46

Анонимен

преди 9 години

Странно защо щерката на толкова известен и силен човек живее в тая бърлога населена с хомосексуалисти,араби,*** и ***?Странно..

45

ДО РУСКИНЯ

преди 9 години

ТУК Е БЪЛГАРИЯ..ТОЕСТ БЛЯДСИЯ СИ ЕЗИК ГО ПОЛЗУВАЙ НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ.. 2001 година са сбили с ракета пасажиррски..НА ВСИЧКИ НИ ПИСНА ОТ ВАС МЪРЗЕЛУВАЩИ РУСКИНЧЕТА..ДЕТО СИ МИСЛЯТ ЧЕ ТУК ИМ Е ЗАДУНАЙСКА РЕПУБЛИКА...ЗАМИНАВАЙТЕ СИ В СИБИР И ДИМ ДА ВИ НЯМА

44

дам

преди 9 години

До Анонимен 57Ауууу...Западни варвари били. Ми що щерката на *** не си върви в скъпоценнта Роосия да си живее. Там нали уж бил рая?

43

Анонимен

преди 9 години

62 Те не са русофили бе , те са СЪВЕТОФИЛИ запомнете го , те си мечтаят за Съветския съюз те виждат в Путин новия Сталин , това е И истината е че в Русия се развива така наречения РАШИЗЪМ - великоруски национализъм примесен с православен фундаментализъм ,само не мога да разбера нашите червени *** къде са в цялата схема

42

Така е

преди 9 години

На всички руски диктатори дъщерите им избягаха в чужбина,като дъщерята на Сталин-Светлана Алелуева в САЩ,където и почина.

41

Анонимен

преди 9 години

"Причината за реакцията на кмета е разбиването на малайзийския Боинг в Източна Украйна, който според украинските власти и западните страни е бил свален от ракета, изстреляна от контролиран от сепаратистите район, пише Би Би Си."Не разбрах каква е ролята на Мария в цялата работа? Може би холандския наркоман ще ни открехне за великата конспирация?

40

Тео

преди 9 години

Стига бе, Днесбг. Отново подвеждащо заглавие. Четеш едно а после се оказва, че кмет на град в Холандия си е изпуснал нервите по радиото. Разбирам, не му е лесно на човека, това е трагедия за цяла нация, но от това журналистите да правят дивиденти е просто, жалко!

39

АЗ

преди 9 години

АБЕ ***..ПЪРВО В КРИМ ПОЛОВИНАТА НАСЕЛИЕ АКО НЕ ЗНАЕШ СА ТАТАРИ ТОЕСТ ПОНЕЖЕ АКО КАЖЕШ ЧЕ СИ БЪЛГАРИН ПОСЕЩАВАШ СИБИР..ВТОРО ТОВА Е ТЕРИТОРИЯ НЕ НА *** А НА ДРУГА СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА..КАКВО СИ Е ВЪРНАЛ... ПУТИН..ЧЕ УКРАЙНА Е БИЛА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ ..ТАМ Е ГРОБЪТ НА КУБРАТ ...КВО НИЕ ДА СИ Я ВЪРНЕМ ЛИ ТОГАВА...СЕЛЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮ

38

Анонимен

преди 9 години

59 а бе не съм съвсем съгласен , нито сме стигнали до идеята за Магна харта , нито сме имсли писатели като Джефри Чосър , ние впрочем не сме имали никакви писатели , това за Черноризец Храбър и Константин Преславски е много далеч от литературата , така че да Запада е бил див , но не чак толкова , а ние сме били до извора на Цивилизацията - Константинопол , не че ние имаме някаква роля , когато го питаха на времето Кенет Кларк за нашата култура отговорът му беше да Византийска школа .

37

Анонимен

преди 9 години

До 58.За толкова рубли,равностойни на еврото,които взема жена ти

36

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 56А ти за колко цента разтваряш бузки.

35

Анонимен

преди 9 години

Западни варвари, само за човешки права говорят а всячески ги потъпкват. Империята на злото, лъжите и деградиралата демокрация.

34

rustam

преди 9 години

РУСНАЦИТЕ НАМЕРИЛИ КОЯ ДЪРЖАВА ДА КУПЯТ ХОЛАНДИЯ ???

33

Аман от неграмотници

преди 9 години

Писна ми от неграмотни ***, дето само плюят и едно свястно нещо немогат да кажат - такива като анонимника 35. Вземи прочети малко история и тогава плюй. Като ти харесват западняците, отиди там и се налюсвай с джин, уиски, с каквото ти душа сака. Такива като тебе неграмотни, не трябва да бъдат допускани до обществена работа, че оцвъквате всичко и нормалните страдат.

32

Анонимен

преди 9 години

43 Когато тук е било Европа в Москва е имало само блата и тайга а онези смърдящи на кожи полумаймуни наречени славяни са изтребвали помежду си . На Запад поне е имало християнство и някакъв остатък от Римската Империя , но зад Дон е било пълен пущинак

31

Анонимен

преди 9 години

До 1.Не се безпокой,ще ти пратим един казак донски да те боцне отзад и ще се оправиш.Другите инжекций и медицината няма да ти помогнат

30

Путин е виновен за:

преди 9 години

За 12 години управлвние прави за Русия:-увеличава бюджета 22 пъти-военния бюджет 30 пъти-БВП 12 пъти (от 36 място отива на 7)-Увеличава златния резерв 48 пъти-Връща 256 местонахождения на полезни изкопаеми под Руска юрисдикция-Разбива картелите на олигарсите-Национализира 65% от нефтения и 95 % от газовия отрасли-Дига промишлеността и стопанството и пет години подред е в топ 5 износители на зърно.... и ....- върна Крим :)

29

наблюдател

преди 9 години

Американските "специалисти" стигнали до извода,че ракетата"земя-въздух"е изстреляна от към позициите на укроармията!Но,видите ли на снимките било видно,че това са "сепараристи" преоблякани като войници от украинската армия...

28

Анонимен

преди 9 години

34 тъпче , демократична и правова Холандия никога няма да прости престъплението на Путин , него го чака Хага един ден като го смъкнат от власт неговите , когато закъсат от санкциите , няма да го свали народа понеже му даде най-хитрата залъгалка Империализма , но неговите олигарси като видят дебелия и ще му спретнат един пуч за да натресат всичко на него и на няколко около него след което ще организират предсрочни избори без него , така става в Русия , винаги е ставало така .

27

Анонимен

преди 9 години

който има малко мозък и възможности се изнася от русия. вижте в ю туб руските посреднически фирми за емиграция в сащ и канада. всички от висшия управленски състав на русия имат членове на семействата на запад с двойно гражданство заради по лесно сдобиване на имот банкови сметки и в последствие изтегляне на цялото семейство.