81

az

преди 9 години

Този още говори за Станишев хахахаххахаххахахах Абе *** мутро смотана, Станишев отдавна вече не се занимава с теб... и не ти пада на нивото най-вече !!!

80

Анонимен

преди 9 години

Другарят Тодор Живков, парадон лакеят му, в компанията на млади комсомолки. Мислех, че тези времена отдавна са отминали ...

79

паметливко

преди 9 години

Умните хора не се хвалят коко години са управлявали , а как са оставили 46179държавата . А как я оставихте всички знаем.

78

Анонимен

преди 9 години

Той остави бухалката, съблече анцунга и влезе в политиката, за да се погриж иза себе си и за аверите си, които също облякоха костюми и станаха бизнесмени и бизнесменки /като Цветелина/. Тези, които не му харесваха, бяха очистени, докато той беше Главен секретар на МВР. 15 години вече се грижи за приятелите си, това му е всъщност "управлението".

77

леле

преди 9 години

Бойко пак ни заповяда: или с него или със Станишеф !!Дееее и *** ви долни и дефлораторски чорбаджии бе, пфу бе!!Айде навън, национален протест, да им покажем , че търпението ни свърши !!!

76

Анонимен

преди 9 години

От фотото лъха на комунизъм. И тоя ще обвинява някой друг, че е комунист.Гнусен лъжец и манипулатор.

75

не го понасям вече

преди 9 години

Бойко, върви ли Ауди-то за 700 000лв?Знаеш ли колко човека ще гласуват за теб след издънките ти:Пари за вас няма, няма и да имаДържавата няма значение кой ще я управляваМодерно било да има млади парамедици, а не скъпо платени лекари - ГорановПак ще стягаме коланитеПак само с купени *** гласове ще се тупаш в гърдите, ти майкопродано *** !!

74

Анонимен

преди 9 години

Ама той Станишев е в Брюксел бе - да ме праща ..... на 4-5к евра заплата да блея през някой джам..........

73

Анонимен

преди 9 години

Другаро Тодор Живков, парадон прислужникът ми, в компанията на млади комсомолки.Мислех, че тези времена отдавна са отминали ...

72

Анонимен

преди 9 години

На тоя няма ли кой да му сипе една кофа с ледена вода на главата,та дано се освести.Или и затова накара верното си куче цвъки,ама кой ще повярва,че водата е била ледена?

71

антигерб

преди 9 години

То бива простащина, ам чак толкова.... Да ходи да се лекува.

70

това ли искате?

преди 9 години

Ако искате да ви управляват агент Буда и Цецо Лажецо, значи искате да има повече емигрирали, повече умрели, по-малко новородени, повече безработни, повече полудели, по-ниски детски, по-ниски пенсии и заплати, по-малко пари за лекарства, повече подслушани, повече онкоболни, повече мутри, повече бити и убити, повече самозапалили се и повече от другите самоубили се? Наистина това ли искате?

69

ивко

преди 9 години

Нещастен български народ от такова управление. Най-хубаво изобщо да те няма.

68

Анонимен

преди 9 години

Защо ме пращаш при Станишев бе, ***? Той не е по-различен. А ти, ако имаше топки, нямаше да избягаш от отговорност миналата година с твоята тънка оставка и да гледаш отстрани сеир.

67

Анонимен

преди 9 години

много ми е чудно като ходи насам натам по света същите ли малоумия плещи......

66

Анонимен

преди 9 години

Боце, ако от 15 години си в управлението - значи носиш отговорност за всичко случило се през последните 15 години....

65

без майтап

преди 9 години

"Който не ни харесва, да отива в ***", добави Първият секретар на ЦК на БКП, пардон, на ЕТ "герб-Буда".

64

национал

преди 9 години

Управляваш 15 години и виж какво постигнаЕнергийна мутро-крпито-олигархична империяОкрадени милиярдиРазплакани милиони български семесйтваЦиганска Апокалипсис

63

Анонимен

преди 9 години

ISPRANA MUTRA !

62

Попа с картечницата

преди 9 години

Пффффф, ***