82

Анонимен

преди 10 години

До Garibaldiяко е копи пейст а ? Комуниста е некадърен , научно доказнао е ..а капацитета на сивото му вещество е сведен до минимум за това обичат да копират от други , да избиват невинни хора, да изнасилват малки дечица ..такъв си и ти нали ? със сигурност бащати и *** са такива , няма начин да не са просто е невъзможно да не са ! Уруд!

81

Анонимен

преди 10 години

Цялата им партия е за затвора.

80

До 18

преди 10 години

Май си опитал/а/на тиквата дръжката и много ти е харесало.

79

Анонимен

преди 10 години

Това гербавите толкова ли си можете, или просташките ви форумни писания са ориентирани само към най-полуграмотната част от родното човечество? Правят ви на *** с конкретни аргументи а вие ръсите бисери и шаблонни тъпни ...:-) :-) :-)пп честита изборна победа. Убеден съм в нея, защото простотията и наглостта ВИНАГИ ПОБЕЖДАВА.

78

Бай Йордан

преди 10 години

Никога повече ГЕРБ, управляват по-зле дори и от двете тройни коалиции: БСП + ДПС + НДСВ и БСП + ДПС + Атака. Сега ще станем свидетели и на друга тройна коалиция, а именно ГЕРБ + РБ + ДПС. Не се примирявайте с това, че отново същите крадци ще управляват и ще спечелят, а гласувайте масово всички против тях, като гласувате за нови партии по ваш избор. Има ги в изобилие, трябва да се мисли с мозъка кои са най-добри от новите, които до сега не са стъпвали в парламента и са с нови лица, а не стари.

77

АРХАНГЕЛ до 70

преди 10 години

Момче, съвсем си изтрещял от чалга, шмъркане, компютърни игри и телевизия! Какви комунисти? Такива няма поне от 25 години! А оттогава България намаля с 2.5 млн, затри индустрията и селското си стопанство, армията, образованието и здравеопазването си! Прав си! Не са хора, а сатанисти, но т.нар. демократи и радетели за всякакви 'свободи'!!!

76

Garibaldi

преди 10 години

гербериста е долно изчадие от ада... научно доказано е , че гербериста не е човек а само прилича на човек ...учените имат дума за тези хора - изчадия от ада ! Който подкрепя *** партии е готов да убие майка си с удоволствие и децата си безплатно в името на партията ! Толкова са долни , че са готови да избият всичко живо само да имат ВЛАСТ ! ВЛАСТ ВЛАСТ ВЛАССТ !!! Това иска долния проклет герберист Боко.. хора без националност, семейство, род, прятели ..чудовища от ада , сатани !

75

Анонимен

преди 10 години

комунистическия червей трябва да бъде мачкан всеки ден , унижаван и бит публично , децата им също и целите им родове ! Публично унижавани за всички злини причнили на държавата ! За всичките им национални предателства ...в историята ни трябва задалжително да се изучава какъв огромен национален предател е Героги Димитров и какви мега злини е направил в България ! Вие сте жалки уруди , некадърни , неможещи , неставащи ...вие живяхте като царе сега ще живеете както трябва - като роби бити !

74

Анонимен

преди 10 години

абе народе ние ако гласуваме за тези на снимката направо сме изтрещяли тотално

73

Аспарух

преди 10 години

Хех, с пари всеки може да спечели избори в България. По 60 хил. лева на комисия изкушават всеки.Боко и циркът гербъ досега не са печелили избори без да плащат...Но това заслужаваме...

72

Анонимен

преди 10 години

мутрите се появиха

71

ББ и Цвъки

преди 10 години

Хора-а-а ,след изборите, дупе да ви е яко-о-о !!!

70

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

До Анонимен 72Не съм казал, че ББ може да направи от Швейцария от България... - това го могат само ***... - ако върнат заграбеното в хазната... - ето например една от най-бедните в БСП - дрОгарка Масларка само от сделката със социания дом в Стара Загора присвои 11 милиона, което прави 220/двеста и десет/ луксозни апартамента...

69

до 70

преди 10 години

прав си, чме комуниста най-много иска власт. А тоя комунист на снимката е комуниста сред КОМУНИСТИТЕ, КОЙТО ПЪК ИСКА НАЙ-МНОГО ВЛАСТТА. Това мисля че е безспорно и всички ще се съгласим. :-)

68

Анонимен

преди 10 години

разберете го бе деца на партиини секретари виновни за най- големите зверства в исторята на България - вие няма да видите повече власт ! Рзберетего , знам ..много вие трудно да го преглътнете този факт но такъв е , какво да напрвим ? Никой вече не ви иска а бабичките и дядовците мрът всеки ден и са на изчезване като динозаврите ..сега властваме ние , синове и дъщери на тези хора който вашите родители избиваха безпричнно всеки божи ден ..защото погледа им сочел на запад или имали 12 струнна китара

67

Анонимен

преди 10 години

хайде хайде, но може и да е вярно зер ББ му предложи да си даде оставката и веднага да го вземе за финанЦов менистер ХАХАХАХкак не ви е срам да водите такава долнопробна дискусия?

66

Анонимен

преди 10 години

немога да разбера как е възможно още да има хора който да подкрепят пария като БКП !!! Алооооо слепите роби от БКП , не разбрахте ли , че вашата партия ви го набива до топките от 70 години на сам ..не разбрахте ли , че сте промити мозъци до такава степен , че щастливо сте готови да подкрепите една партия която исторически доказано е виновна за терористични актове срещу собствения си народ !!! Толкова сте прости и слепи , че чак сте ЖАЛКИ !

65

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

В тия избори интрига няма... - въпросът е с каква преднина ще спечели ГЕРБ... - дрОгарят миков ще получи първия си ъперкът...

64

Анонимен

преди 10 години

след 6 октомври вече няма да слушаме новини, а пропаганден шум. Избрани съчинения на Йозеф Гьобелс и Лаврентий Берия. :-)

63

tangra

преди 10 години

А бе тия що не са в затвора още ?Особено Цветко. след всичките тефтерчета и подслушвания и Мишо бировци или какво ли не.