134

ХОТИЛИЕР

преди 9 години

Руския турист не е от най любимите гости в хотелите не че са лоши хора АМА СА КАЛПАВИ ГОСТИ

133

до 177

преди 9 години

Естествено, че ще бъдат 4 нули, нали нашите тиквеници с действията си изгониха руските туристи.

132

до 163 умерен

преди 9 години

Аз ако бях министър щях да забраня бизнес с рушки фирми за 50 години напред...И пре ди започнете с плюенето да обясня:-строим американски реактор за да избечнем ***-газта им е толкова скъпа,че спокойно можем да минем без нея-Лукойл само вътри далавери, а горивата му са скапани, така че можем и без него. Заменяме го с вносни горива...............................За Фукушима и ЕРП,Марица Изток,Дънди няма ли да напишеш нещо също.

131

до 178

преди 9 години

Ти стой и гледай как китайските богаташи ще си начупят краката да идват да почиват у нас, вместо във Франция, Италия, Испания... Очаквай и милиарди печалба от продънените украински джобове.

130

Анонимен

преди 9 години

Ще сменяме руските туристи с богати китайци и японци, а руския пазар с украинския...Очаквайте две кръгли нули срещу печалбите от туризъм и външна търговия.

129

Анонимен

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАВ ПОЛИТИКАТА ПУТИН Е ТОВА, КОЕТО ЧАПЛИН В КИНОТО

128

мерзавец

преди 9 години

А бе хора вие сериозно ли мислите,че Украйна ще влезе в ЕС? Евразийския съюз догодина е факт и то с участието на Украйна. *** заблудените дето пишат тука тц тц....

127

ТУРЧИЯ

преди 9 години

ЕНИЧАРСТВОТО Е НА МОДА БИЛО Е И ПРЕДИ

126

Шоп

преди 9 години

Украйна може да си произведе ВСИЧКО. Украйна е уникална държава, само дето е под руска атака и единственото, което и трябва, е да и се помогне да оцелее. Украйна след това ще намери как да се отплати на всеки, който честно им е помагал. Неподобава сега да се правят сметки за бъдещи облаги. Лукарски ми е дълбоко антипатичен и според мене плещи глупости само от желание да каже нещо свое.

125

зарзаватчията

преди 9 години

Лукчо, ти си завършен ***, да знаеш.

124

aбе ей...

преди 9 години

Гейрбетчиягa , aре бегaй дa подгъзувaш нa господaрите си от СAЖД , редом до Плевнятa и Боко. Тукa никой нямa дa ти върже .

123

Той е

преди 9 години

Украйна няма да ни е "пазар",тя предстои да бъде "демократизирана" и разграбена,също като нас,и други страни от соцблока!Предстои и масова и касова приватизация,обсебване на ключови сектори от "приятелски",западни компании,масово обедняване и задлъжняване,с една дума - заробване!Само една една разлика има от нас - неминуемите вътрешни напрежения,които ще възникнат,вече се насочват навън,посочен е "виновника" - Русия!4 масови военни мобилизации само за година,как ви се вижда?

122

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До Анонимен"ВЯРНО Е, ЧАПЛИН Е ВЕЛИК ЧОВЕК, ПУТИН СЪЩО, ЧАПЛИН ОТРИЧАШЕ ДИКТАТУРАТА, ПУТИН СЪЩО"...... - но в политиката е пълен ***... - надминал Чаплин...

121

Мазник

преди 9 години

М.и бе зелник нйеден!!!

120

!@#

преди 9 години

Защо трябва да подкрепяме нещо, което не ни касае и на всичкото отгоре ни носи сериозни загуби? И как така ще сменяме пазара, който е отвърден с пазара на една страна, която е фалирала и е в състояние на фражданска война? Нима нямаме думата и като ЕС пръцне ние трябва да се изтропаме???

119

умерен

преди 9 години

Аз ако бях министър щях да забраня бизнес с рушки фирми за 50 години напред...И пре ди започнете с плюенето да обясня:-строим американски реактор за да избечнем ***-газта им е толкова скъпа,че спокойно можем да минем без нея-Лукойл само вътри далавери, а горивата му са скапани, така че можем и без него. Заменяме го с вносни горива

118

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Лукчо говори празни приказки. Кой нормален човек ще купува стоките от страна където има гражданска война, корупцията е мегаиндустрия и това прави санитарния контрол оптимистична фантазия?

117

О С Т А В К А !!!

преди 9 години

Каква Украйна, бе Лукарски ?Украйна е една фалирала и разпокъсана държава !От тях ли ще печелим, бе *** ?!

116

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Докато беше част от СССССССССССССССР-то им източиха леснодостъпните суровини... - а сега се държат с тях като към клошари... - това е ***... - това е Русия... - "империя" на злото...

115

Анонимен

преди 9 години

укропите са наи сбърканата нация в европа после югото ние сме трети тяхният степан бандера е бил по произход гръцки католик сега пък ги управляват евреи от циониските секти борбени са ама сбъркани между поляци и руснаци стават украинци