20

Анонимен

преди 9 години

Че той ако има 121 дупетата, значи ще бъде с мнозинство в парламента и няма да има нужда от никой. С тия приказки се опитва да прилъже разочаровани от други партии да гласуват за Герб, уж, че ето - Борисов най-накрая няма да ръководи еднолично и ще обедини нацията. Много е прозрачен, но лековерните ще му се вържат...

19

www

преди 9 години

Лъже мутрафоня. Така излъга и преди по-предишните избори, а след това изви врата на един от Синята коалиция, на трима от Алексеевите и на две трети от депутатите от АТАКА и така управляваше еднолично цял мандат. Това е и сегашната му цел. И няма основания да се мисли, че ще я пропусне. За съжаление!

18

уж-избирател

преди 9 години

Сега следва неколкократният цикъл за 2 години - нови избори, след това нов кабинет, след това нови протести, след това нови оставки и пак и пак, докато изтощим скапаните преходчии, мутри от времето е наше до сегашно време и други!!! Така и така си плащаме. Ще ни излезе по-евтино да ги изтощим, опозорим и да изчезнат, за да се даде светлина на нови лица, с по-чисти желания и без опит в омотаването, задкулисието и продажничеството! Всичко вече трябва да подлежи на отчет!!!Статуквото приключи.

17

Избори

преди 9 години

И след изборите нищо няма да се промени с този изборен кодекс. Нов бардак със стари к......и - това ни очаква.

16

десен

преди 9 години

аз съм седесар, но СДС залезе отдавна, а ако дам гласа си за Реформаторите, пак БСП и ДПС с твърдия си електорат, ще спечелят. За това предпочитам да го дам за по-малкото зло - ГЕРБ. Реформаторите няма да вземат повече от 3-4% познавайки простичкия ни народ - вижте електората на реформаторите - млади и висшисти, интелегентни хора.

15

gonzoleo

преди 9 години

Ало, платените-е-е-е-е-е-е!!!!!!!Скрийте се в миша дупка, а ако са препълнени, заврете се в *** ***! Свърши ви разпищолването...Научете се да губите и да си признавате грешките!

14

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 15Бат Серго ще си шляпа кака Моника в Брюксел, а ти гербераст *** ще гниеш в тази полудържава. Това ще стане.

13

Анонимен

преди 9 години

То бива наглост, бива, но чак толкова.

12

по-добре

преди 9 години

ПО-ДОБРЕ ГЕРБ ПРЕД БСП+ДПСпо-малкото зло

11

Анонимен

преди 9 години

Обедно време е . Не го показвайте този!

10

Анонимен

преди 9 години

Един българин - хайдутин, двама българи - сговорна дружина, трима - ЧЕТА С ПРЕДАТЕЛ!

9

Анонимен

преди 9 години

Плачът на кутевската *** :)

8

Анонимен

преди 9 години

А ВАШИЯ ГЕЙ СЕРГЕЙ КЪДЕ БЕШЕ БЕ ***, ЗАЩО ГО НЯМАШЕ ДНЕС В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ

7

anketa

преди 9 години

АНКЕТА:за кого бихте гласували на следващите избори? Наистина искам да чуя мнението ви. Четох преди година мнения при клетвата за новия кабинет - плюене, сега срещу ГЕРБ - плюене. Какво правим?Излиза че трябва нов модел на управление - президентска република ли, какво да е?Понеже народа не иска БСП, ГЕРБ, ДПС и другите, кой трябва да управлява?

6

Анонимен

преди 9 години

121 DEPUTATI MUTRO PREZ KRIV MAKARON,A I KOI DA PREGOVARQ S ANTIPARLAMENTARITS I CHOVEK NE PRIZNAVASHT VYRXOVENSTVOTO NA ZAKONA V BG,VYRTISH SI ZADNIKA KAKTO TIE YDOBNO DA HE KAZVAM KVO OT JENSKI ROD SI,A I V PARLAMENT NE VIZASH Q ODI SE GRYMNI STENKAT TI SE 7,000,000 OT MVF V TVOQ DJOB A NIE TYPIQT ELEKTORAT PO DOBRE DA SE OBESIM,

5

ха-ха-ха

преди 9 години

А при 115 депутата ще си напазарува още шест :))).Тикво, Тикво ти в най-добрите си времена 121 депутата не си имал та сега ли.

4

Nie

преди 9 години

СЕГА ЩЕ ВИДИ ТОЗИ ДРЪВНИК КАК ЩЕ МУ ГО НАТЕГЛЯТ КОМУНИСТИТЕ. ТЕ НЕ ТЪРПЯТ ПРЕДАТЕЛСТВА. ГОЛЯМ СЕИР ЩЕ ПАДНЕ СЛЕД ИЗБОРИТЕ. ЩЕ СЕ МОЛИ ДА МУ ГЛАСУВАТ ОСТАВКАТА.

3

Анонимен

преди 9 години

Този ако има 121 депутути ще ви разстрелва по улиците.Зимата ще го замеряне с павета.

2

Монархист

преди 9 години

Скрий се, ***! Никой не те иска във властта!

1

Анонимен

преди 9 години

Ей тикво, направиш ли коалиция с турците, ще ти се види тясна България.....дано си истински в обещанията.