10

Анонимен

преди 9 години

Няма как да не е успешен, щом има 120 млн които са готови да гладуват за него...

9

g

преди 9 години

6te izkara mandata,i o6te edin dori.....

8

Анонимен

преди 9 години

"Той залага на популистки тактики, за да запази властта си, пише Ройтерс"Извинете, но кой световен политик не залага на популистки тактики, за да се крепи на власт? Ето тук ви е основния проблем на медиите, заровили сте глави в земята като щраусите и виждате само пръстта.

7

#$&

преди 9 години

Малкият и среден бизнес не е двигател на икономиката, ами резултат от една стабилна икономическа обстановка. На практика движещата сила е именно едрият бизнес и големите мултинационални компании.. Доказателство за това е всяка държава, която развива едър бизнес пр. Корея, Франция, САЩ, Германия и т. н.

6

Анонимен

преди 9 години

ТАВАРИШИ ОТ РОЙТЕРС. ПУТИН НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ СВАЛЕН ОТ ВЛАСТ. САМО ДА ВИ ПРИПОМНЯ ЧЕ ЛЕОНИТ БРЕЖНЕВ ДО САМАТА СИ СМЪРТ БЕШЕ ВОЖДА НА СССР. А СЕГА ПУТИН Е ВОЖДА НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ. САМО 85 % ОТ РУСКИЯТ НАРОД ГО ПОДЪРЖА. ТОВА КАК ВИ СЕ СТРУВА? КОЙ ОТ СВЕТОВНИТЕ ПРЕЗИДЕНТИ ИМА ТАКАВА ПОДКРЕПА ОТ НАРОДА СИ? АКО ЗНАЕТЕ ТАКЪВ НАПИШЕТЕ МУ ИМЕТО.

5

Анонимен

преди 9 години

Експерти на Goldman Sachs утвърждават, че най-добре във финансовия сектор изглеждат Сбербанк и Московская биржа.

4

ИСТ

преди 9 години

Путин имаше 12 години време и докара Русия до фалит. Сега му трябвали още 2 години. За какво.

3

Анонимен

преди 9 години

Мда...Във Франция престанаха да се стрелят, време е да се върнем към дежурното оплюване на "Световния Враг"...

2

US

преди 9 години

Бизнес плана е следния - нефт над 100$ барел - успешен икономически план; нефт под 100$ за барел - неуспешен икономически план. Тоест от Щатите зависи дали ще е успешен икономическия план на ***.

1

ЕВРОПА !!!

преди 9 години

Като чета коментарите ми става ясно всичко . Насажда се омраза и от САЩ и от Русия . Те нямат изгода от обединена ЕВРОПА ! Българино ти си ЕВРОПЕЕЦ , НЕ ти живееш в НАЙ-СТАРАТА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА !!!Защо водиш война САЩ-Русия ? Обединена ЕВРОПА , ЦЕНТЪРЪТ НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА , Е ПО-СИЛНА ОТ ВСИЧКО !!!