68

h

преди 10 години

Ще ви видим п...чки като почне войната как Америка ще ни помогне.Отговора е никак.Bear-мечка името идва от козинатаМедвед -думата идва от душата на мечката.Едните галят очите другите душата.Вие избирате.Но внимаваите какво избира те защото не знае те дали можете да му платите цената.

67

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 80------------Надявам се, че ви е ясно, че скоро свобода на словото ще е израз за нещо остаряло, нещо в историята!

66

ии

преди 10 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Ти живееш в губерния на никой от русия не му пука за теб.Достатачно са ни го доказвали руснаците!Руснаците винаги са пазили сърбите българите не!Руснаците ни "Освобождават" с пред. договор с АвстУнг за малко дунавско княжество! СанСтефано е пясък в очите! Руснаците отзовават Александър Батенберг- князът подкрепил обединението!Русанците пускат Румъния да влезе в България 1913гРуснаците ни тикат в лапите на Хитлер неутралитета си.Литва,Латвия и Естония и те ли са Руски?

65

Анонимен

преди 10 години

Надявам се вече разбрахте какво е документа "Визия 2020" на НАТО и как той се свързва със свободата на словото!Това вече заприлича баш на тоталитаризъм!Като в КНДР - пускат ти това, което трябва да ти пуснат!

64

д

преди 10 години

Ако не беше Путин, нямаше да има война в Източна Украйна. Тя е изцяло провокирана, подстрекана, подготвена и потдържана от него. Не дай боже да вземе и нас да ни защитава. Утре може да каже че и ние сме един народ с Русия

63

Анонимен

преди 10 години

napalno e izgubil kontakt sas zemqta toz

62

Божо

преди 10 години

това дребно нещо запалва световна война !!! то го знае много добре , но е закърмено с водката на сталин и хитлер, безсърдечни сатрапи, които избиват поданиците си "в името на не знам си какво" !!! Гнусни безсърдечни нещастници !!! Като сте един народ, защо им даваш оръжие и хора да се избиват ??? Парите на оръжейната и енергийна мафия стоят зад гръбчето на диктаторчето от кремъл !!! Ако спре войната , а то може , мафията веднага ще го ликвидира !!!

61

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 10 години

Вече е ясно, че Русия излиза извън играта за налагането на Нов световен ред.Руснаците се усетиха макар и доста късно, че всъщност Новия световен ред означава *** и маймунизация на планетата.Те дълго време вярваха в измамата на илюминати и чак, когато Новият ред потропа на границата на Русия в Москва се усетиха накъде отиват нещата ...Гей паради, потъпкване на общочовешките ценности и подмяната им с лъжеценностна система, *** и маймунизация на света.Това е НСР !

60

асд

преди 10 години

Напролет в България масово ще ритаме сороски ***.*******да не стане обратното че до масква има да бягаш .

59

Даниел

преди 10 години

"Путин обяви, че Русия трябва да засили, в икономически и военен план, своята позиция в Арктика - богат на природни ресурси регион, към който имат стремежи и други държави."Канадците ясно му казаха да не припарва там, защото бой ще яде, а този си мисли че те само си лаят. Да не стане така, че накрая руснаците да се прибират с плуване до родината :)))

58

Анонимен

преди 10 години

А варягите какви са - калпави викинги ли.

57

до 52

преди 10 години

Внимавай, щото има и друг вариант:"Българите са окупатори на Балканите, не са местно население, да не говорим, че в продължение на стотици години са се "прехранвали" единствено с конекрадство. Българите вън от Балканите, да си ходят в Монголия."Никога не прави на другите каквото не искаш да ти правят на теб!

56

Истината е ...., че

преди 10 години

Процентът на деебилите пишещи във форума СЕГОДНЯ.BG е много висок

55

Даниел

преди 10 години

"Руският президент е бил уверен от украинския си колега Петро Порошенко на срещата им във вторник в Минск, че всички руски войници, задържани в Украйна, ще бъдат предадени на Русия."А Лавров твърди, че нямало руски войници в Украйна. Какво стана сега, руснаците лъжат като дърта *** ?

54

До "трезвомисле

преди 10 години

Пич факта, че наричаш СССР - Империята на Русия, сам по себе си говори какъв продажник си. България значи е била 40 години ++ руска територията така ли? Румъния също? Полша? Леле що за промити тикви носите на главата си, че чак и акъл на другите давате. Ама така е то комунист срам няма - осрахте се с управлението на страната за 10000 път и сега майка русия ви е само в главата, че другото трудно се пропагандира в днешно време а ? А тия лъжи дето ги пишете кой финансирал майдана .. жалки сте.

53

Анонимен

преди 10 години

Takova poniatie pro-ruski separatisti nqma, tova sa ruski voenni izlezli s tankovete v otpuska.Vtrora tochka, hem sa fashisti , hem edin narod. Iavno vryzkata s centralnata nervna sistema e zagubena...

52

Анонимен

преди 10 години

Да така е - един народ една партия един баща на народите 2.

51

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 10 години

Разбира се, че руснаци и украинци са един народ.Добре платени от илюминати национални предатели обаче могат да се намерят навсякъде по света. В това число и в самата Русия.Затова не е било трудно да се организират протестите на Майдана.Всъщност същия цирк го видяхме и в България по време на предишното правителство, за което неясно защо "световният елит" беше решил, че е проруско.Светът се управлява от умствено разстроени и морално ампутирани хора !Не бъде ли спрян НСР човечеството загива !

50

ии

преди 10 години

До 52A Кои са всъщност Русия сега Московците или Киевска Рус?Защото има разлика между двете!

49

Анонимен

преди 10 години

То според Кремъл всички славяни са руснаци, и кирилицата е руска азбука СМЕШНИЦИ