116

софиянец

преди 9 години

До Анонимен Много ти се ще, обаче.... РЕАЛНОСТТА Е ДРУГА! В МОМЕНТА ЗАЩИТАТА НА СУВЕРЕНИТЕТА И ТЕРИТОРИАЛНАТА ЦЯЛОСТ НА БЪЛГАРИЯ= ЗАЩИТАТА НА ЦЯЛОТО НАТО:) ТОВА не могат да преглътнат руснаците:) ХАК ИМ Е!

115

Анонимен

преди 9 години

"РФ- НАЙ- АГРЕСИВНАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА - И ЗА ТОВЕ Е ДОБРЕ ДА БЪДЕ ИЗЛИЧЕНА ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА!"Добре е ама НАТО не може, иначе досега да го е направил. Русия е единственат страна която мжое да води война в глобален мащаб и да оцелее след като унищожи тотално САЩ.

114

Анонимен

преди 9 години

128 Престъпление на силовите структури на Янукович срещу протестиращите , отговарям ти и аз вместо колегата все пак и аз съм софиянец

113

Анонимен

преди 9 години

"ЧЕ В СЛУЧАЙ НА ТАКОВА НАПАДЕНИЕ ВСЯКА ОТ ТЯХ!!! .... ЩЕ ОКАЖЕ ПОМОЩ НА НАПАДНАТАТА СТРАНА ИЛИ СТРАНИ ПО ДОГОВОРА...намерете си договора и си го дочетете!"Именно, именно - ще изпрати НАТО 10 галона бензин помощ за армията и ще кажат - ОК изпълнихме си договора, оправяйите се. Такъв е договора. Впрочем няма да е нужно. Ако НАТО нападне Русия или Крим ще последва ядрен удар и на България няма да и нужна никаква помощ.

112

софиянец

преди 9 години

До rumen72 И мислиш, че нато няма да се изсипе да защити ВЪНШНАТА СИ ГРАНИЦА - ТАЗИ, КОЯТО НЕ ДОПУСКА РУСКИ ВОЕННИ САМОЛЕТЧЕТА ДА ПРЕЛИТАТ ОТ СЕВАСТОПОЛ НАД НАТОВСКА ТЕРИТОРИЯ?

111

Анонимен

преди 9 години

124 още ли не си се научил илитеране , че " хохли " са били и нашите прабългари , дори нищо чудно те да са въвели тази мода с бръснатите глави с кичур в средата и тя да се е запазила по старите български земи между Днепър и Дон

110

rumen72

преди 9 години

До софиянеца какви бяха правните действия на СНАЙПЕРИСТИТЕ.

109

софиянец

преди 9 години

До rumen72 Понеже си руски ***- ха да те питам- С КАКВИ ПРАВНИ ДЕЙСТВИЯ СЕ ЗАДЪЛЖАВА РФ В БУДАПЕЩЕНСКИЯТ МЕМОРАНДУМ? ИЛИ КАЗВАШ- понеже си неграмотен човек, си нямаш представа от словосъчетанието "правни действия"?

108

rumen72

преди 9 години

До софиянец член 5 от Вашингтонския договор, който гласи: Страните се съгласяват, че въоръжено нападение срещу една или повече от тях в Европа или Северна Америка ще се разглежда като нападение срещу всички тях и всяка страна се съгласява, че при такова нападение, в силата на правото за индивидуална или колективна самозащита, признато от чл. 51 на Устава на ООН, ще окаже помощ на нападнатата страна или нападнатите страни, предприемайки незабавни действия, КАКВИТО СМЯТА ЗА НЕОБХОДИМИ.

107

Анонимен

преди 9 години

Поредната глупост. "Виждаме, че Русия се активизира. Трябва да бъдем готови за всичко", предупреждава местният му колега Виталий Бала.. Какво виждаш бе хохльо. Ще видите зимата как ще се активизира Русия, защо и е сега да се активизира. Като мишки ще изпукате от студ, а ако ви направят и иконимическа блокада ще изпуката от глад нещастници, няма да ви прости никой избитите цивилни, за всичко ще си платите защото сте фашисти и убикийци и еврогейовете няма да ви спасят.

106

Ще ще

преди 9 години

Провала на *** ще доведе до гражданска война в Русия.Ще настъпи глад и 1 пробит долар ще се заменя за един чувал с рубли.

105

софиянец

преди 9 години

До НАТО НА Х..- РФ- НАЙ- АГРЕСИВНАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА - И ЗА ТОВЕ Е ДОБРЕ ДА БЪДЕ ИЗЛИЧЕНА ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА!

104

НАТО НА Х..

преди 9 години

НАЙ-АГРЕСИВНАТА ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ в целия свят

103

rumen72

преди 9 години

До софиянецпонеже си много голям защитник на украинските превратаджии, длъжен съм да ти припомня думите на репортера (с каската) на НОВА ТВ, от пряко включване от МАЙДАНА - "виждат се снайперисти които са разположени по етажите на хотел УКРАЙНА, който е под контрола на ОПОЗИЦИЯТА". това беше излъчено в пряко предаване. край на връзката

102

софиянец

преди 9 години

ДО 113- СЕВЕРНОАТЛАНТИЧЕСКИ ДОГОВОР ЧЛ.5 СТРАНИТЕ ПО ДОГОВОРА СЕ ДОГОВАРЯТ,ЧЕ ВЪОРЪЖЕНО НАПАДЕНИЕ, ПРЕДПРИЕТО СРЕЩУ ЕДНА! ИЛИ ПОВЕЧЕ ОТ ТЯХ В ЕВРОПА ИЛИ В СЕВЕРНА АМЕРИКА, ЩЕ СЕ РАЗГЛЕЖДА КАТО НАПАДЕНИЕ СРЕЩУ ВСИЧКИ ТЯХ, ВСЛЕДСТВИЕ НА КОЕТО ТЕ СЕ ДОГОВАРЯТ, ЧЕ В СЛУЧАЙ НА ТАКОВА НАПАДЕНИЕ ВСЯКА ОТ ТЯХ!!! .... ЩЕ ОКАЖЕ ПОМОЩ НА НАПАДНАТАТА СТРАНА ИЛИ СТРАНИ ПО ДОГОВОРА...намерете си договора и си го дочетете!

101

В ОСВИЕНЦИМ

преди 9 години

също е било мирно и тихо. Не е имало бунтове. Сега и в "ОСВОБОДЕНИТЕ" райони на Източна Украйна е тихо - няма хора, защото който можа избяга в РУСИЯ за да се спаси от "освободителите" с реактивните ГРАД-ове. В Одеса също е тихо - след като запалиха живи 100 души.Само че офисите и банките н КОЛОМОЙСКИ ГОРЯТ КАТО ФАКЛИ, а кметовете - бандеровци ги застрелват на улицата - както се качват Мерцедес - 500... ЧЕТЕТЕ в НЕТА

100

Анонимен

преди 9 години

"ЦЯЛОТО НАТО ЩЕ СЕ ИЗСИПЕ ВЪВ ВАРНА НА ОСН, ЧЛЛ 5 ОТ СЕВЕРНОАТЛАНТИЧЕСКИЯТ ДОГОВОР И ОТ СЕВАСТОПОЛСКАТА ВИ"Излъгали са ви. Според договора трябва да окажат военна помощ. Не се казва каква. НАТО може да изпратят 100 галона бензин за българската армия и да кажат - изпълнихме договора. По принцип вие сте предвидени (източна европа) да бъдете буфер и да бъдете унищожени при първия конфликт с Русия, такава е доктрината на Русия - ядрени удари ако бъде нападнатата.

99

ТОП НОВИНАТА

преди 9 години

Украински пилот си е признал ,че те са свалили самолета--и че Боинга спецялно е бил отклонен от маршрута си--германската преса гръмна с тази новина

98

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 111- А ПОСЕГНЕТЕ СЕГА РУСНАЦИТЕ ДА СИ "ВЗЕМЕТЕ" И ПО-ВАШЕМУ- "ЗАДУНАЙСКАТА ГУБЕРНИЯ"- КОЯТО В МОМЕНТА Е СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА И Е С ИМЕТО Р. БЪЛГАРИЯ- И ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ ВИ СЕ СЛУЧИ!

97

Анонимен

преди 9 години

АКО РФ ПОСЕГНЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО СПОРЕД ВАС- РУСНАЦИТЕ- "ГАРАНЦИЯ- ФРАНЦИЯ"- ЦЯЛОТО НАТО ЩЕ СЕ ИЗСИПЕ ВЪВ ВАРНА НА ОСН, ЧЛЛ 5---Ха ха ха, надежни говежди! Взеха ви в НАТО и ЕС само за да разполагат не територията ви ядрени ракети срещу Русия. Може и в Австрия да разположат, но военната доктрина на Русия е никога да не посяга на други страни, а ако бъде нападната да отвръща с ядрени удари. Така че натовците не са толкова глупави да се изсипят във Варна и да станат на пепел.