18

as

преди 9 години

BRAVO PREKRASNA IDEA

17

ХА ТАКА

преди 9 години

Б.БОРИСОВ СЕ ИЗМЪКВА ЗАЩОТО МУ Е ЯСНО ЧЕ ЩЕ ЗАГУБИ ОЩЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ АКО Е ПРЕМИЕР НОООООО ТОЗИ Р.КЪНЕВ НЕ СТАВА ЗА ДЕПУТАТ ВИЕ ЩЕ ГО ПРАВИТЕ ПРЕМИЕР ТОВА Е СРАМ ЗА Б-Я

16

Edin glasuval

преди 9 години

Ako tozi stane premier, Niama da glasuvam pove4e za GERB

15

Gude

преди 9 години

До Десен: Tи си яко ***!!! Кво говориш за Костов и ти ли ще си самоубиеш детето като терзийска само и само комунисти като виденов да чукат на задната ти врата...и ти да я отваряш със страст...тъпо *** такова!!

14

До 2 и 5

преди 9 години

Те само ПРЕДЛАГАТ, но едва ли ГЕРБ ще се съгласи. След това ще има компромисно споразумение - щом премиерът няма да е от РБ, тогава нека "реформаторите" вземат заместник-премиерското място. Знаете кой точи зъбки за това място!Ако се сбъднат писаното от 8 и 9, значи играта е друга. Тогава може да се допусне, че някои са си направили сметката какво точно да награбят за няколко месеца и после да оставят РБ да опере пешкира, докато червените викат отстрани: "Ето какво ни докара синият премиер!"

13

Грую Манафов

преди 9 години

Рамадан Кунев премиер? Егати държавата щом този ще е премиер!

12

Анонимен

преди 9 години

Ами правилно,то не може хем това в онова,хем душата в рая!

11

жалки продажници

преди 9 години

"Реформаторски" блок - продажници жалки, предадохте избирателите си най-долно и се продадохте на ГЕРБ за една паница леща. Никога повече няма да помиришете власт, и вие го знаете. Това ви е за последно, затова драпате на всяка цена да ръфате каквото можете от кокала и от трохите, които ви подхвърлят.

10

Десен

преди 9 години

Ако това стане все едно връщаме Костов за премиер.Ако ГЕРБ позволят това да стане ще си направят ритуално сомоубийство, и след СДС ще станат втората партия от десният спектър унищожена от Костов.Пак ви казвам докато не елиминирате Костов от политиката спокойствие в дясно няма да има, това рефлектира и в ляво, като обслужва единствено ДПС които единствени бележат ръст на всички избори. Тук е радковничето замислете се малко къде отиваме.Целта на Костов е да руши дясното не му позволявайте

9

ТОРАНАГА

преди 9 години

Акто Борисов и този път предаде каузата,това ще е краят на неговата кариера и ГЕРБ.Никой няма да прости нерешителност,малодушие,примиренчество у един политик,за когото са гласували толкова много хора.

8

Анонимен

преди 9 години

Когато говориш за "титулярния вариант с премиер г-н Борисов", защо не казваш кого пробутвате за зам. министър председател, бе Томиславе?!Но и да не казваш, лисичата усмивка на тази от снимката говори достатъчно!За балъци ли ни вземате? Само и само за да се облажите от властта, с гласовете на сините склонихте да изтласкате в политическата върхушка една от снахите на Политбюро! Уж преференциалният вот балансирал нещата. Балансира ги той -толкова,колкото единици от вас да се уредятСрам и резил!!

7

Mich

преди 9 години

До АнонименЗа народа, как кой?! Не следиш ли новините - енергетиката и банковата ни система в окаяно състояние. Или по-добре да има избори, че държавата спокойно да си фалира. Малко мисъл не е излишна.

6

Анонимен

преди 9 години

Браво на ГЕРБ,велики са!

5

Анонимен

преди 9 години

Я виж ти ние си мислехме ,че герб дава някое министерство на реформаторите , а то било мястото на министър председателя. браво.

4

ала-бала

преди 9 години

Тия и двамата сами страшно неприятни.КАК МОЖЕ ДА ТОРМОЗИТЕ ЦЯЛ ЕДИН /УЖ/НАРОД С ПОДОБНИ НЕЛЕПИ ТВЪРДЕНИЯ?!

3

Анонимен

преди 9 години

Изненадващо, но не звучи зле.

2

Анонимен

преди 9 години

Много ги е страх от избори всичките ей...

1

1

преди 9 години

Значи пак ще ни управлява Командира.Ми то останали още нещо за прилапване,пардон приватизиране,в снтраната?Жална ни майка.Спасението е чрез бягство от Балканите.