23

нощен инспектор

преди 10 години

Маргарита Петрова трябваше да се казва Герберита.Тогава нямаше да е в ареста! В нашата страна Бойко и Герберите са на мода, защото те никак, ама никак не крадат!Хи хи хи

22

Georgi

преди 10 години

Сега на някои им е смешно , но когато БНБ излезе със становището че "В предвид запазване на доверието към Финансовите институции в Република България , БНБ с решение на Правителството и одобрението на Народното Събрание , ще покрие липсите в КТБ , като за целта се вземе краткосрочен заем от World Bank на стойност $5 000 000 000 ". Е тогава ще потекат сълзи и сополи .

21

Анонимен

преди 10 години

преди това ще бъде добре да променят закона за банковата тайна.Интересно кои са вложители, които ще спасяваме защото дори и суми от 100 00 евро са сериозни за мащабите на България,при това с мижава икономика и на практика липсваща средна класа. Любопитно е от каква дейност са добити подобни средства. Може би НАП ще внесе яснота по въпроса, но да се надяваме да не е както с прословутите апартаменти в Изток

20

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

Пуснах два СМС-а за Аспарухово, пускам по два СМС-са при всеки зов за помощ... - но там се търсят хиляди, а тука става дума за милиарди - следва да помогна с няколко милиона СМС-а...

19

ВЛОЖИТЕЛ

преди 10 години

ИМАМ ПРИЯТЕЛ ОТ ЧУЖБИНА КОЙТО ИМА ПОД 100 ХИЛ. ЛЕВА И ПИТА ЩЕ МОЖЕ ЛИ ДА СИ ГИ ПРЕХВЪРЛИ В ДРУГА БАНКА ВСИЧКИТЕ НАКУП???

18

:)

преди 10 години

Платен 'експерт'. Аз не искам моите пари да погасяват набутвацията на Вежди и ко. Да са си преценявали риска!

17

Киро

преди 10 години

На 1 млн, 8% годишна лихва са 80 000 лева. Това е лихвата, която е получавал всеки, срещу милиончето си там. Масово хората не работят за подобна годишна заплата...глупости, масово хората не могат да докарат 20 000 годишен доход. И сега същите тези хора трябва да платят този мурафет, както и кражбите в енергетиката. Два пъти по към 2 милиарда. Е сори, но ако това стане факт зареждам колата с нещо запалително и се врязвам в някоя витрина на Витошка. Писна ми цял живот да им работя и да им плащам!

16

Анонимен

преди 10 години

Да се гарантира това, което пише в закона, което го пише пък макар и с малки букви в договора за всеки депозит - "гарантирано до 100 000 евро". Не ме интересува кой ще се паникьоса! Знам кой ще организира "хаос". Не вярвам обикновените хора да се вържат на "хаоса".

15

7582

преди 10 години

Аз така и не разбрах кое точно е лошото в случая ... банката фалира ... който имал пари пие една студена вода ... никаква драма не виждам тук. Защо трябва отново народа да плаща лихвите на парите които са крадени от него ???

14

Анонимен

преди 10 години

всеки да си носи риска , другите да не са балъци та да плащат депозитите на лакомите ***

13

Милен

преди 10 години

Как може в тая държава да изчезнат "едни пари", все едно са въздух и държавата покорно да запълни тая дупка - това е частна банка, да се активизира прокуратурата, да ги намерят тези виновници и да ги осъдят, да им изземат имуществото. Как може народът да плати на някой тежкар колите, апартаментите, екскурзиите и всичко останала ей така??? Няма ли да чуем веднъж присъди!!! Нещо не я разбирам тази работа...

12

Анонимен

преди 10 години

Хахахахаха можело да настъпи хаос... Че то какъв пък повече хаос от това?! Посрания шеф на БНБ трябва в затвора да заработва средствата, необходими за заздравяването на банката а не народа!

11

s

преди 10 години

Благодаря ... Предпочитам хаоса ... от това да плащам чужди кражби.

10

онбашията

преди 10 години

аз лично не бих спасявал всички депозити. сигурен съм че много заможни клиенти на банката лобират за това и натискат правителството, но живота ми е по-мил. не бих искал да свърша на гилотината като луй 16ти.

9

Бай Иван

преди 10 години

Крадеш си своите пари и после държавата ти ги връща.ЕВАЛА.

8

опа

преди 10 години

Ама няма ние бедните да заплащаме на богатите депозитите. Нали всички искаме демокрация, пазарен принцип...Ама май-когато едни богатеят за сметка на други тогава се прилагат тези принципи. Сега най-бедните отново да плащат на богатите сметките. Айде стига толкова сте ни лъгали че ще настъпи хаос. Ще бъде хаос в портфейлите на тези които имат депозити над 200 000 лева. Ама аз хем нямам направление за лекар, хем нямам депозити в банка, хем ще плащам сметката на крадците..

7

Анонимен

преди 10 години

запитайте се защо не фалира някоя чужда банка като ОББ,Експрес банка,Райфазбанк и др. а точно фалира българска банка

6

Киро

преди 10 години

Всеки сам е стопанин на парите си! Ако ги е вложил в банка с висока лихва и тя фалира - риска си е негов. Ако ги вложи в банка с висока лихва и тя не фалира - печалбата си е негова. Това, което се предлага е меко казано безумие. Подобен дефицит има в енергетиката и не е ясно как и кога ще бъде компенсиран от сметките на всички граждани. А сега си говорим и за покриването на същия по мащаб дефицит, но за да запазим парите на хората ламтящи за висока лихва. Безумие!!! Бунт!!!

5

Анонимен

преди 10 години

За сетен път закона не се спазва.

4

Анонимен

преди 10 години

Кой е Богданов, че да одобрява кое е добре или зле - май се роди кънчо 2