56

до 85

преди 9 години

Той не знам дали е ***, но ти си руска ***. Което автоматично те прави долен лъжец.

55

Анонимен

преди 9 години

Каквото каже чичо Сам и брюкселските бандити Бойко нали ходи на инструктаж как да погребе бедния и ограбен българин от 25 годишния криминален преход!

54

ИСТ

преди 9 години

Ако ни заобиколи тръбата, България ще спечели.Цената на горивото ще бъде пак висока, но няма да плащаме тръбата. Ако тръбата мине, по цялото трасе 600 км. ще има ограничения за строежи, трайни насаждения, напоителни канали които да я пресичат и много други.

53

Камен

преди 9 години

Добре е от време на време някой да препечатва и малко руска пропаганда, та да видим що за глупости се пишат в Русия.На руснаците им е пределно ясно, че алтернативен маршрут ще им е значително по-скъп, плюс това гърците за разлика от нас може да не се навият на надутата цена, която руснаците искат за проекта и която уж те ще платят, ама после ние ще им я връщаме от транзитните такси неясно колко години.А ако Австрия и Италия имат толкова интерес защо не убедиха ЕК за южен поток в сегашния вариант

52

наводнен

преди 9 години

ПОВЕЧЕ ЗА ГЕРБ НЕ ГЛАСУВАМ А ВИЕ СИ ТРОШЕТЕ ГЛАВИТЕ!

51

Българин

преди 9 години

Разбира се, че Южен поток не трябва да минава през България!Да си дадеш територията за прокарването на една тръба,за да може друга държава да си продава стоката, а ти дори да не знаеш дали след 15, 20 или 30 години ще почнеш да получаваш някакви транзитни такси.А през същото това време ще губиш по60-70ммилиона долара годишно от спрения транзит на газ през досегашната тръба ,която идва от Румъния. Къде е Киро на кирия?Само национални предатели могат да се съгласят на такава сделка !

50

Анонимен

преди 9 години

Има ли поне един човек който да вярва, че ще спечелим нещо от газопровода Южен Поток след търга за изпълнител на проекта който се проведе набързо по време на Коледните празници?Това са мафиоти, които готвят отново да грабят и разоряват многострадалната ни родина.

49

Катя

преди 9 години

Никакво заобикаляне, ще им се на някой национални предатели и това да стане. Ей, това нещо българските политици са най-продажната и долна крадлива *** в тая държава. Срам ни е от вас ***!

48

Анонимен

преди 9 години

Може да мине, може и да не мине. До момента маршрутът е без промяна.

47

Петър

преди 9 години

Некъв "експерт" пуска партенки, местейки газопровод, все едно е градински маркуч в задния му двор и тук всичко русифилиско се разкача.

46

Анонимен

преди 9 години

До 66 И какво предлагаш ? Шеврон да дупчи Добруджа ?

45

Анонимен

преди 9 години

То сватба че ще има ще има ама ние пак ще сме от страната на булката

44

Анонимен

преди 9 години

Южен Поток е корупционна схема подобна на АЕЦ Белене, никой нищо няма да строи, единственото което ще бъде свършено е да се откраднат няколко млрд. евра от най-бедната страна в Европа

43

за изборите

преди 9 години

Всички противници на Южен поток трябва да останат без глас в парламента.За да я има България.Хора,мислете за бъдещето на България,а не за разни фалшиви емоции.Тръбата трябва да мине през нас.

42

до 43

преди 9 години

На български е "икономисти", а не "економисти", другарю от руското посолство. Да вземат да ви научат на български малко, преди да тролите по български медии.

41

Анонимен

преди 9 години

От газовите връзки с Турция и Гърция , най-големия кяр ще имат ДПС!!Тогава Д.Пеевски , няма да е необходимо да играе комбина с далавераджийте на Позитано-20!Пък и един газов терминал за течна газ в Комотини , ще ни дойде дюшеш....!

40

Анонимен

преди 9 години

Разбира се, ако маршрутът се промени през Турция, ЕС го духа, защото руската газ ще минава през тяхна територия, но по руските правила, тоест ефекта от санкциите им спрямо Южен поток, ще е нулев. Струва ми се, че за ЕС по-приемлив вариант ще е да мине през България, защото ще могат да упражнят известен контрол.

39

Анонимен

преди 9 години

Това ако стане на Бойко и всички други ще му има да им пищят сандалите

38

Един Българин

преди 9 години

До nikiБраво Ники! Само ти сред последните не си платен *** задкулисник. КАКВИ ТАКСИ, бре хора? Не разбрахте ли че с този "проект" само съсипваме природа и ставаме зависими от руската олигархия?! Никога няма да вземем такси, дори и ще изгубим т.к. текущата мрежа ще влезне в Южен Поток. Защо има "Северен поток'? Защото поляците отказаха да ги управлява руската олигархия и са си добре. Ние доброволно искаме да се заробим на русия,ЗАЩО???

37

Анонимен

преди 9 години

Русия няма да промени марширута за съжаление