36

Анонимен

преди 9 години

Най-сетнеедин човек със здрав разум на нас топлофикация трябва да ни плаща за тия тръби и глупости аз пък не искам никакви тръпи и подобни и въобще обичам да ми е хладно и зиме и лете с две думи топлото ми нарушават прават и загрозяват апартамента с грозните си тръби. И при цялата наглост искат да им се плаща.

35

Smurf

преди 9 години

това предложение може да се приложи но само при едно условие , който се отказва от топлофикация се отказва и от топлата вода, става просто. Докато този неграмотен и неук народ не вдене че топлофикация не продава два продукта - парно и топла вода , а само ЕДИН - топлинна енергия , до никъде няма да стигнем. Който не иска да е абонат на топлофикацията добре отрязват го от топлите тръби и си окача бойлери духалки климатици , ще видим тогава какви ще са сметките за ток.

34

Анонимен

преди 9 години

Аз ще си вкарам газ в помещението единствено ,когато вляза в крематориума.

33

Анонимен

преди 9 години

Айдеее, стигнахме до другата голяма измама - санирането и енергийната ефективност. Колкото ще се стоплиш от тръбите на комшиите, толкова и от гипскартона отвън. Наздраве, Плевньо!

32

!

преди 9 години

По-голяма глупост от това да се откажеш от парното няма! Плащам 50-60 лв на месец и ходя по къс ръкав вкъщи. Друго си е климатика да не спира и пак да ти е студено. Общите части затоплят сградата и в стаите с южно изложение спокойно можеш да минеш с минимални количества топлинни единици.

31

анонимен

преди 9 години

Браво.Аз не ползвам парно и не плащам. Но ползвам топла вода и веднага съм готов да платя за нея.Няколко пъти сън правил подобно предложение към Топлофикация и съм сигурен , че тя ще получи поне една трета от дължимите пари.А 21,явно,след като Топлофикация не може или не иска да хване андрешковците,това си е неин и ваш проблем.А стига вече само с празни лафове.

30

Оня с коня

преди 9 години

Топлофикациите трябва да се ликвидират. Това ще реши доста въпроси и проблеми. Един добре саниран блок може да си направи локално парно ако иска или всеки да се спасява по италиански на газ или климатик. Технологиите напреднаха и има прекрасни високо ефективни и икономични отоплителни системи. Топлофикациите да си умрат на спокойствие заедно с комунизма.

29

Анонимен

преди 9 години

Санирайте си апартаментите в целия блок за да са ви ниски сметките за парно.Оперативната програма няма пари за саниране на всички.Андрешко не е от вчера по тези земи.

28

Аврамов

преди 9 години

Могат ли другарите лъже-патриоти да кажат защо са ЗА санкции срещу Русия и ПРОТИВ изгонването на чуждите ЕРП-та, които ни ограбват - именно така гласуваха вчера от паричния фонд в НС.Жалки смешници, по делата им ще ги познаете!

27

Анонимен

преди 9 години

Валери Симеонов с еврейска фамилия Балевски ,вчера в комисиите в парламента гласува против това да бъдат отнети лицензиите на ЕРП-тата по предложение на Атака ,като по този начин балевски за пореден път излъга своите избиратели , на които обещаваше по кабеларката си,че ще работи за изгонването на ЕРП-тата от България .досойно постъпи обаче лидера на ВМРО Красимир Каракачанов който гласува ЗА

26

Анонимен

преди 9 години

Факт. Аз съм на ток, родителите ми - уж на парно. Сметката ми за ток винаги е по-ниска от тяхната, обаче те плащат и още толкова за парно. Отврат!

25

Анонимен

преди 9 години

Тоест, ако имам източник на топлина различен от парно, примерно духалка на ток, нафтова печка или каквото ще да е, трябва ли да искам съседите да ми покрият част от разходите, защото ги отоплявам частично?

24

ГЕРБ крадци

преди 9 години

В София топлофикация губи по 1 милиарда лева всяка година но не я закриват а цяла България плаща загубата от държавния бюджет.

23

Анонимен

преди 9 години

20, живял съм и в блок с парно без да го ползвам, и в блок без една тръба на Топлофикация, и в блок, където съм ползвал парното - най-малко съм плащал там, където нямаше Топлофикация - отоплението на електричество винаги ми е излизало горе-долу наполовина на това от Топлофикация.

22

Оня с коня

преди 9 години

Доста съм обикалял по Европата ама такова животно като нашите топлофикации никъде няма. Неефективни, монополисти, крадци, измамници и мародери. А там където има някаква форма на централно отопление то котела е в мазето и е или на нафта или на газ. В Германия има и на двете а в Италия предимно на газ и е самостоятелно за всеки апартамент. Системата е хоризонтална и захранва всеки апартамент отделно. Котлетата са собственост на живущите. Входа има сертифициран иконом, той се грижи за всичко.

21

Анонимен

преди 9 години

Голяма част от тия дето се пишат, че нямат парно специално за зимата си го пускат, така че не се правете на ударени, всички знаем как стават нещата. Всеки гледа да ползва, но да не плаща.

20

Анонимен

преди 9 години

Работата на правителството е да осигури доходи на гражданите чрез по-добра бизнес среда за бизнесмените и по-добро заплащане на служителите.Правителствата в тази страна поддържат висок процент на бедност поради личната си некомпетентност и корумпиратост.Точно този дето е натрупал пари от сделки с недвижими имоти незнайно как да го мислят *** ,които са го вкарали в парламента.

19

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 7Малоумник тръбите са на етажната собственост както щтранговете за водопровод и канализация.

18

аноним

преди 9 години

ако не се лъжа има и такава директива от ЕС, но България мълчи за нея

17

Анонимен

преди 9 години

Айде стига с тия тръби, те себе си не могат да стоплят, камо ли помещението, през което минават. Като искате да ползвате парно, ще си плащате и загубите. Останалите не са ви длъжни. Между другото комшийчето ми от едната страна е на твърдо гориво - стената ми към него грее. Още не ми е поискал да му плащам дървата.