64

Анонимен

преди 9 години

какъв ще е тоя бъркоч в парламента?

63

Ужас

преди 9 години

Нека направя едно кофти предположение: ДПС ще изпревари БСП на изборите с помощта на манипулациите в турските секции!

62

Dido

преди 9 години

Едно е ясно - трябва да се гласува масова - дали за ГЕРБ, Реформаторите, БСП, масова за която и да е от тези 3 партии, но да не се дава шанс на ДПС отново да са във властта!!!! Що се отнася до барека - то е ясно - гласуваш за ББЦ, получаваш ДПС и Пеевски!Събуди се народе, през целия преход една партия е 20 години във властта - ДПС - и това е резултата!И тя не е партия а фирма,не защитава нито етническите турци,нито права и свободи!Интересува ги само пари и власт!!!Събуди се и гласувай!!!!

61

Анонимен

преди 9 години

Който и да влезе в псрлсмрнтс, нс народа му влиза!

60

Анонимен

преди 9 години

не се притеснявайте защото тоя парламент ще изкара само няколко месеца както стана с предишния .една година и си подадоха оставката барабар с Орешарски .хората няма да ги търпят и следващите управляващи .

59

бчк

преди 9 години

Как да гласувам за Реформаторите като знам ,че в листата им за Варна на второ място е Касим Дал,та този е по-лош дори и от Доган.

58

Анонимен

преди 9 години

На ГЕРБ таванът е 96-макс. 100 депутаати - 40-45% от гласоподавателите. Костов ще прави следващото шравителство. Факт!!!

57

vesko02

преди 9 години

Ако политиката е изпълнение на решенията на партиите ,като гледате хала на държавата има ли нужда от тях.

56

Анонимен

преди 9 години

Къде се скриха Съсела и Бисеров?

55

Жорж

преди 9 години

Мнооого малък, но за сметка на това мнооого *** народ!!!

54

Стоян

преди 9 години

Стягайте коланите хора, тиквуций ще се завърне и ще започне пак лудото увеличение на тока! Който е забравил, именно заради тока беше изритан от властта!

53

Анонимен

преди 9 години

значи в парламента ще се наместят пак *** и пульо.Айде ,честито.

52

Анонимен

преди 9 години

Стига сте внушавали на хората..... ЛЪЖИ . 35 % ЗА ГЕРБ ......СМЯХ

51

ПОЛИТИЦИ БГта

преди 9 години

МАСАТА ЗАПОЧНА ДА СЕ ОБРАБОТВА И ПОДГОТВЯ ЗА ВРЪЩАНЕТО НА МУТРАТА НА ВЛАСТМУТРАТА КОЙТО ДНЕС МЪЛЧИ ГУЗЕН И УГОДНИЧЕСКИ НАВЕДЕН.НЯМА ДОСТОЙНСТВО ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА ЧЕСТИТИ НЕЗАВИСИМОСТТА НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИМОЖЕ БИ ЗАЩОТО ТОЙ Е ЗАВИСИМЧЕСТИТ ПРАЗНИК БРАТ БЪЛГАРИ,БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И АГРЕСИВНИ

50

тъп народ слаба държ

преди 9 години

Явно бг народ все повече харесва турците.Иска да говори на турски да се ислямизира да живее в клоака подобна на Сирия,Афганистан,Ирак,Иран и тн.Гледа курортите,небостъргачите на Истанбул по сапунките ,сексапилните усмихващи се туркини ,щастливите млади хора каращи лъскави ренца и мерцедесчета за по 30,50 бона и си вика.Леле и аз искам да живея така.А кой е казал че това е за всеки?Това е животът на богатите който е хубав навсякъде по света.

49

Анонимен

преди 9 години

днес.бг е като фентъзи на Толкин. *** и лилипути!

48

Без Турци във Бг

преди 9 години

Хора гласувайте за Реф.блок,патриотичен фронт дори и за Атака(без да изпитвам симпатия) към тях само и само да ако не отблъснем то поне да отслабим ДПС и комунистите! Колкото повече гласували толкова повече шансове имаме да изметем тази чума от парламента! Така и Герб няма да се чустват богоизбрани ще бъдат зависими ! Честит празник на България! Дано се обеденим за доброто както някога дедите ни са сторили!

47

Анонимен

преди 9 години

Значи Г"Е"РБ няма абсолютно мнозинство. Кой малоум**к ще си слага главата в торбата да прави Борисов "премиер"? Освен ДПС. Те не рискуват нищо и са винаги готови с всеки.

46

Анонимен

преди 9 години

нас българите ни е гнус от така наречения политически елит.

45

Анонимен

преди 9 години

Само платените *** са за БСП! хахаххааххахахахахахаххахахах ПОГРОМ!