53

Анонимен

преди 9 години

"В действителност години наред Путин се застъпваше за "многополярен световен ред, при който сегашната доминираща позиция на САЩ ще бъде сменена с по-справедливо балансиране на силите."Е какво лошо има в справедливото разпределение на световните сили, нали демокрацията ни учи, че всички сме равни? Или както се казва май някои са по-равни от другите...САЩ в момента се държи като диктатор, който е готов на всичко, за да не му секне световната диктатура.

52

Анонимен

преди 9 години

"Руската икономика се разпада на фона на продължаващата война в Украйна"Странно как руснаците и Путин още не са разбрали за това, а уж президент на Русия. Ама щото не чете българската преса...

51

до Одисей

преди 9 години

Ти Турците за по прости от нас ли ги Взе

50

Анонимен

преди 9 години

Петролецът падна днес под 50$ барелчика :)))

49

фич

преди 9 години

Русия това, Русия онова - имат природни богатства, имат голяма площ. Но как използват тези неща - само полиция , военни и водка в главите. Какво може да очаква човек от такива неадекватни хора.

48

Анонимен

преди 9 години

Чрез Съботажа на Цената на Петрола на който сме свидетели от извесно време на сам Америка се опитва да печели нови Пазари като Китайският по този си начин иска също да покаже на Европа че цената на Твърдото не е толкова ТвърдаВЕДНЪЖ КАТО ЕВРОПА ПОДПИШЕ ТРАНСАТЛАНТИЧЕСКОТО СПОРАЗУМЕНИЕ ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА ЩЕ ДОБИЕ ДРУГИ ИЗМЕРЕНИЯ83823

47

Шах и мат

преди 9 години

Много малко хора разбират това което прави Путин в момента. Почти никой не знае как ще действа за в бъдеще и какъв ще бъде следващия му ход.

46

Анонимен

преди 9 години

Америка вече е загубила битката. БРИКС стават все по силни, Евразийския Иконимически съюз набира сили - след обезценяването на рублата за много бивши страни от СССР които нямат приходи в долари и са зависими от Русия изхода е само присъединяване към Евразийския Съюз. Китай вече е първа световна иконимика. ЕС е в блатотот на кризата от което няма измъкване. САЩ изядоха шамари в Сирия, в Афганистан, в Иран, в Крим, провалиха се с ислямистите. Нищо мяма да постигнат и в Украйна.

45

Анонимен

преди 9 години

Честита Коледа на всички православни!!!

44

от глупост

преди 9 години

До @@@@@@@@@@@@@@Много правилно си ги изброил, а я сега някой да изброи и нещастията които се случиха на наща малка държава откакто сме в европа.. Защо се бутаме там дето никой не ни иска, като е логично ще ще бъдем гаврени и подритвани завинаги. Вместо да се мобилизираме и да постигнем резултати, така че Европа да ни се моли да влезем в нейните рамки и тогава да имаме самочувствието да изискваме, а не както сега само дап одаваме дупенце.

43

Анонимен

преди 9 години

Във Франция ислямисти избиха 12 души, работещи в хумористичен вестник, тия се занимават с на Путин плана.

42

Анонимен

преди 9 години

Добрата и послушна овца е длъжна да мисли, че запада води безгрижен живот, не ламти за световна доминация с всички възможни средства, а като един истински Месия иска да огрее целия свят, да пръска цветя и рози и всички да са довлни и щастливи до края на живота си, като в приказките, докато само лошият чичко Путин крои пъклени планове. Хайде всички дружно да изблеем БЕЕ БЕЕЕЕЕЕЕ

41

багатур

преди 9 години

статията провокира сериозни анализи целта на ПУТИН вижда се с "просто око НОВ ДВЕТОВЕН РЕД но не американски в него САЩ играят роля на миманс замислете се за БРИКС и ще ВИ светне веднага какво ще става успех

40

yan

преди 9 години

До Гошо...ТъпотоЗа руската икономика не знам, но огледалото се е разпаднало на парчета, когато *** е попитала:-Огледалце, огледалце, нали съм аз най-умна, добра и красива?Последвал е трясък и Виваком се сринал.

39

Анонимен

преди 9 години

До жороЗа Украйна някои анализатори предвиждат скоро да е на нивото на Сумалия! Санкциите Русия ги приема като възможност да възстановят собственото производството!

38

USA терористи

преди 9 години

Най-безочливите терористи на света са политическата клика която иска да превърне хората в обикновен ресурс като петрола и златото. Дали са американци, евреи, руснаци или каквито и да било, жалкото е че 6 милярда индивида на тая планета не могат да ги елиминарат тези кукловоди и да остановят световен ред и мир за цивилизацията. В България също кукловодите ни докараха да тука с помоща на безмозъчни тикви в лицето на наши политици които не можаха да отстоят една едничка позиция за 25години.

37

Анонимен

преди 9 години

Нефта паднал защото САЩ манипулира борсата , борсата си е тяхна .. Още малко Русия ще откаже да продава ресурсите си на САЩ и ЕС.. Има други пазари - Китай , Индия , Малайзия , Бразилия , Аржентина. Иран вече 3 години не продава и бутилка нефт на запада..

36

Анонимен

преди 9 години

Крайно време беше Русия да се сети да изкарва пари и по друг начин освен с продажбата на петрол. Добре е дошъл опита за шантаж са сащ, Русия има достатъчно експерти да произвежда една камара неща, ама с тая търговия с природни ресурси се разглезиха. Този заговор няма да разбие икономиката им а ще я направи по-неуязвима. Правят най-добрите самолети и космически апарати, да видим дали не могат да правят перални и фритюрници...

35

до Одисей 1

преди 9 години

На гладен стомах и със съдрани *** се радваш, че Европатата ти спряла Южен Поток. Трябва да си доста голям мазохист, щом се радваш при положение, че не печелиш нищо, дори губиш, за да може Европата ти да е щастлива.

34

Анонимен

преди 9 години

Ало Евроатлантиците като Подпишете това Трансатлантическо споразумение ДАВАТЕ ЛИ СИ СМЕТКА ДО КАКВА СТЕПЕН ЩЕ СЕ ВДИГНЕ ЦЕНАТА ЗА БАРЕЛ ЗА 120 ДОЛАРА САМО ЩЕ СИ СПОМНЯТЕ С ТЪГА