182

до 234

преди 9 години

И като отвори човек според теб Росстат и ведна е ясно кой свали самолета и защо Яйценюк избива хора, без западът нито веднъж !!! да му каже да спре, НАЛИ първосигналното ми?

181

пффф

преди 9 години

До 210Средна пенсия в Русия 10128 рубли - 127 евроСредна пенсия в най-бедната страна от ЕС, България 342 лева - 175 евроСредна сметка за парно, Средна сметка за лекарства, лечение в ЕС, България каква е?Щото в Русия няма средна сметка. Парното е стотинки. Лечение, лекарства безплатни (най добри лекари и произведено от Русия оборудване)Храната, ако не държиш да се изхранваш с сиомга - всичко е стотинки.Даже - Стейк от мраморно месо в Москоу струва 100 леа...а в Бг го няма вобще....

180

Анонимен

преди 9 години

В Русия пенсията е достатъчна един пенсионер да покрие всичките си нужди и да живее нормално. А българските пенсионери карат зимата на кофичка кисело мляко и две филии хляб за да си платят отоплението, а много от тях и това не могат. И затова рейтинга на Путин е над 86%, а нашите политици за нищо не стават.

179

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 225 хайде ми кажете тази гмеж човешка бенелюкска с какво допронася за благоденствието на човечеството--------------------- Хайде пък вие ми кажете с какво тази гмеж москалска допринася за благоденствието на човечеството? Примерно питам, нищо лично.

178

войнствена реторика

преди 9 години

Войнствената реторика в тази статия, срещу Русия, подозрително много напомня нацистката пропаганда, отпреди 75 години.

177

Без коментар

преди 9 години

безмислено е да се спори с платени руски ***, всеки нормален човек може да отвори сайта на Росстат и да види средната пенсия и средната брутна заплата, по години и региони, след това може да отвори сайта на руската Била или Метро и да сравни цените с българската Билла или Метро ...

176

Русия не е враг

преди 9 години

Заглавието подвежда. Не Русия има конфликт със запада, а Сащ води война с Русия, до последния жив украинец!

175

Анонимен

преди 9 години

Значи за Палестина,Сирия и Ливан е виновно ООН, чрез създаването там на държава на източноевропейските евреи. Сталин е предложил тези хора да бъдат заселени не в Палестина, а в Крим, като е разселил турските татари по различните съветски републики. Ако това бе станало днес нямаше да я има и тази война в Украйна. За съжаление след смъртта му Хрушчов се отмята от т.н. проект Нова Калифорния и дарява Крим на Украйна, за да не го даде на евреите да си създадат там своята държава. А там те биха живели чудесно и днес света щеше да бъде в мир.

174

х-м

преди 9 години

САЩ заплашиха (както България) ЕС да спре да търгува с Русия. САЩ Крим не ги интересува, след като Украйна им го бяха обещали за техни бази, а сега са с пръст в уста, въпреки че финансираха войната и продължават. Няма как дупедавци европейци, действащи против собствения си народ да приказват за каквото и да е. Предателите си остават предатели. Ръст на пенсии, айфони, БВП-та...пълни глупости и следствия, а не причини.

173

да ама не

преди 9 години

Средна пенсия в Русия 10 000 рубли, които може и да ти стигнат за 2-3 дена живот в Москва и то ако се стискаш здраво. В някое диво село може и да искараш 7-8 дена ... така че тяхните пенсионери не ми се виждат по добре от нашите.

172

Анонимен

преди 9 години

Защото много се нервя на Бенелюкс,имам познати клати*уровци там,хайде ми кажете тази гмеж човешка бенелюкска с какво допронася за благоденствието на човечеството?Ами като са толкова умни да се пръснат по света да ограмотяват простите!Има заложени грешки в човешката природа и много трябва да изстрадаме ,докато ги проумеем.

171

Шоп

преди 9 години

До АнонименУбийства на глава от населението:САЩ - 3-4Русия - 12 000 Ни хрена себе!

170

Анонимен

преди 9 години

Прекрасно, живи и здрави да са руските пенционери, но това каква връзка има с политиката? Нали сами казвате, че Господ им е дал нефт и газ? Следователно молете се на Господ да даде и на нашите стари хора.

169

Анонимен

преди 9 години

До 217Стигат как да не стигат :) само дето една маруля в Масква е 60 рубли :) май и за марули не стигат :)

168

Анонимен

преди 9 години

До Без коментарЕ тука изби тъпотията със цифрите за средна пенсия в Русия!Или може би даваш данни от 2000г.по времето на Елцин!Айде влез в статистиката и виж колко е средната пенсия в Русия,някъде около 460 долара е да те светна!Ама всички русофоби сте такива маниполатори,пишете ли пишете глупости в несвяст!

167

Анонимен

преди 9 години

До Без коментарДо 210Средна пенсия в Русия 10128 рубли - 127 евроСредна пенсия в най-бедната страна от ЕС, България 342 лева - 175 евро----------Тея 127 евро в русия стигат и за сметки и за ядене, че и половината остават :)

166

Шоп

преди 9 години

До *** Още малко ти трябва да поошлайфаш работата с Гугъл Транслейтър, личи ти, че си руская истеричка. :)))

165

Анонимен

преди 9 години

До 208Стига рива. Отитиди като депардио и стани руски гражданин! След време ще имаш и руска пенция.

164

Анонимен

преди 9 години

Като говоря за колективно измерение на разума имам предвид,че като се създават огнища на безумие в Украйна,Сирия,Нигерия от това страда цялото човечество-обезценява се човешкия живот.Същото е като една кифла ражда по 5 деца и не може да ги образова и да им осигури достоен живот.Основната цел в света трябва да е демографската политика за ограничаване на раждаемостта в районите на пренаселеност,а не да се организират войни да се ограничава популацията.Бенелюкс също е пренаселен.

163

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНе се притесняват от Сащ обаче имат лоши спомени от Германия...