217

до 227

преди 9 години

Докато такива шарани като теб се радват на подобни щуротии покрай "тиквата", други партии ще ни приватизират държавата и живота.*** ***.

216

se

преди 9 години

Ако се запазят процентите на ниската избирателна активност то това е успех за народа!Политическите партии и коалиции съсипали страната за тези 25 години изядоха звучен шамар.Борисов пирува но за какво ли след като той и неговата клика са част от виновните за увеличаване цената на тока.За БСП беше ясна съдбата им а за ДПС няма нищо ново.За всичките с над 4 процента им казваме сбогом и никога не трябва да се гласува за лицата представляващи тези партии.Сбогом Борисов,Станишев,Местан........

215

Атакист

преди 9 години

Само така. И още 100г. ще ви клатят фесове и еврогейци. Всяко стадо си заслужава стригачите.

214

Национал

преди 9 години

Трябва един нов Националн фронт без атака и други изхабени партии, ами с нови патриотично настроени Българи. Само на национална основа може да има истинско единство, да се обединят хората за спасение на нацията.

213

ГЕРБЕРАСТИЯ 2

преди 9 години

СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ С ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА СИЛА ЗА ОСТАНАЛИТЕ КАЗИОННИ ПАРТИИ И ПАРТИЙКИ!

212

Kit Chelin

преди 9 години

Победителите изглеждат като победени. Др. Борисов може да се изказва срещу всички други партии излъчили депутати и след това иска да преговаря с тях. Наглец. Уважавай другите за да те уважават независимо, че са по малки. Човекът, който повече от година не уважаваше институциите плащаше за протести, блокади, окупации изведнъж като му упря ножа до кокала заговори за смирение, но той да определя правилата.

211

ГЕРБЕРАСТИЯ

преди 9 години

ОБЩО В БГ ДНЕС СА ГЛАСУВАЛИ ОКОЛО 40% ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС! ГЕРБЕРАСТИТЕ ПОТРИВАТ МАЗНИТЕ СИ РЪЧИЧКИ ЗА НОВО ЛАПАНЕ ОТ ТЕХНИТЕ 2-3 ФИРМИ, ПОД БЛАГОСКЛОННИЯ ПОГЛЕД НА *** С НОЖИЦА И ЛЕНТА В РЪКА.А НЕ РАЗБИРАТ, ЧЕ 30% ИМ ПРОЦЕНТА СЪОТНЕСЕНО КЪМ 40% ОБЩО ГЛАСУВАЛИ РЕАЛНО ПРАВИ, ЧЕ ЗА ГЕРБ ВОТА В БГ РЕАЛНОЕ НИТО ПОВЕЧЕ НИТО ПО-МАЛКО ОТ ОКОЛО 12% !!С 12% ЩЕ УПРАВЛЯВАТ 100% БЪЛГАРИ!? КАК ЛИ ПЪК НЕ!

210

Анонимен

преди 9 години

Турците се гарвят с вас а вие продължавате да ги лансирате..................... НЯМА ТАКЪВ НАИВЕН И *** НАРОД

209

сидер-ага

преди 9 години

е на Байрям.

208

Анонимен

преди 9 години

След едни нови избори МУТРЯКА ще има 70 депутати! Само ми е интересно кога ще са тези избори - на 21 или 28 декември?Днес не гласувах, но на нови избори отивам да гласувам срещу ГЕРБ!

207

Анонимен

преди 9 години

сидер-агата къде е с палките и пищовите????Ако бе с калашници поне гаргите щеше да уплаши и да гласуват за него.

206

Безумно

преди 9 години

До 681Не българина, а Мафията свали ГЕРБ от власт. Разбира се, мафията в България е безумна.

205

90 дупетата :)

преди 9 години

РБ ще клекне на Тиквун, а той ще клекне на Доган Паша и така. Тиквун знае, че сега не успее ли, ще става само по-лошо. А и човекът е болен за власт, ленти и медии. Същия е като Съсела - и с Дявола ортак ще е, само да управлява. Тази зима ще има революция в България. И никой не може да я спре... за съжаление.

204

Чалмъ

преди 9 години

Турците си правят *ия с нас. Те свалиха предишното правителство, ограбиха банките и бюджета и сега пак ни гледат сеира. Докато балърите не се помолят да бъдат анексирани. Така най после след 50 г. Турция ще влезе в евросъюза.

203

Бе тва

преди 9 години

асака да не са тръгнали да гласуват в Крим?Като пристигнат ще бъде голямо посрещане с трапези и китки,водка и ......избори?

202

Хаха

преди 9 години

ХАХАХАХАХА Мръсника Борисов НЯМА ДА УПРАВЛЯВА !!! Да живее България :))А и тя ще живее щом ГЕРБ няма да управлява !

201

избирател-безпартиен

преди 9 години

Браво на Б.Борисов, сега великите т.н. малки партии да си правят правителство. Обръщам се към червените ***, сега спокойни ли сте , че Б.Борисов няма да управлява и вие ще сте щастливи и доволни. Разбрахте ли , че той е най добрия политик и с най голямо доверие, ако не сте сега през зимата ще разберете.

200

Цццццццццц

преди 9 години

За да не влезе асака,явно са гласували за дпс-то.

199

men

преди 9 години

избирателната активност 3 процента има ли ? жалко за хората които не могат да избегат...

198

Анонимен

преди 9 години

Много лошо резултат за Атака и лидера матрьошката Волън-Паша много зле бе язък ,че жулихте минуси, а жулете сега минуси от мъка.