249

Анонимен

преди 10 години

ПРЕДПОЧИТАМ БОРИСОВ ОТ ДОГАН И ПЕЕВСКИ. НАЛИ ТАКА ,ЗАЩОТО В МОМЕНТА ТЕ СА НА ВЛАСТ ! ОРЕХА ИЗОБЩО Е САМО ЕДНА БЕЗМЪЛВНА КУКЛА. ОКАЗА СЕ ПЪЛЕН *** !

248

POCEH

преди 10 години

Държавата катастрофира през 2009-2013, благодарение на теб и твоята карикатурна гербаджийска пасмина от жалки бездарници, Мутро сикаджийска! И това е очевидно за всеки разумно мислещ човек в БГ. Няма ли да спреш най-накрая да пречиш и досаждаш с просташкото си присъствие? От десет години не си престанал ежедневно да ни навираш компетентното си мнение по вестници и телевизии. Какви бяха тия твои комплекси, какъв беше тоя неистов глад за внимание, какъв беше тоя нарцисизъм..., не е истина! По-нахална конска муха от теб нито съм срещал, нито съм чувал да има някъде по земното кълбо. Нищожество!

247

Прост

преди 10 години

Няма добър кандидат за премиерско място, няма дори и малко добър. Въпроса в момента докато не се изнамери някой, е кой е по-малко лош. Аз незнам друг кандидат за предмиер който да го заявява открито, че желае да бъде премиер в тази *** ситуация в момента освен Бойко Борисов.Айде със здраве.

246

Анонимен

преди 10 години

Просташка агресивна пропаганда, улична, мутренска пропаганда.Това правителство не работи в нормални условия, защото Боко не можа да навие на ината си!За една година факир не може да компенсира съсипията от неграмотния брутален грабеж на правителство, прочулао се с най-голям брой самозапалили се на глава от населението!От любов към ГЕРБ!На кладата!

245

Анонимен

преди 10 години

Да се чуди човек на това изпростяване.Наистина образованието ви е на много ниско ниво,ама чак толкова никой не е вярвал,че може да се сринете.Няма коментари,а само простотии.Нищо ли съществено не можете да измислите,бе *** на Моника Хохегер.Ще ви се разсърди за примитивните писаници и ще спре да ви плаща.Никой не се радва на просташка защита.Тя е срам за този, дето се мисли за нещо повече от вас,***.По-добре се скрийте и не се излагайте повече.Борисов ви казва истината.Аут сте завинаги.

244

12345

преди 10 години

Е тоя Боко верно много ***,то ясно,че орешарски е кукла на конци,ама тоя вече взе да се излага,Боко съм сигурен,че едно просто квадратно уравнение няма реши,и такива хора са ни премиери ех....

243

Анонимен

преди 10 години

Борисов - маскиран антикомунист!

242

Анонимен

преди 10 години

До 306Предлагам ти, тъй като явно не си си пил хапчетата си и си изпаднал в истерия, един *** метод за избавление:СКОЧИ ОТ НЯКЪДЕ ОТ ПО-ВИСОЧКО!Така ще освободиш себе си от страданието си от комунистите, които кой знае защо още не са те докопали да те заколят и изядат, хем ще избавиш нас, кротките граждани от истеричното ти ломотене.

241

АРХАНГЕЛ

преди 10 години

ДО ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА ГЕРБ: Неуважаеми дами и господа, не съм нито за бсп, нито за дпс, още по-малко съм за ***....или някоя друга мижитурка! Имам към вас само един въпрос- Какво свърши реално правителството на бойко борисов, когато имапе цялата власт в държавата? Много пъти съм задавал този въпрос и никой не ми е отговорил адекватно! Защо искате пак тези хора на власт? С какво се подобри България за тези почти 4 години? Отговорете, моля Ви! Но, нека няма пак обиди и празнодумие!!!

240

15/15

преди 10 години

Колко са глупави, червените ***. Появи ли се Бойко в някоя статия, хвърлят злъч та се давят. Смешни и жалки са, щото не осъзнават, че този който уж е накадърен, *** и неграмотен ги бие когато ги хване на избори. Представяте ли си онези, които "Тиквоний" ги бие, какви *** трябва да са?!

239

ora

преди 10 години

bez bg referendumi za majoritarni izbori, izlizane ot eu i nato, stopirane na pojiznenata izdrajka na bg partii - mnogo otroven gaz ste izlachvat bg partii i mnogo smradnya che se nosi u shopsko pole

238

Анонимен

преди 10 години

Няма ли да прочетем нещо смислено тук, бе. Само простотии. Само груби обиди, че даже и вулгарни псувни. Я идете да се поразсеете сред природата, ако си нямате работа, че овонихте сайта. Борисов не ви е виновен, че сте полуграмотни и сте готови да сипете омразата си към всеки, който ви плаща. Моника вече е в Брюксел. И Бареков изпратиха наивните хора там, но той не е избран за нашия парламент, пък и вече няма пари да плаща. Какво ще правите след това. След изборите с ГЕРБ е десните ще има промени

237

Анонимен

преди 10 години

БОРИСОВ НЕ Е МЕЧТАТА НА НАРОДА ЗА ПОЛИТИК ,НО В СРАВНЕНИЕ С ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ДЕТО СЕ СГРОМОЛЯСВА С ГРЪМ И ТРЯСЪК И ТОЗИ ТРЯСЪК ОТЕКВА В ДЖОБОВЕТЕ НА 80 % ОТ НАРОДА И ЗАТОВА ПРЕДПОЧИТАМЕ ПО-МАЛКОТО ЗЛО,КОЕТО Е БОРИСОВ И Е НА СВЕТЛИНННИ ГОДИНИ ОТ НАСТОЯЩОТО ОЛИГАРХИЧНО ПРАВИТЕЛСТВО!

236

Анонимен

преди 10 години

Борисов, дръж се като мъж, в момента изглеждаш като клоун, който ръси от глупост-по-голяма глупост! Ако Орешарски не може да смята, замисли се твойто интелектуално ниво къде те нарежда - сигурно някъде между червей и четка за тоалетна!

235

Анонимен

преди 10 години

ЗАТОВА ТОЛКОВА НАРОД ГЛАСУВА ЗА БОРИСОВ А НЕ ЗА ОРЕХЧО ! И КОЛКОТО ДА ГО ПЛЮЕТЕ БОРИСОВ Е МНОГО ПО-МАЛКОТО ЗЛО ОТ ОРЕХЧО И НЕГОВИТЕ ШЕФОВЕ ! САМО ЕДНА ГОДИНА НЕ МОЖА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НА ДОГАН И СТАНИШЕВ ДА УСТОИ. НАПРАВИ БЕЗБРОЙ ГАФОВЕ И ОТКРАДНА МИЛИОНИ!

234

Анонимен

преди 10 години

Този форум направо не е за четене. То бива примитивизъм бива, ама чак пък толкова...Пълно с обиди на долнопробен език. Никакви коментари по същественото. *** с чугунени глави, дето плюят Борисов, за да си получат от работодателите париците.Толкова са жалки. Нормалните хора в България са много е те на подобни въдици не се ловят. Управляващите не можаха да си направят пиар, защото и новото им протеже Бареков здраво се изложи. И да ругаете, и да сипете помия...свърши се вашата. На изборите-вън!

233

присмехулник

преди 10 години

Прод. към пост 307:това на инструктажа в САЩ ли ви го казаха? Защото когато Вие бяхте на инструктаж, 3-*** сенатори се пръкнаха тук и заплашиха Орешарски за да спре Ю. Поток. 2 дни след това Вие се снимахте в САЩ с 1 от тях - Джон Маккейн. Маккейн действа в защита на интересите на САЩ и против нашите интереси. Вие като се ползвате с неговата подкрепа, чии интереси защитавате. Питам и отговор не искам, защото за мен отговорът е ясен.

232

д-р Хаус

преди 10 години

Необходима е много сложна комбинация от лекарства която не е по силите на екипа ми....Моля за ПОМОЩ.

231

Анонимен

преди 10 години

факт - най - големите масови убийц на милиони хора са били комунисти !! и по доло е прав ..Това *** Амин, Пол Пот това са такива *** ...това са комунисти , масови убийци и унищожители на всичко което им пречи да имат власт и сила над хората... за тях няма любов, семейство, прятелство, държава, националност ...има само ВЛАСТ и СИЛА на всяка цена!

230

BG

преди 10 години

Хайде да направим опит - от утре изчезва хляба от магазините, заедно със зеленчуците и плодовете и да видим дали Закона за растенията няма да стане ОСОБЕННО ВАЖЕН !!!