89

saki

преди 9 години

Умрял е геройски в битка , а не затворен в някаква гадна миризлива клетка.

88

Анонимен

преди 9 години

Ei malomunci a sprete se vie ne rivaxti nikak za jertvite ot navodneniqta kolkoto za toq zver.Oskotq toa narod za 25 godini smaxna se.

87

на авджията жена му

преди 9 години

Офф него съдете, аз откак сме женени все се праскма с други .... нали и той трябва да докаже, че е мъж?

86

Станка

преди 9 години

Ало, Днеса.бг, дайте имената на скота-"ловец" изпробвал уменията си да застреля едно невинно животинче! Обществото трябва да знае кой е той , а Съюза на ловците и рибарите, или както се казва там, да му отнеме ловния билет! ***, да убива животни в зоопарка!

85

авджия

преди 9 години

Кмете, не се разхождай като ягуар на два метра от оградата

84

Тъпотия!

преди 9 години

Мърлячи!

83

do АТАКИСТ

преди 9 години

Ne se e vrushtalo,to si e bilo vatre v zonata na zooparka..miloto :(

82

Анонимен

преди 9 години

как можахте да го убиете бе скотове???до вчера го гледахте сега го убихте!!!!!!R.I.P. коте!!!!!!!то беше само на 2 метра от оградата,ако искаше да направи лошо щеше да е далечто не познава друг свят от зоопарка

81

Анонимен

преди 9 години

Българите не оценяват творението на природата и в същото време се чудят защо са тези наводнения... всичко се връща на тоя свят

80

Анонимен

преди 9 години

ей *** са българите,бе как можахте да го убиете бе!защо ПОВИКАХТЕ ЛОВЦИ,ЗАЩО НЯМА ПОДГОТВЕНИ МЕД.ЛИЦА ЗНАЕЩИ ДА ПРИСПЯТ КОТКАТА?ЗАЩО ЛОВЦИ БЕ????!!!!!!

79

Анонимен

преди 9 години

shto si mi iztril komentara be neshtastnik smotan ,narochno sa go pysnali i yrepali niakoi sofiiski *** si e platil qsno li ti skapani shopi.trii sega.

78

Анонимен

преди 9 години

"През месец септември 2007 година кметът на Ловеч Минчо Казанджиев осинови ягуара, който тогава беше на година и половина. Бившият картинг-пилот тогава кръсти животното на името на двукратния шампион във Формула 1 Алонсо заради любовта си към мото- и автогонките. 50-годишният социалист се нае да плаща по договор медикаментите, витамините, храната и ремонта на клетката на новия член на фамилията си.Ягуарът яде дневно до 5 кг мръвки. Това неминуемо ще доведе до икономии в семейния бюджет,поне аз ще спра с месоядството, призна тогава градоначалникът.

77

до 103

преди 9 години

Брей,че се загрижил за животното,то институции,то международни....а за умиращия всекидневно народ що не се загрижи,да информираш българските интитуции,международните,Дядо Боже.....стоите си зад компютрите и не ве пука как се живее в изстрадалата ни родина ,иначе-Ентелектуалци,загрижени....за ягуара

76

ЖАН КЛОД ЮНКЕР

преди 9 години

ДА СЕ ОСЪДИ В ООН И ЕС ТЕЗИ ***, И ДА СЕ ЗАСТРЕЛЯТ НЕМЕДЛЕНО...АЗ ЩЕ ГИ ЗАСТРЕЛЯМ.

75

Анонимен

преди 9 години

Отстреляли са го защото ягуарът е много по-интелигентно животно от кмета...

74

FMC

преди 9 години

Тука пишат хора, колкото да не заспЪт. Щом се е наложило да го убият, значи се е наложило. Преди няколко години се сещам, как утрепаха един избягал затворник, поставяйки шипове на пътя. Просто който каквото си търси и не престава да го търси, си го намира. Чудя се как коментирате два реда новина, след като на никой не е ясно каква е причината за смъртта на ягуара. Ама кво се чудя, след като за един час осъдихте Путин за сваления самолет.

73

Анонимен

преди 9 години

Ние кога ще отстреляме малко кметове и депутати?

72

Анонимен

преди 9 години

гласувал през живота си досега единствено за БНРП и АТАКА...............................................................................................щом си гласувал за Атака и педофила Волен не се учудвам че харесваш и Путин.чети повече книжки, образовай се, пътува по света ... със седене в наше село и гледане на съветска(гьобелсова) телевизия - няма да стане!

71

Анонимен

преди 9 години

а пък аз искам да затворят човек в зоопарк и ако иска да избяга да го убиятайде идвайте извънземни!!!!!!

70

гади ми се от българ

преди 9 години

Сега на тоя случай ще бъдат посветени безброй смехове и чашки от деградиралите *** наречени ловци. Не можах да разбера как може в такъв случай да пращат ловци. Не трябва ли да са ветеринари. Но като се замисля- защо ли? За да върнат горкото животно в клетката? Така поне се е спасило. Когато бях в казармата през 2001г в Долна митрополия по същия начин извикаха ловци в поделението и избиха бездомните кучета. Ние бяхме строени и слушахме гърмежите и квичането на кучетата. Всички гадове в ПЪКЪЛА