44

Анонимен

преди 10 години

На околовръстното в София има надписи Бойко *** и Бойко Ку.воПълното простолюдие обича Бойко хитреца което ясно показа, че е едва 600 хиляди!!!Тук ни убеждават, че 1 милион и 400 хиляди щели да гласуват за Борисов :DНа предишните му даваха 38%-та за Герб от социологическите агенции а той взе 31%-та!! Тъй, че сега е ясно, че ще е под 30%-та и с тях е за никъде затова е това яко промиване на мозъците на хората!

43

санчо

преди 10 години

Ааа, те и на миналите избори даваха преднина, ама не успяха да пуснат фалшивите бюлетини и ГРОБ умре! Днес пак са хванали печатница в Хасково, може пак да реве Тиквата, че е измамен.

42

memento mori

преди 10 години

най-големият виц е че се дава толкова голям процент на партия ГРОБ.явно добре си плащат хората

41

фют

преди 10 години

Може и да е такъв резултата, но само ако Боко успее да си пробута ония 950 000 мъртви души, с които печелеше предишните пъти. Дано не успее, че ще трябва да закриваме държавата!

40

Мартин

преди 10 години

Който гласува за някоя от тея партии е абсолютен ***. Тези всичките са едни и същи, просто разликата е, че едните са по-гладни от другите!

39

хипобирец

преди 10 години

Само Глас народен е нещо ново! Аз и младите хора ще гласуваме за тях!

38

васил

преди 10 години

Какви са тия резултати бе? Първата политическа сила сега ще вземе да вдигне кръвното и ще си поръча хеликоптер до Правителствена болница! Над 50% му трябват, иначе заплашва да получи инфаркт и всички ще сте виновни!

37

х

преди 10 години

Този институт, на миналите европейски избори,даде прогноза,че комунистите ще получат преднина от 5-6%,той се ръководи от бивш депутат на НДСВ и се натискаше да влезе в листите на БСП.Сами си правете заключението. Изненадата на тези избори ще бъде РБ,които единствени искат да променят нещо в тази *** в която живеем.

36

Анонимен

преди 10 години

Не ме интересува ... тази държава е история.

35

batemitko.plovdiv

преди 10 години

С ВОЛЕН И ПП АТАКА ДО ГРОБ !!! НИКОГА ПОВЕЧЕ ТИКВАТА НА ВЛАСТ !!!

34

Берлин

преди 10 години

Според мен, българският избирател е толкова отчайващо глупав, че тази статистика наистина показва какво ще се случи след изборите. :(((

33

Йоши

преди 10 години

При това положение Цецо печели ли часовника? Щото уж побеждават, но исканите 121 депутата ги няма, подобно на предишните парламентарни избори. Да няма пак сълзи и сополи като през 2013г.?

32

ak47

преди 10 години

Много е напреднала днешната социология, успява да включи в прогнозите и пуснатите от ГЕРП фалшиви гласове! Май не са питали хората какво мислят, а са се обърнали директно към Цецо Подлецо.

31

Фотев

преди 10 години

Не се умори Тиквата да плаща на социолози и това е! Остава да си наеме и няколко *** да го хвалят, та да обхване рекламата всички слоеве на обществото...

30

Анонимен

преди 10 години

Най-големия виц е ,че националните предатели от Ятака ще влезат в парламента.

29

Енчев

преди 10 години

Социолозите са главните съучастници в подмяната на народния вот, за съжаление в закона наказание за лъжливи анкети не е предвидено.

28

Анонимен

преди 10 години

Се повече и повече се лъже само и само ГЕРБ да се върнел на власт и Борисов отново да командвал народа както си иска!А иначе Борисов хвана 30% на миналите парламентарни избори той няма как да хване с 20% та повече както му дават щото електората му не се е увеличил а е същия или намалял!!!Всички социологически агенции са частни и работят по поръчка на партията която плаща проучването!!! Който плаща той поръчва и музиката а ГЕРБ ръси най-много пари за промиване на мозъците!!!

27

локи

преди 10 години

Много чудно, като говоря с познати всички псуват Боко, а според Кънчо, Сънчо, Байчо и Райчо много го обича народа и пак за него ще гласува, съмнителна работа.

26

циника

преди 10 години

Гледам, че за това социологическо проучване, както си му е редът, са си платили абсолютно всички претенденти - затова и резултатите звучат като камбанен звън в ушите на партийните централи...

25

Анонимен

преди 10 години

Герб 35% е вицът на предизборната кампания. 19-20% може, барбар с *** гласове за тях.