17

Спонги

преди 9 години

Не знам дали въобще може да се вярва на това изказване. Много прилича на ихрата -Тука има, Тука няма.

16

Анонимен

преди 9 години

със присвояването на крим путин се прецели в черноморският газ с военни действия около черно море той ще изгони желаещите компании да добиват газ в българският участък и така ще ни държи зависими от руският газ всичко е пари

15

до 4

преди 9 години

На каква дрога сте днес?

14

до 12

преди 9 години

Ти си доста глупав човек.Сигурен съм, че не го осъзнаваш.Във форума е лесно да обиждаш хората, но ако на улицата ми кажеш еврогъз, такъв тупаник ще ти отпукам, че ще изпаднеш в кома поне за седмица.Поради тази причина съм сигурен, че на улицата си поредната мишка, която таи страшно много злоба и омраза в себе си.

13

алегория

преди 9 години

България може да налапа трабата - ако иска.Тя и без това е леката жена в еврогейката политика....

12

до 13 Анонимен

преди 9 години

Хайде побързай, какво се мотаеш още?!Куфар, гара, Мордовия те очаква!

11

Анонимен

преди 9 години

Ето това са двама истински политици, които се ръководят от това, от което всички би трябвало - благоденствието на народа си!

10

гост

преди 9 години

Никакви руски проекти повече в България!

9

Анонимен

преди 9 години

Когато ни предлагаха изгоден за нас договор продажните ни политици отказаха, а сега се опитват от 9 кладенеца вода да носят, но не става така. Вече си мисля, че е безнадеждно, направо ще си сменям гражданството.

8

Анонимен

преди 9 години

Че случвало ли се е някога Путин да изпълни договор, подписан от него?Само пълен *** би тръгнал отново да му вярва. Дай Боже в България да няма скоро пак такияа на власт!

7

Анонимен

преди 9 години

Не само Унгария се нуждае от Русия, цяла Европа се нуждае от една приятелска Русия, с която може да се работи.

6

Идеалист

преди 9 години

Европа заедно с Русия ще бъдат световен лидер за много дълго!

5

Анонимен

преди 9 години

до 2Ако искаш да се приключва, хващаш патлака, насочваш го към главата си и дърпаш супсъка.Ако нямаш пистолет, скочи от някоя висока сграда, но внимавай да не нараниш някой долу.Аз имам семейство и хубав живот и не искам ракети да летят към страната ми никога.Като искаш да се приключва, приключи се сам, без да вредиш на други хора.

4

Анонимен

преди 9 години

neeee neeeee.mersi.aide trubite,agentite,rublite i maesh kum evraziq

3

Анонимен

преди 9 години

Хайде нема нужда :)Аз разбирам един поне ваш проект да е реализиран и печеливш в България след падането на комунизма а то....Само мафия и крадене сте ни импортнали :) От енергетиката източихте сигурно 20 млрд. по времето на прехора, то не бяха АЕЦ Белене, газопроводи, тръбопроводи...Толкова бутално стригане от турското робство не ни се е случвало.

2

-10

преди 9 години

"Връщане към реализирането на проекта Южен поток в предишния му вид не може да има,..."----------Бавно, бавно Путин ще си признае, че не е имал пари да го построи този поток. Едва ли има някой, който все още да си мисли, че този проект не беше политически, разбира се, като не броим атакистите и бесепарите!

1

еее

преди 9 години

Насочи една SS-18 и да се приключва веднъж завинаги.