69

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Браво, малоумний българино !Целта на враговете на българите е постигната.В следващите 50 години никой режисьор няма да посмее да направи филм за Левски !Така младите поколения няма да знаят кой е Васил Иванов Кунчев, но за сметка на това ще познават отлично американските псевдогерои като Батман, Супермен, Скалата, както и измислените герои като Бойко Борисов.

68

Анонимен

преди 9 години

"Дреме ми, че не са ми харесали филма за Левски!Народът го харесва".........Ако работеше в бяла държава при пазарни условия ... ЩЕШЕ МНОГО да ти дреме, повярвай ми.Но тъй като смучете държавни пари за това не ти дреме.Простия народ го харесвал ..., а не мислиш ли че народа е *** именно заради такива псевдо-интелектуалци като тебе

67

ао

преди 9 години

сърдите се като някой нарече нашите творци - ***! но това е реалността , голотии в театъра и направо жалки постановки и филми. В същността си изкуство се прави за да се печелят пари не за слава ,това че комунизма ги създаваше обратно не е оправдание .Реално погледнато американците развиват индустрията много силно и само за пари ,както и в порно индустрията артистите влагат своите умения.

66

ПОТРЕСЕН

преди 9 години

ДО 68 Моето момче или момиче , ти ли чел ама децата ти ще четат ли ?!?!Ти да не си част от екипа или статистите във филма , айде не се пали ;)

65

Анонимен

преди 9 години

Toлкова "хубав филм" , че въобще никой не си прави и труда да го изпиратства.Това е показателно само по себе си...

64

до 18 и около

преди 9 години

промити мозъци, "възрожденци", *** от комунизма, т'ва сте! не ставате, не гледайте, не искайте да мислиме като вас, сетивата ни са различни - не искаме БАН, СЕМ, Политбюро - ние решаваме кое е хубаво и какво искаме, другото е "религия"!

63

Коко

преди 9 години

Тоя е най-добре да се гръмне за да сме сигурни, че няма да направи нещо подобно за някой друг национален герой.

62

Анонимен

преди 9 години

Известната с любовта си към Васил Левски историчка и автор на една от най-известните книги за него Апостолът на свободата - Мерсия Макдермот, няма намерение да гледа новия филм за него, който за няколко дни предизвика истинска буря в обществото. Няма да гледам и не бих коментирала новия български филм за Васил Левски, заяви тя пред Труд.

61

историк

преди 9 години

Ако тинейджърите напълнят киносалоните филмът е постигнал своята цел

60

Анонимен

преди 9 години

Оттук нататък вече ще бъде само така - филми правени по този нелеп, недостоен, невъзпитателен и т.н. начин. Точно като в Холивуд! Там отдавна вече сценаристи, режисьори и актьори са само евреи! Точно като нашичкия Максим... Те могат да правят филми само за Холокоста, за приемане на гей-обществата и измисления терор над самите тях, а останалите етноси както казва Максим Генчев "да си пият хапчетата"!

59

анонимен

преди 9 години

ДО 55 НАКАЗАТЕЛЯ-----БРАВО ТОЧНО В ДЕСЕТКАТА---ТОВА Е ИСТИНСКОТО ПОЛОЖЕНИЕ ДНЕС

58

Анонимен

преди 9 години

За мен е пределно ясно, че този така наречен филм до голяма степен е изфабрикуван от НПО-та, които от край време се опитват да омаскарят Левски, да го принизят и унизят, да го изкарат един обикновен каруцар, който псува, напива се, ходи по жени и не се къпе. Този Генчев просто е взел едни пари и не е мислил много. Всички държави се чудят как да създадат измислени герои, намират някакъв незначителен случай от историята си и го героизират, а ние обратно. Срамота!

57

актриса

преди 9 години

Разбира се, че не му дреме!С чужди пари всеки може да прави каквото си иска!

56

Анонимен

преди 9 години

Ti si super cinichen , aruganten i grub chovek. Sram i pozor

55

до 65

преди 9 години

Не е само псувнята във филма проблемът, а един от проблемите. Псувнята не забравили, а забравили известните за поколения българи негови слова !

54

Тц!

преди 9 години

Амии бъркаш се! Още от рекламата не ми хареса! Прилича на американските нискобюджетни екшъни, дето ги снимат тук. Не мисля да го гледам!

53

трезвомислещ

преди 9 години

Толкова отвратителна е цялата тая гавра с най-святата за всеки истински българин личност,че единственото,което мота да кажа е :-да се изгори лентата, да се забрави фактът,че е ималотакъв"филм", а самозванецът-режисьор-при идолите си в америка!

52

АЗ

преди 9 години

КАК Е ДЕДЕНЦЕ ЗА КОЛКО СРЕБЪРНИКА СЕ ПРОДАДЕ НА ДОГАН...МОЖЕШЕ И АЗИС ДА ВКЮЧИТЕ..И ДАРИНА ПАВЛОВА КАТО НАРОДНА БУДИТЕЛКА..ЕЛЕНА ПЕТРОВА КАТО ПАЛАВА УЧИТЕЛКА..И НЯКОЙ ДРУГ *** ОТ СЕРИАЛИТЕ...ВСЕ ПАК КИНТИТЕ ПРЕДИ ВСИЧКО...А ДЕДЕНЦЕ

51

Анонимен

преди 9 години

КОЙ Е МАКСИМ ГЕНЧЕВ

50

1

преди 9 години

Тоя много си е повервАл!Явно е загробил едни пари.Нямам поглед върху филма, но истината е някъде по средата.Не може да се иска да го представят като светец, защото той е бил обикновен човек и е имал достойнствата и недостатъците на човеците.Но пък и екшън герой не е.Бедата е, че колкото са хората, толкова са и мненията.