177

фен

преди 10 години

До ИсмаилЯ чети повече кой от къде внася ?

176

OHO

преди 10 години

Дървета за duпетаХайде дърва да търсим, защото газта ще я спрат, или русите или укрите.А ние ще дуаеме та да се сгрeeм.

175

poor USA

преди 10 години

Snoshti ZDF ili ARD predade reportaz za rastjashtata bednost v USA. Detroit, Chikago, che dori i California - palno s bezdomni proseshti "patrioti".

174

Исмаил

преди 10 години

Връзка с Турция е спасението на България.Турция внася от 10 места газ.

173

Шоп

преди 10 години

Трябваше да са ***, ако не спрат руския транзит. Тръбите вече трябва да са минирани по цялата дължина и дистанционното да е в джоба на Яценюк. Украинската тръба за Путин е като иглата на Кошчей Безсмертни. Това момче Яценюк ми харесва, ще *** кремълското джудже, не се майтапя.

172

Анонимен

преди 10 години

Няма да й позволят да спре транзита на газ. Решенията на украинските власти не се вземат в Украйна, а на запад. Украинското правителство ще прави това, което му кажат.

171

Анонимен

преди 10 години

Ако Украйна спре транзита на руски газ, това ще означава още по-тежка газова криза за България и държавите от Югоизточна Европа, които нямат алтернативни трасета за доставки на синьо гориво--------------- И в този случай апелирам за разстрел на хората, които саботираха интерконекторните връзки от 2009 г. насам

170

fen

преди 10 години

Спрете я бе Укрита смотани спрете я ние в България ще се справиме но другите след нас на тръбата ще ви откъснат *** кратуни за тоя номер, такаче спирайте я давайте.

169

Анонимен

преди 10 години

И ко шъ прайм ся? спряхме южния поток, на *** ще му е топло а народа кво ще прави???

168

Русофил

преди 10 години

Някой трябва да спре САЩ и това ще е Русия! Стига вече САЩ са бомбардирали и убивали!Засега единствено Виетнам им показа какво е войната. Крайно време е !Народе???????

167

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 220Иска ти се брат да са пътници, вече да са пътници, Дааааааа, АМА Нееееееее! Русия е велика, "за Родину, за мать! ". А ти, дали можеш като този велик опълченец да се хвърлиш под танка, за да спасиш другарите си!? Хммм, Даааа, АМА Неееееееее! Айде чао, "съскащ и хапещ" злобар!

166

ШИСТ ШЕВРОНСКИ

преди 10 години

ИДВА И МОЕТО ВРЕМЕ

165

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен--220;Богатството на света е $152 трилиона. САЩ притежават $82 трилиона.Русия която притежава 1/5 от ресърсите има БВП или 5 пъти по--малък от Щата Ню Йорк. БРИКС имарезервен фонд от$100 милиарда.Така че си правете сметката Русофили.Ще ви пратим вРусия да ги нахраните.

164

Анонимен

преди 10 години

- (Подчинен на Безлер): Птичката полетя към вас. Засега е една.- (Безлер): Разузнавач или голям?- (Подчинен на Безлер): Не се вижда от облаците. Високо е.- (Безлер): Разбрах.- Приех.

163

газ нема

преди 10 години

Аз да ви кажа, така и така газта ще спре, защото укрите са я откраднали.То трабата не минава директно, ами е скачена за подземните резервоари.Те като са изпразнени - нема нищо да мине.

162

Анонимен

преди 10 години

САЩ, очевидно се опитват да дестабилизират света и най-напред Европа.

161

Анонимен

преди 10 години

ДРУГАРИ, НАПИСАХТЕ ЛИ СИ НОМЕРА НА ПАСПОРТА ЗА ДА ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИ ТУК?

160

Йово

преди 10 години

Арсений Яценюк се изказа неподготвен. Ако Русия претърпи загуби от това то ЕС ще понесе 10 пъти по големи загуби. Та на Арсений Яценюк кой от ЕС ще му позволи тази авантюра, като газифицираните страни в ЕС със зъби и нокти се борят за Руския газ.

159

Русофил до 218

преди 10 години

Продължава й да говореш така за русия .Ясно се вижда че нищо не знаеш. САЩ може да изчезне за 1 седмица стига москва да поиска това

158

СЛАВА УКРАЇНІ

преди 10 години

Браво!