25

maiorski

преди 9 години

*** статия .....опитваща се да създаде страх от ядрена война ...това може да го измисли само агент на ЦРУ занимаващ се с манипулация на общественното мнение .......по голяма вероятност от война имаше преди 14 години по времето на елцин ...и Разруха в русия ...тогава се не знаеше кой какво и на кого продава ядрено оръжие ...тогава страха беше по голям ....сега в русия има държавност и контрол ...Ядрено оръжие няма да бъде исползвано никога ...това и децата го знаят ...

24

говорит Москва

преди 9 години

вставай страна огромная., вставай на смертний бой...с брадавичестата, барак обамова сила тьомная...с проклятою американской ордой !...пусть ярость благародная,вскипает как вална ииииидьот война народная....СВЕЩЕНАЯ ВОЙНА!

23

Анонимен

преди 9 години

Путин да превърне САЩ и Лондон в радиоактивен прах инече САЩ смятат да убият всеки Двет от десет Руснаци.. Мадлин Обрайт - на Русия и са достатъчни 15 милиона население.. Кондолиза Райс - Никаква справедливост не може да има докато Сибир е Русия.

22

Анонимен

преди 9 години

пропозиционна логика е, импликация условие е истинност в следствие, разсъждение напред, ала импликацията има слаба сила в логиката, фактите обратно сочат, в 1961 американски ядрен бомбандировач се разпадна над сащ и пося две бомби, едната увисна на дърво, другата зазидаха в блато, подобно в еспаня,

21

Анонимен

преди 9 години

Като гледам изражението на Путин, никак не ми изглежда притеснен.

20

Анонимен

преди 9 години

I Amerika i Rusia i evreite sa imperiite na zloto ako bqha slabi po sveta dnes nqmashe da ima voyni

19

Анонимен

преди 9 години

Тъпите американци се месят на всякъде

18

до 23

преди 9 години

къде се е чуло и видяло джудже да си мери *** с ***

17

Циганин

преди 9 години

Обама отива в банката за да кешира чек ,но си е забравил личната карта ,а опреционистка казва ,докажете че сте Вие !? Но как да докажа пита Обама ? Еми-отговаря операционистката ,тук идва Фил Микелсон -голфистаи ой като вас нямаше лич. карта ,но той взе изкопа една дупка и вкара топката ,а Агаси когато си бе забравил лич карта ,то той нарисува един кръг взе ракета и попадна в кръга ,а Вие какво можете ? Нямам никаква престава какво мога -казва Обама ! Да г-н президент как искате банкноти !?)

16

Възмутен

преди 9 години

Абе омръзнахте с тези заплахи бе! Елче, стига копира статии от откачени "либерални" ***! И вие ли закъсахте за стотинки, че се поддавате на такива евтини провокации? Да наречеш барак обама "трезво разсъждаващ" си е чиста проба малоумие. Той и затова се нарича "глава на администрацията". Това е чиновник, от който зависи малко. Друг там си играе игрите, и докъде ще се стигне никой не знае.

15

бай Иван

преди 9 години

Няма страшно.Путин и Обама само си мерят ***.И двамата не са *** като управляващите през 60-те години на миналия век.

14

Мишо

преди 9 години

Хора според мен тези работи са нагласени точно от хората, които управляват света. Точно по този начин ни замазват очите. Измислят проблеми и за да може после да имаме спасители, а ние не осъзнаваме как едни и същи хора играят от двете страни. Не забравяйте че през втората световна война Америка е снабдявала Русия с петрол и американските банкери са давали пари на Русия.

13

Щорев

преди 9 години

до ЩеревМеждувременно фюрера Меркел даде на задна скорост със санкциите, тъй като зимата наближава.

12

айсдее

преди 9 години

айде, айде - Москва да плаши Украйна с ядрено оръжие е като да плашиш Япония с ядрена авария. Със сигурност обаче, ако има ядрено оръжие срещу смелия украински народ, ТОВА ЩЕ Е КРАЯТ НА РУСИЯ КАТО ДЪРЖАВА и на руснаците като народ!

11

Анонимен

преди 9 години

Вие си ги мерете по форумите, обаче да не се случва...

10

Анонимен

преди 9 години

ДО ДА ЖИВЕЕ РУСИЯВ долари ли плащат, евро или лев едва ли е в рубли братчет.

9

Анонимен

преди 9 години

"Изглежда Путин се придържа към "теорията за лудия""Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава (Украйна).

8

уплашен

преди 9 години

Нострадамус:Страх...страх!

7

Анонимен

преди 9 години

Бягайте... Руснаците идват- бягайте! Спасявайте се!!!

6

Анонимен

преди 9 години

Изглежда Путин се придържа към "теорията за лудия"Защо един луд като Путин трябва да се придържа към "теорията за лудия", та тя тая теория си му идва от вътре и без да се придържа към нея.