115

Анонимен

преди 9 години

КАКТО ОБИЧАМ ДА КАЗВАМ НАПОСЛЕДЪК, ТОВА Е НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА ТОЗИ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ, КОЙТО СЕ ПРОДАДЕ НА САЩ! ИДЕ ДРУГ!ДА СТАВАМЕ И НЕ, ДОКАТО НЕ СА НИ ЗАТРИЛИ ТОТАЛНО!

114

TS

преди 9 години

До ШопПримери и аз мога да ти дам много, но ти ще им почукаш по стъклото на колата, ако преди това не те шкартира някой при приближаването към возилото, и ще им зададеш този въпрос. Става ли?

113

Анонимен

преди 9 години

Веселинка да си жива и здрава и все такива весели новини да ни поднасяш!

112

анонимен

преди 9 години

не може да съществува такъв съюз в който няма равноправие между нацийте

111

Шоп

преди 9 години

До До IT от друг ITиде реч да направиш така, че мутрата с основно образование да не може да изкара 1600 за един ден с някоя далавера---------------------------- Готов съм да ти платя 1000 кинта ако ми дадеш пример как някой с основно образование изкарва 1600 лв на ден с далавери?

110

Анонимен

преди 9 години

Хахаха, нов световен ред и ***, те от ООН-то ще го изключват ...

109

Анонимен

преди 9 години

Хайде след 20-на години може да полъхне и в България. Развитие нации осъзнаха, че неравното разпределение на благата започна да придобива огромни размери. Капитализма в тази си форма ще изчезне.

108

Анонимен

преди 9 години

истината е че не може едни да минават метър - Гърците , а другите да дърпат талигата ... това е резултата - и други искат да минават метър ... но това е пирамида обречена на провал .. излиза че за да има Европейски Съюз тези които не спазват правилата трябва да го напуснат

107

ст

преди 9 години

ай на бас другари че в тас статия няма съберете и 300 червени мнения.

106

st

преди 9 години

В БГ то искат бкп то опс бсп то да дойде ми ши дойди другари ама вие ши сте пак същите тя кръвта вода не става хихихихихи

105

До IT от друг IT

преди 9 години

Аз съм с над два пъти повече от теб, супервайзор по проекти и мога да ти кажа, че ти е много грешно ограничено мисленето. Не става дума да паднеш на 1000 лв, и да дадеш 600 на "***", иде реч да направиш така, че мутрата с основно образование да не може да изкара 1600 за един ден с някоя далавера, а и да не плати данъци за тях. Но това са много далечни теми за някои айтита, на които светогледа им е само в щайгата с монитора....

104

Анонимен

преди 9 години

Ние нямаме тук истински комунисти. Нашите леви са някакви ***, на бащи ***, хранени със златни лъжички преди 89-та - те не носят идеите на тази структура, нямат потенциала, нито моженето на един Живков - за какъв комунизъм да си мечтаем в България... ние трябва да се дадем под наем и да дойде някой да ни направи държавата годна за живеене!

103

Анонимен

преди 9 години

ЕЙ , ДРУГАРЧЕТА ...НЕМА ДА МОЖЕ ДА ЖИВЕЕТЕ КАТО "ПРИ ТАТО" .....И ДА ПОЛУЧАВАТА ПАРИ КАТО ЗАПАДНЯЦИ!!!ЕТО НЕЩО ---КОЕТО НЕМА ДА СТАНЕ !!!!!!!!/..който и ветър да духа ----все Вас ще ви изклати , другари..../Искате ли да се хванем на бас...??!!!

102

Анонимен

преди 9 години

До ITНе си разбрал.Стоварените дългове на хората от управляващите не са справедливи.Като те уволнят от работа, постоиш 6 месеца безработенще си на друго мнение

101

TS

преди 9 години

До ITА сега вземи в работно време да идеш до някой мол/бутик/СПА център и да видиш как кифлите заедно с *** по анцузи ги харчат тия твои 1600 лева за два часа. После може и да се усетиш, че и ти си като тоя "някой ***", който си мислиш, че е по-долу от теб. Твоите 1600 за мен са като 400-те мунчовски за теб, но не съм седнал да хвърлям презрение. Точно това искат истинските лентяи - едни други да се изядем, а всъщност сме сходно бедни, но не го осъзнаваме.

100

st

преди 9 години

Америка се смее на смешна Европа хихихихихихихихи

99

Анонимен

преди 9 години

Който се хванал с Германците все е загубил войната - този път САЩ са наред.. Германците са *** народ .. Щом два пъти евреи и американци ги подбуждат към война..

98

st

преди 9 години

Синдрома на калпазанските южни страни хихиихихихихихихи

97

Анонимен

преди 9 години

Абе , 96...Не ти ли идва на ум , че в България печелят само , чиновници ,политици , администратори и прависти...??!!!т.н."НАЦИОНЛНО -ОТГОВОРЕН КАПИТАЛ"---РАЗЧИТА ЕДИНСТВЕНО НА ДЪРЖАВНИ ПОРЪЧКИ И ПРЯКО ФИНАНСИРАНЕ--БЕЗ ДА ВНАСЯ ПАРИ В БЮДЖЕТА ./..Лукойл например ---работел на загуба...???!!!/ОСНОВНИТЕ ДОНОРИ ЗА БЮЮДЖЕТА НА ДЪРЖАВАТА СА ---ДАНЪЦИ , ТАКСИ ,МИТА И ГЛОБИ!/....та за каква мотивация да говорим , тогава...а , брато..??/

96

Анонимен

преди 9 години

Браво! Имало и будни народи като гърците и испанците. Дано и ние се събудим вече, стига спахме 25 години и охранвахме всякаква мафия, политическа, икономическа, съдебна и още и още.