42

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

На България, каквото и изкомандват от Вашингтон, това прави.Какъв надежден партньор може да е една колониална държава ?!

41

Tea_marian@yahoo

преди 9 години

САЩ пак им го забиха на ЕС !ЕС ще имат работа с Турция , а за България да не говорим .. Отдавна Плевнелиев и Борисов се прегръщаха с Ердоган че ще се де.... от ЮГ ???Ще ни натресат и мюсолманско население от ЮГ -по плана пак на САЩ и НАТО !

40

Анонимен

преди 9 години

Голяма работа си е държава да се командва от подполковник Путин или полковник Кадафи.Много голяма.Днес свободния възход на руската валута достигна недостижимия връх от близо 55 бройки за 1 доларова единица.Имаше една статия в Ехото на Москва-Стълбата нагоре,която води надолу.

39

Анонимен

преди 9 години

46 Това в руски "сайт" ли го чете? мухахахаха

38

Анонимен

преди 9 години

Няма как и да чуете ЕС да го казват, тъй като в момента са претоварени със задачата да лапат вашингтонски паламарки. Не е културно да се говори с пълна уста.

37

Продължаавме напред

преди 9 години

Путин с тоя ЮП е малко като Пулев срещу Кличко, репчиха се репчиха се, накрая като отнесаха няколко шамара с цената на нефта си седнаха на дирника :)))

36

Анонимен

преди 9 години

38 Кой реве че са го прекратили, ми вие русофилите я си вижте мненията, вкл. и твойто неграмотльо. европа не си е променила мнението, ще има Юп, ако е по Ев2розаконите, инак не, на вас руснаците не ви отърва и ОК, няма да се строи точка!

35

Циганин

преди 9 години

До 33 Да иска да излезне и излезнала са две различни неща ,нали ? А работните места не са само на площадката -нали ?) 4 ноеври -2014 ЕНИ все още не е излезнала ,е ако имаш някои нови данни по излизането -дай инфо -чакам !интересно ми е .

34

Анонимен

преди 9 години

Някъде пишеше,че богатите руснаци от престижния московски квартал Рубльовка панически продават къщите си заради срива на рублата,май в ***.

33

ля ля

преди 9 години

евала на Русия и тяхната смелост и отговорност! държавата защитава СОБСТВЕНИТЕ си интереси!!! голямо евала да можеш да се противопоставиш на целия свят! :)

32

Анонимен

преди 9 години

До Еленкаскажи пожалуйста сколько рублей сегодня стоит доллар ?

31

163

преди 9 години

Путята е грандоманче, щото е джудже и комплексите му много на завалията, нищо не му връзва тая година, а следващата се очертава още по- зле мухахахахаха

30

Анонимен

преди 9 години

Довчера ЕК пищеше спрете проекта искаме да е по европейските правила, България го замрази, президентчето упълномощи ЕК да представлява държавата по въпроса и няколко месеца не си мръднаха пръста за Южен поток. Работата трябваше да започне през юли и да е в разгара си, а е в пълен застой, какво очакват, че Русия ще ги чака вечно ли?И пак довчера ЕК ревеше да бъде прекратен проекта, руснаците го прекратиха и ЕК почна да реве що са го прекратили...

29

Анонимен

преди 9 години

Сега да се засили да строи Силата на Сибир за 100 млрд долара,пък узбеки и таджики изнасят за Китай газ с трасе 5 400 км. при цена на трасето 7 млрд.долара,според руската преса.

28

Анонимен

преди 9 години

Нама са спрете с тез свободно волни преводи обаче... Извадено от контекста и поднесено по нашенски...

27

Анонимен

преди 9 години

29 Еленкееее бръснеш ли се ***, зарежи газта, не ти понася

26

до 29

преди 9 години

След половин година апартаментите по морето ще се продават на половин цена заедно с доживотна камериерка рускиня.

25

Анонимен

преди 9 години

Ние ще си копаме наша газ, рашките да си търсят други будали, аййде рррррр от тука! Те ви благодарност Ришкин, чишкин или там какъвто и да си

24

Анонимен

преди 9 години

Засега 60 процента ще гласуват да подполковника,не Кадафи,а руския.Средната класа се дърпа.

23

Еленка

преди 9 години

Может и достаточно русского газа. Да только с Южного потоку был бы дешевле, да за транзит еще платили бы. Но ты ж богатый, тебе деньги Гейропа заплатит, если что.