24

Анонимен

преди 9 години

Руснаците си заслужават всяка една санкция. Няма как да даваш оръжие, с което да се убиват невинни хора и да се свалят граждански самолети с по 300 души на борда и това да остане безнаказано. Путин и про-руски настроените хора в Русия ще закопаят нацията. Няма как в днешният свят да същесвтува държава с толкова силни националистически настроени партии. Съвсем скоро ще се превърнат в хасмас или някоя от палестинските фракции.

23

Анонимен

преди 9 години

PAK ELKA I OTNOVO GLUPOSTI.

22

От село

преди 9 години

Гледай как европейците , в това число и ние си плюем в яденете ! Ще дойде зима след няколко месеца и Русия ще започне да се гаври с подаването на газта. Тогава най-верчтно санкциите ще започнат да отпадат една по една. Сигурен съм , че бизнеса понася големи поражения от глупостта на политиците !!!!

21

Анонимен

преди 9 години

Руските лакеи се активизираха, много са по форумите, малко по изборите :D

20

Дянков

преди 9 години

Дойдох в русия и ви стегнах коланите....

19

Разни мисли

преди 9 години

До Анонимен 9ЕС Моето мом...е не прави никакви тръби и терминали а само глупости. Европа не може да врътне кранчето, защото това ще е самоубийство. От както върви газ по тръбите да си чул Европа да го е спряла? Щото аз съм видял друга нещо. Европа разчита на втечнен газ от Американските шисти. Знаеш ли каква е цената франко Европа. 800 долара. А сега ако можеш да смяташ, си сметни кой реже клона на който седи!

18

жалко

преди 9 години

Тези който си мислят че Русия ще клекне и ще пострада сериозно от санкциите явно не познава Русия ,нейната история и народ!тази уникална страна винаги когато е заплашена се обединява и става по силна,така че вместо да и навредят те ще и помогнат да стане по силна и богата,жалко че ЕС вместо да развива отношенията си с Русия който щяха да са полезни за всички!те отново загърбиха интересите си и се подадоха на пагубния шантаж на САЩ.

17

SS

преди 9 години

Западът "иска от Москва невъзможното - и обещава жестоко да я накаже, ако не изпълни искането.От тази политика ще пострадат всички", заявява руският вестник.НЯМА КАКВО ДА СЕ КОМЕНТИРА.

16

чичо митко

преди 9 години

Пичове, вие сте в България! Член на ЕС!! Предаделчета нещастни, точно вие ли, руски лакеи, ще ми говорите за защитаване на чужди интереси! Аз не виждам по-големи предатели от вас, *** недни!

15

Анонимен

преди 9 години

Дъра - бъра, два чадъра, срало куче на къра!Накривиха им будьоновките на рашките. Къде са сателитните снимки на американците и хохолите?Лъжци на квадрат!

14

агент 00

преди 9 години

Само ще консолидират и втвърдят руснаците още повече, и ще се конфронтират с една световна сила. Просто от САЩ не искат да приемат, че постепенно с еднополюсния свят се приключва и вината си е тяхна, имаха шанс да управляват света, но надменно го пропиляха. Вече няма умен човек на тази планета, който да вярва на американското правителство.

13

дългове

преди 9 години

Сащ са в дълбока криза. Всеки месец печатат по 65 милиарда долара.Скоро ще им свърши хартията!

12

Анонимен

преди 9 години

путин лошо настъпа мотиката

11

санкции

преди 9 години

Не се съмнявайте, готови сме да затегнем санкциите срещу Русия! Каза баба Ангела. И допълни: Няма да допуснем нито един руски турист до българските плажове!

10

Разни мисли

преди 9 години

Тя, Монетата винаги има и втора страна. Сега Европа и САЩ са силни и вилни. Но тя зимата иде. Не е далеч. До началото и Европа ще остане със съсипана икономика и без газ. А Америка ще потрива доволно пръстчета. Руснаците ще се оправят. Историята показва, че такива времена Русия ги преодолява. Недалновидността на Брюксел е, че е толкова късогледа и не вижда как масрафа ще бъде платен от целия ЕС. Жална ни майка на всички. Моите лични прогнози са, че зимата недоволството на европейците ще изригне.

9

Анонимен

преди 9 години

русия получава ВСЕКИ ДЕН от ес по 300 милиона евро за газ и нефт. с тях си плащат заплатите и пенсиите. врътне ли кранчето Европа,тогава става сложно защото това са 25% от нуждите на Европа а за русия друга алтернатива няма. на китайците ще продават след 5 години когато стане тръбата и ще взимат жълти стотинки. ес прави тръби от либия и Алжир и терминали в германия полша и истония

8

Анонимен

преди 9 години

Абе ,то Русия съществува ли още ?? Че всеки ден от толкова много нови "санкции" , сигурно се е затрила вече :)))... ! Айде стига сте писали всеки ден нови хуморески :))

7

Русия в криза

преди 9 години

И как ще пострадат всички? ЕС и САЩ ще си го преместят в ляво

6

Анонимен

преди 9 години

Откога взимно изгодните търговски отношения са "алчност"? И това са "американски" разсъждения, където най-висша ценност и всевластен господар са "ПАРИТЕ". Истината е, че демократичен САЩ издевателства на немощния ЕС!

5

Много белий бродник

преди 9 години

Зимата идва !