149

историк-анализатор

преди 9 години

Неуважаеми другари , досега НАТО не е направил като военен блок нищо недемократично . Само за протокола т.н. Варшавски договор направи нахлувания в Чехия и Унгария и изби хиляди хора за да пази комунизма на СССР , в уж съюзнически държави . Народа вече знае всичко и никакви манипулации на БКП-БСП-ДС не могат да закрият истината .

148

Austin Powers

преди 9 години

Като започне войната, ще трябва да интернираме всички руски граждани по Черноморието в лагери. Не трябва да им даваме възможност да действат като в Украйна и да обявят Народна Поморийска Република.

147

Анонимен

преди 9 години

Ами така си кажете, а не дрънкайте врели-некипели за сигурността в района. Пак ще се продаваме

146

Анонимен

преди 9 години

*** не си мислете , че ще се разминете като комунистите със студената война , Войната ще е гореща , и ще умирате .. Ще бъдете убивани от всички от свои и от чужди.. Наказанието за предателите е най-жестоко.

145

Вижте кво става!

преди 9 години

Вижте у Харманли кво става.. краднат бежанците яко.. ножове краднали.. и чухте оня бежанец кво каза: "Затворите ли ни ще стане война" айде.. къде сте Демократични тигри???

144

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"РУСКИ подводници В СВЕТОВНИТЕ ОКЕЯНИ"Ами буржоазния и мекошав запад всъщност е наследник на много по-горда традиция от руските роби. Няма кой да му клекне на Путин, и ако ще гори светът, ще гори целия.

143

Анонимен

преди 9 години

първата атака на нато срещу русия от държави като българия,румъния,прибалтииските републики ще завърши с отговор на ракети от русия и атомни РУСКИ подводници В СВЕТОВНИТЕ ОКЕЯНИ посока САЩ- ЕУ

142

ss

преди 9 години

е вече съм сигурен,че ема няколко ракети насочени към нас

141

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 9 години

Хей Столтенберг, кои виждат че трябва да се настанявате трайно в България! Освен това, Плювньо, в качеството на какъв ще решава, чужди военни и бази да се настаняват в България? От кого се отбранявате? Украйна не е член на НАТО! Това, че Русия не ви даде възможност да стъпите в Крим, не ви дава правото да ни превръщате в мишена! Настанявайте каквото си искате в страните от Балтийския регион, ние българите не ви освен Плювньо и американските агенти, соросоисите, умните и красивите! Ясно!

140

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Съюзници на НАТО означава врагове на Русия !Накъде тикате България ????

139

Анонимен

преди 9 години

До Mr.STARBUCKSНа който не му отърва да ходи в Лондон. Аре марш

138

политолог

преди 9 години

В България има много партии , които са финансирани от Руското КГБ , например ДПС , Атака , БСП и някои незначителни . Сидеров , Местан , Миков са готови за пари и майка си да продадат . За тях няма значение какво е добро за България , важното е на тях да им е добре . Иначе всички се уж гордеят , че сме членове на НАТО и ЕС .

137

Анонимен

преди 9 години

Тоз отдясно се е ухилил като анимационен герой, хаахах!

136

Анонимен

преди 9 години

До DublinПОРЕДНИЯ ЛИЦЕМЕР

135

Анонимен

преди 9 години

Руснаците рано или късно ще убият Роско и Боко когато САЩ загубят войната тези мекерета няма да има къде се скрият ..

134

Dublin

преди 9 години

Яков Кедми: Стоило ли советским солдатам умирать за такую Европу?

133

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Който не му отърва, айде багажа и в Сибир. Ушанките ги дават на място.Температурите през последните два дни са се повишили. От -55 са стигнали до -45.Подходящо време за преселване.

132

БЪЛГАРИЯ В РУСИЯ

преди 9 години

МОСКВА Е НАШЕТО СПАСЕНИЕ!

131

Анонимен

преди 9 години

мммм дам ... ще го ядем голям ! и шистов газ после ще искат да дупчат тука ....

130

Анонимен

преди 9 години

До СТРАНДЖАТА24 МАЙ - ДЕНЯТ НА СЛАВЯНСКАТА ПИСМЕНОСТ, БРАВО СЛАВЯНИНО!