30

Анонимен

преди 9 години

до 66К'во да спечели, от 4 % годишна лихва бе, ***? КТБ беше пирамида и затова имаше 8 % лихва и много алчен *** народ се подлъга с депозит в нея. Аз използвам банката единствено като сейф за да не ми стоят парите вкъщи, че всико може да се случи. За смешната 4 %-ова лихва ли мислиш че съм, бе? ***!

29

Анонимен

преди 9 години

абе, оня дърт кукундел Берлускони колко години беше на власт, а не го наричаха диктатор!

28

ИВАН

преди 9 години

РУСИЯ ТАК НЕ РАБОТАЕТ !!!

27

Анонимен

преди 9 години

Руснаците трябва да се оттеглят от Русия, защото там искат да дойдат американци.

26

Анонимен

преди 9 години

до 62Те гръцките банки затова ли са гръцки у нас, защото ние българите сме им собственици или всички други чужди нбанки у нас са на нас- българите, а не чужди при които печалбата им отива в тяхната страна, а не в нашата.***, като ти вземат жилището, понеже не можеш да си погасиш кредита ще те питам дали е твоя банката или на филанкешията, *** умрял!

25

Анонимен

преди 9 години

САЩ никога няма да спечелят в Украйна. Както не спечелиха в Ирак, Афганистан, Сирия, Либия, Виетнам и т.н. Специално за Украйна са обречени на загуба, каквото и да измислят. Това е.

24

До 38

преди 9 години

Това за мръснишкото го кажи на параша бе ***!!!!

23

Анонимен

преди 9 години

до 56Да де, цял живот изплащаш на банки- те евреите са го измислили.да станеш техен роб чрез кредит и не дай си боже да се разболееш или да те съкратят от работа и да не можеш да си намериш друга за да изплащаш кредита и хоп ти взимат заложеното от теб. Колко българи се самоубиха през последните години именно заради това че не могат да погасяват кредита си, знаеш ли???? И ти ме питаш к'во им е на банките??? Предпочитам да я карам в скромно жилище отколкото да стана роб на банка.

22

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Скоро Путин няма да се...оттегли.Не преди 2025 година.А до...тогава,а камилата,я...камиларят.Така че спете...спокойно деца.

21

Анонимен

преди 9 години

За ония дето имат банки в САЩ за ония безскрупулни *** които избиха 3000 невинни души в кулите само и само да намерят повод да нападнат Афганистан . Разбра ли сега, папагал?

20

Анонимен

преди 9 години

до 47Това е все едно да питаш масовият убиец добър човек ли или лош.

19

Анонимен

преди 9 години

do 30Глупости, в САЩ управляват евреите. Запомни го.

18

Анонимен

преди 9 години

ГРАБВАЙТЕ КОМПОВЕТЕ НЯКОЙ СЕ ИЗКРЯСКА И ИЗТОЧНИ ПОСТОВЕ ЗАВАЛЯХА ЗАВЧАСКА!!!!!........Чиче затуй недей да обвиняваш комунистите и Путин,че живота ти невърви.Преди Путин руснаците живееха мизерно като нас.Сега ние си живеем пак мизерно,а руснаците дръпнаха много напред.Путин им възстанови промишлеността и разтури концесионните договори,от които Русия не печелеше нищо-всичко отиваше на Запад.Чети малко статистика.Оппа то четенето,не е като плюенето,но и то ще дойде време и ще свърши.

17

ШибиРиби

преди 9 години

На Путин ще му пръднат на оная работа със санкциите. Най много той да ги санкционира. А бе ливади зелени, този необятен Сибир пълен с вода и газ всеки който го има няма да му дреме за нищо. Да му мислят скапаните европейци дето кьорава лисица не са оставили да не говорим за гори и природни ресурси.

16

Българин

преди 9 години

Янките да не се напъват толкова, че да не излезе, че ЦРУ - то е свали5ило самолета, за ад натопи Русия. Както накараха исляметата да пуснат БОВ в Сирия, уж е Асад. Мръсни американски шпионки номера от Империята на злото!!! Най - малкото умишлено са подхвърлили лъжливи координат на самолета. А и Яйцето защо подаде оставка? Мирише цялата работа!

15

Анонимен

преди 9 години

Мисля, че не е срещу Путин а е заради факта, че сме славяни. Славяните сме около 250-300 милиона, това им пречи на западняците и прокарват техните си интереси, за да ни разделят. Крайно време е всички славяни да се обеденим.

14

CIA

преди 9 години

Дано Путин да остане още дълго време.Тъпите американци трябва да разберат, че ако има някойкато продажника Горби или акохолика Елцин, тоще има военнен преврат и президент ще станенякой твърд националист.Света е много близо до 3та световна война с тези американски откачалки.Русия дори да взриви всичките си ракети на място, отпланетата Земя няма да остане нищо.

13

55

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Интересно,Кончита Вурст беше избрана с руски гласове...Волене ти ли си бе ?

12

Анонимен

преди 9 години

Спокойно копейкаджии, вашето не се губи, копейките ще продължат.

11

Анонимен

преди 9 години

Мачкай Путин, нека разбере ГМО нацията как се яде посна пица.