЕ. Забрана на партиите и чисто мажоритарни избори за праламент от 100 човека.

91

край

преди 9 години

Това със заема е ясно ОБАЧЕ искам да видя виновните за кражбата на 4 милиарда общи пари чрез аферата КТБ закачени на общ синджир и в затвора /Там са политици от всички партии вкл. ББ, СерС, ЦвЦв, АхД, ИвК, /. Заем да ОБАЧЕ депутатите да станат 120 човека изибирани мажоритарно, ОБАЧЕ крайна субсидиите за партии, драстично намаляване на държавната администрация. Заем да обаче съдебна реформа -правораздаване в разумни срокове И ДАНЪК "Лукс" върху луксозните имоти и коли.

90

Анонимен

преди 9 години

НАРОДЕ ... !С този заем се заробваме !От 25 години аз и моето семейство се чудим как да свържем двата края" и никаква промяна!Няма осъден политик, държавник, министър за разлика от Румъния, където бяха по зле от нас!За нещастие населението не е достатъчно образовано за да разбере механизмите чрез които дества всяко едно правителство от 90г. насам.Българското население претърпява геноцид. И то не от кой да е, а от собствените си управници и държавници.

89

ан 123

преди 9 години

До aтaкистьТи изобщо опитвал ли си се в тази бюрокращина да правиш бизнес?

88

ан 123

преди 9 години

Га ядохте кифтете не ривахте, сега ривете.Кой ви кара да гласувате за Бойко?

87

aтaкисть

преди 9 години

Нaли държaвaтa е лош собственик и слaб инвеститор?Тогaвa не я търсете и не се оплaквaйте!Всъщност държaвaтa сa хорaтa!Вие сaмо се обявявaте зa лоши собственици!Лошият собственик не,зaслужaвa високa доход и стaндaрт!Вие сaми искaте дa сте бедни, товa е вaшият избор!Ето обaче лошия собственик държaвaтa изтегли едни милиярди зa дa ги дaде нa великиъе бaнки, които,нямaли пaри в собствения си фонд зa гaрaнгирaне нa влоговетеТе обaче имaт пaри дa ни дaдaт пaри зa зaеми, които сa зa тяхНонсенс!

86

Анонимен

преди 9 години

Като осъдят всичките крадци на прехода и си върнат откраднатото хич няма да ни трябва заем.

85

Анонимен

преди 9 години

Великият Левски е казал : " Времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме. " Ние си заслужаване времето, в което живеем и ако сега не го обърнем сами, няма кой да ни го обърне. Заем лесно се взема за сметка на народа. Много лесно им е на всички политици да правят дългове, които не връщат. Онази *** нечовешка фамилия Родшилт иска да наблъска всички със заеми да ги направи зависими. Или се вслушваме в думите на Левски или си оставаме роби завинаги.

84

българин

преди 9 години

Той не е човек,той е Гербер!

83

Анонимен

преди 9 години

Викам в деня кога гласуват този анти народен заем ,да обкръжим парл Мента и да им спретнем един истински Български Майдан с много развалени яйца,домати,камъни и тояги.

82

аз

преди 9 години

СУПЕР ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ИСКАМ ДА СТАНЕ КАТО В ГЪРЦИЯ! НАПИШЕТЕ КАКВИ СА ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСИИТЕ ТАМ! НАПИШЕТЕ И КАКВИ СА ЦЕНИТЕ - НЕКА СРАВНИМ!!! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО НА МИНИСТЪРА, ЧЕ НЯМА ДА ГО НАПРАВИ! ЗНАЙНО ЗАЩО!!

81

Анонимен

преди 9 години

Този път САЩ назначиха най-негодния Финансов министър завършил Свищака , пълна нула.. Няма докторска степен , но по всички медии на САЩ бе представян като най-добрия млад иконимист.

80

Кратун

преди 9 години

Защо не излезе един да каже за какво е толкова необходим този огромен заем? Или е вярно това, кото пише Дойче Веле, че искате с него да запушите дупката от КТБ? Защо не ловите крадците, а струпвате заеми на наш гръб? Щото е по-лесно или защото и вие сте в кюпа?

79

РaсимПлЕВНелиев

преди 9 години

Искaм рaзчет зa този огромен мегa дълг до последнaтa стотинкa......aмa друг път!

78

...

преди 9 години

А вземем ли този заем ви чакат много красиви улични мероприятия !

77

Анонимен

преди 9 години

Стига търпение! Чашата отдавна преля! Боковистите ни заляха с фекалиите на собствената си мръсотия и предателство!

76

Анонимен

преди 9 години

Хайде сега що не протестирате? Който дойде на власт и за заеми говори. Аз не мога разбера от 35 години само заеми вземаме и все сме вътре. Колко правителства се смениха и колко политици изкрадоха тази държавица ?За какво са ни политици и правителства? То ако няма правителство и дълг няма да имаме. Всеки ще си свързва двата края както намери за добре. Без рестрикции и без квоти и без европейски стандарти и норми със сигурност ще ни е по лесно.

75

Анонимен

преди 9 години

на гърците никакъв заем не е опростен... опростяват им лихви. правете разлика разбирачи