49

Анонимен

преди 9 години

*** след ,като го зарязаха дори от ВМРО щото го разбраха че е въздух под налягане и изтривалка на Пеевски хептен изтрещя -вместо да си направи извод защо всички около него се разбягаха като от смърдящо гюбре -той седнал на Борисов да търси сметка ... толкова е *** и жалък горкия че дори не се усеща каква е карикатура .

48

Анонимен

преди 9 години

борисов ти си моята пътеводна звезда

47

Анонимен

преди 9 години

Толкова е жалък в лъжите,че буди само отвращение.Готвеше се да смени Волен-фикуса,чийто златен пръст ни обрече на безвремие,пълновластие на ДПС и безславни манипулации на БСП,че нещо правят за хората.Злото е сторено.Той е вече в Брюксел с евродепутатска заплата и 5 години живуркане,ако не го низвергнат,заради малоумно поведение.Няма кой вече да гласува за него.Наивните българи,избрали го,си скубят косите и се чудят сами на себе си. Бареков е употребен и е аут,но без Мая и Моника,че те са ДС.:)

46

Анонимен

преди 9 години

Герберастията е простотия на 10-та степен ! Даже има и формула !

45

Анонимен

преди 9 години

Борисов и Доган предложиха Пеевски,за да бламират Орешарски,използвайки тъпотията на Станишев.

44

пм

преди 9 години

До Анонимен 48 то това им беше идеята с назначаването на Пеевски. "Нестандартни решения' както се изрази Станишев. Сега няма да посмеят да ликвидират Борисов. Ако го направят народа ще избеснее и всикото комунист ще виси по стълбовете.

43

Анонимен

преди 9 години

според социолозите ГЕРБ печелят

42

Анонимен

преди 9 години

Тоя Бареков един път хвали Бойко,на гости в Банкя интервю му взе,втори път го клепа.Един път се коалира с ВМРО,втори път се отказа.Един път така,другия обратно.

41

Огнян

преди 9 години

Бареков ще разнищи случая Борисов

40

Анонимен

преди 9 години

Бивш агент на ДС и настоящ на ЦРУ.Това е Борисов.

39

ТЪ

преди 9 години

ЗАЩО ВИ Е СТРАХ ОТ БАРЕКА--АКО ГОВОРИ ГЛУПОСТИ ЩЕ ГО СЪДЯТ,,,,,.А АКО Е КАЗАЛ ИСТИНАТА ЗА ГЛРУПАКА МИ БОКО--КАКВО СТАВА----УЖАС--ПАРТИЯТА СЕ РАЗПАДА И ГЪЗОВЕТЕ ЩЕ ВИ ЛЪСВАТ--ЧЕРВЕНИТЕ---ХАХА--ОХ,КЕФ....БОКО ТРЕПЕРИ ЗА КОЖАТА И...ПАРИТЕ СИ...!!!!

38

Анонимен

преди 9 години

Мислех, че днес *** *** ще са на конгреса на партията-майка, но те са тук, другари-защитават с безмозъчни коментари не кой да е, а именно Бюреков :)Вива Фидел, другари!

37

до 47

преди 9 години

То Боко навсякъде е пуснал герберасти, примерно на на някоя завързана тема пуска по 2,3 -*** герберастина и те пишат по много постове , създават впечатление че много се харесва Боката на хората! ЕСТЕСТВЕНО ИМ ПЛАЩА ОТ ДЪРЖАВНАТА СУБСИДИЯ , ТОЕСТ ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ!

36

Танич

преди 9 години

Като се докаже обвинението ще лъснат нещата

35

Анонимен

преди 9 години

Айдеее Барека го закъса.Всички ще го съдят,че ги клевети и от милионер май ще стане бедняк.

34

Анонимен

преди 9 години

Абе в тоя форум конгрес на герберастите ли има ?

33

БГ М

преди 9 години

Според Николай Бареков Бойко Борисов е свързан с Държавна сигурност и други служби.Кои други служби чужди ли!?Ако е това е истина то Борисов е най-големия национален предател в България!

32

Пламен

преди 9 години

Нямам търпение да видя политическата смърт на Борисов!

31

магив

преди 9 години

Тиквата е от тия наи гадните псевдодемократи минал през школата на ДС.Тактиката им е такава,държавният монопол да стане частен в ръцете на малко отбрани хора от системата.Но това е още по гаден монопол базиращ се на ниски заплати и високи цени на стоки и услуги.С една дума съвременно робство.От нас зависи дали ще продължава това.Събудете се роби.Другите замина в нормалните страни.

30

До герберите

преди 9 години

Aхахахахахаха герберюгите тука са се събрали дружно да пригласят на Мутрата и да го защитават :)))) , нищо че ще се коалира с ДПС, нищо че е агент на ДС , нищо че е върл комунист (а сега антикомунист):), нищо че ще вдигне тока до безобразни цени, нищо че срина държавата....За герберюгите няма значение , важното е какво е казала Тиквата а каквото прави Тиквата все е хубаво!А сега герберюги тичайте след Тиквата с ибрика ,че го е напънало!